Ring Til Os Gratis: 00000000000
Magnum Drostan-P 100

Magnum Drostan-P 100

Magnum Drostan-P 100

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12066
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 100 mg/amp. (5 amp.)
Stof: drostanolone propionate
  • 35,18€

Producent: British Dragon, Thailand, Mastabol 100 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark
Pack: 10 ml hætteglas (100 mg / ml)
Pharmaceutical Navn: Drostanolone Propionate

British Dragon Mastabol 100 bliver brugt af folk interesseret i at tilføje muskel hårdhed og tæthed til deres fysik, næsten altid med det formål at bodybuilding konkurrencer, Mastabol 100 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Reducerer Østrogen fra andre steroider
Masteron, er 5-alfa reduceret, kan ikke danne østrogen efter interaktion med aromatase enzym endnu stadig viser en meget høj affinitet for det. Fordi det fylder så meget af aromatase enzym, men er afstået fra faktisk bruger den ved sin strukturelle make-up, det reducerer mængden af østrogen dannet af andre steroider.

Masteron er afledt af dihydrotestosteron (DHT) Den DHT rygrad er blevet modificeret med en 2-methyl-gruppe for at øge det anabolske egenskaber gør masteron mere effektiv til at fremme væksten af muskelvæv, Mastabol 100 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark end det er ikke methyleret forælder.

Drostanolone propionat er beskrevet i produktdokumentationen som "et steroid med stærk anabole og anti-østrogene egenskaber" og faktisk British Dragon Mastabol aksjer begge egenskaber. Jeg personligt kalder det "Liquid Proviron", som det deler lignende egenskaber til Proviron, og øger også min libido!

British Dragon Mastabol 100 bruges oftest af mine kunder, der slankekure bodybuilders og også af folk, der er i cardio, fodbold og hastighed sport, kan det øge muskel hårdhed og tæthed, der giver en person en mere komplet udseende, når de konkurrerer på scenen og er foretrukket for sin evne til at producere solide stigninger i lean muskelmasse og styrke, som normalt ledsaget af reduktioner i kropsfedt niveau med minimale bivirkninger. Hvis du ikke har prøvet Masteron give det en gå, det er en jeg personligt bruger mig selv.

Dosis, Mastabol 100 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark:

Masteron 100 injiceres normalt 2 - 3 gange om ugen. Den typiske ugentlige dosis er mellem 200 - 400 mg, som udtages til 6 - 12 uger. Dette niveau af brug er tilstrækkeligt til at levere fremragende gevinster i lean muskelmasse og styrke.

British Dragon Mastabol er ofte kombineret med andre British Dragon steroider til en forbedret effekt. Fælles stakke omfatter British Dragon decabol eller British Dragon Boldabol (Ligevægt), som kan give bl.a. forbedrede muskel gevinster uden overskydende væskeophobning. For masse gevinster det er ofte kombineret med British Dragon Testabol, Mastabol 100 anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark kan resultatet være fast muskel gevinst, med et lavere niveau af væskeophobning og lavere østrogene bivirkninger end hvis disse steroider blev brugt alene. British Dragon Mastabol dog er mest almindeligt anvendt af mine kunder kombineres med andre ikke-aromatisable steroider som British Dragon Mastabol, British Dragon Primbol som i høj grad kan hjælpe muskel fastholdelse og fedt tab i en periode, der kan være ekstremt kataboliske uden steroider.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God