Ring Til Os Gratis: 00000000000
Magnum D Bol 10

Magnum D Bol 10

Magnum D Bol 10

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12065
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof: methandienone oralsex
  • 39,98€

Alt om Danabol (Dianabol) - dens fordele og bivirkninger, Danabol populært i Danmark som et middel til atleter

Danabol (dianabol) eller teknisk methandrostenolone er en velkendt steroid, der har været meget anvendt i årtier ved karrosserifabrikanterne og sportsfolk. Selv om produktionen af denne steroid blev stoppet år siden af, Ciba, den farmaceutiske virksomhed, der oprindeligt produceret det, Danabol (Dianabol) fortsætter med at sælge, fremstillet af andre selskaber.

Hvor kan jeg købe Danabol (dianabol) og Er det lovligt
Blå Hjerter Danabol (dianabol) kan købes online. Selvom det generiske navn er forblevet og findes på alle kosttilskud, der indeholder det, steroid findes også i andre navne. Der er flere steder hvor du kan købe methandrostenolone uden besvær.
Hvad er Danabol (dianabol), Danabol populært i Danmark som et middel til atleter?
Som allerede nævnt, Danabol (Dianabol) er en oral steroid, der hjælper med at producere muskelmasse og forbedrer styrke. Det aktiverer androgenreceptorerne at fremskynde syntesen af protein og glycogenese, en proces skabt på grund af ophobningen af mælkesyre i kroppen. Mælkesyre er også ansvarlig for at komme af kosten kulhydrater, holde dig fra at lægge på fedt. For at sige det enkelt, methandrostenolone hjælper med at bevare kvælstof, kræves af celler til at producere protein og muskler.

Fordele ved Danabol (Dianabol), Danabol populært i Danmark som et middel til atleter

Der er mange steroid muligheder, men methandrostenolone fortsat at være den foretrukne på grund af sine forskellige fordele. Den steroid hjælper med at få lean muskelmasse og øger udholdenhed og forbedrer fysisk styrke. Muskler udvikler hurtigere muskel protein oprustning er aktiveret. Disse fordele gør Danabol (dianabol) en meget efterspurgt muskel bygherre og krop toner.
Brug Danabol (dianabol) og undgå uønskede bivirkninger
Efter at lære om bivirkninger, hvis du stadig er interesseret i at bruge blå hjerter Dbol, kan du gøre det ved at følge nogle få enkle trin. Stacking er en effektiv måde at reducere effekten af Dbol på din krop. Ved at bruge det med andre uædle steroider, kan du holde doseringen af methandrostenolone på et acceptabelt niveau. Da store doser Danabol (dianabol) kan forårsage østrogene bivirkninger som følge af enzym aromatase interaktion, stabling er den ideelle ting at gøre, Danabol populært i Danmark som et middel til atleter.

Den bedste måde at stable Dbol er at gøre det med selektive østrogen receptor modulatorer (SERM). Disse er forbindelser, der virker på østrogenreceptoren. Tamoxifen er den mest almindeligt anvendte SERM, der forhindrer østrogen i at kombinere med receptorerne. Du kan bruge dette sammen med en aromatasehæmmer såsom Letrozol, Proviron eller Arimidex, der modvirker produktionen af østrogen og binde resten i kroppen.

SERM og aromatasehæmmere kan både bruges i post-cyklus terapi for at fremskynde inddrivelsen processen og sikre, at din krop får nok testosteron for at den fungerer korrekt, Danabol populært i Danmark som et middel til atleter.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God