Ring Til Os Gratis: [email protected]
Pharma 3 Tren 200

Pharma 3 Tren 200

Pharma 3 Tren 200

Mærke:Pharmacom Labs
Varenr:12010
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stof: trenbolon mix
  • 102,60€

Trenbol 200 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark

Trenbol 200, trenbolon Mix, europæiske farmaceutiske

Steroid medicin, der har en stærk anabolsk aktivitet og androgen. I løbet af set en række positive effekter, ejendomme.

Anvendes som en injektion i praksis af sport. Det hjælper til at opbygge hurtigt og effektivt høj kvalitet muskelmasse og jorden, for at øge udgangseffekten. Som det anvendes i medicinsk praksis som en kraftig middel med høje resultater af aktiviteten af androgener i udviklingen af mandlige sekundære seksuelle karakteristika, Trenbol 200 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

ikke steroider, der vandt stor popularitet blandt atleterne auetat trenbolon vigtigste stof i præparatet. Denne modifikation af formen af nandrolon og acetat ester, som er i stand til at garantere en høj modstand og aktivitet. Det fremmer også forbrændingen af fedt i kroppen, som følge af væksthormon, såvel som en reduktion i cortisol og øget libido.
Det har en stor kapacitet til anabole og androgen og en stærk, men ikke megen effekt, hvis gyldighed vare op til 2 dage, men steroid er allerede i kraft, når injektioner administreres, Trenbol 200 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.
meget hurtigt ud af kroppen, er i blodet op til 6 uger, anvendes ofte ved fremstillingen af atleter for konkurrence.
Fordelen ved dette stof er, at for at få muskelmasse løbet til ende forsvinder ikke så hurtigt, som når der anvendes andre lægemidler.

Kurset trenbolon og trenbolon dosis

Velegnet til kombination med andre steroid medicin, at forbedre anvendelsen og gemme resultaterne efter kurset. Den mest succesfulde kombination med stanozolol, Turinabol
Dosis trenbolon gennemsnitlige lægemiddel med 100 mg per dag (2 dage i blod aktivt aktivstof), i 6 uger, med henblik på at minimere bivirkninger Clomid anvendes efter 8 uger med en dosis på 100 mg per dag, Trenbol 200 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God