Ring Til Os Gratis: [email protected]
Pharma Bold 500

Pharma Bold 500

Pharma Bold 500

Mærke:Pharmacom Labs
Varenr:12012
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 500 mg/ml (10 ml)
Stof: boldenone
  • 91,80€

EQUIBOL 250, Boldenone undecylenate 2500mg / 10ML, europæiske farmaceutiske, Danmark Equibol 250 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Dette er en anden modifikation af steroid, så sikkert du har set i salg eller forbrug af lægemidler Danmark Equibol 250 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer såsom equibol, Boldabol, boldenone, Ligevægt, Ganabol. Alt, hvad de har i princippet den samme base og ingrediensen aktiv-unditsilenat boldenone, men er skelner mellem tilstedeværelsen af forskellige komponenter og tilsætningsstoffer yderligere.

Hvordan tager boldenone undecylenate

Under massen den gennemsnitlige fast rente og den optimale dosis af lægemidlet equibol er cirka 300 mg.

Under det største område af arbejdsprocesser atleter betragtes dosis på 600 mg boldenone undecylenate ugen.

Det har en boldenone undecylenate virkning af lang virkningsvarighed, hvorefter injektion kan udføres mindre hyppigt, Danmark Equibol 250 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Præparatet kan anvendes til kvinder, men i korte kurser. Behandlingerne mere langvarig kan give plads til symptomer på virilisering. Så ikke også bæres af dem.

Synspunkter Boldenone undecylenate

Lægemidlet er forskellige, selv om effektiviteten er ikke øjeblikkelig, men dette opvejes af et stort antal resultater. Dens effektivitet er langt, i den del overlegen. Produktet giver en jævn gradvis vækst af muskelmasse, stabiliserer de kemiske processer i kroppen, og normaliserer stofskiftet, og vigtigst af alt, er ideel til brug i den tørre. Det er ligeledes velegnet til atleter med et stofskifte hurtig og langsom. Det stof er meget effektiv og sikker, og lægemidlet er meget værdsat af bodybuildere på alle niveauer i hele verden.

For én endnu større effekt, anbefales det at kombinere virkningen af lægemidlet med andre anabolske steroider. Ud over bedre resultater, vil denne kombination reducere de negative konsekvenser af utilsigtede hændelser.

Boldenone undecylenate bivirkninger, Danmark Equibol 250 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Som nævnt ovenfor kan virilizing symptomer hos kvinder forekomme under lang varighed kurser - mere end 4 eller 5 uger.

Hos mænd kan de negative manifestationer omfatter kvalme, hovedpine, opkastning. Hvis det tager medicinen forkert, kan have konsekvenser mere alvorlig.

Boldenone undecylenate 

Vores online butik er i salg af anabolske steroider og sports ernæring i mange år. I løbet af denne tid, blev hundredvis af atleter fra hele landet belønnet med produkter af høj kvalitet til lave priser. Vi vandt ikke i den viden, tillid til mennesker, som vi arbejder direkte med producenter og eneste pålidelige. Alle vores produkter har certifikater for dokumentation og kvalitet, der kræves.

Vi er også villige til at udføre leveringen af lægemidlet i stedet for en bestemt land. Under sådanne omstændigheder, vi tilbyder vores kunder er allerede ikke fungerer, er der ingen butik, og der er et apotek, Danmark Equibol 250 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Vi har tillid til et stort antal mennesker, og ikke forgæves. Vi bekymrer ikke kun om dit omdømme, men også deres helbred. Derfor kun her kan du have tillid til kvaliteten af de produkter, de køber du eller dine kære.

Picking kan være på vores hjemmeside eller ved at kontakte den tidligere nummer af vores eksperter.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God