Ring Til Os Gratis: 00000000000
Magnum Oxandro 10

Magnum Oxandro 10

Magnum Oxandro 10

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12069
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof: Oxandrolone
  • 71,43€

Oxanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst
Oxanabol af Alpha farma - baseret oral steroid oxandrolone. Det blev oprindeligt designet til børn og kvinder, og har derfor på kroppen er blød nok effekt. For første gang på den farmakologiske marked i Europa oxandrolone det viste tilbage i 1964. Den blev udviklet af den amerikanske virksomhed Searle Co til at skabe vækst i patienter, der lider af osteoporose. I medicin er lægemidlet også anvendes til at reparere væv og hud efter brandsår, styrke ledbånd og knogler, anæmi og Turner syndrom, Oxanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst.
 
Oxanabol er det sikkert at købe det online?
Steroid syntetisk A-Heterocyklisk ring og carbonatomet er substitueret med et hydrogenatom. Høj anabolske indeks sammen med minimal androgen aktivitet (kun 25% af testosteron) gør narkotika Oxandrolone foretrukne atleter. Det stort set ingen effekt på muskelvækst, men øger hastigheden styrke ydeevne.
 
Effekterne fra at tage Oxanabol
 
Sådan skal du tage oksanabol sæt lean muskelmasse.
En betydelig stigning i el satser.
Stimulering af brændende fedt, Oxanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst.
Øget udskillelse af væksthormon (somatotropin).
Oxandrolone strukturelt ligner dihydrotestosteron, eller snarere dens derivat tilsættes et oxygenatom i stedet for carbon ved den anden position. På grund af dette en meget høj Oxanabol anabolske (4 gange højere end testosteron) og lav androgen (testosteron kvartal) aktivitet.
 
Sådan skal du tage Oxanabol, Oxanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst
 
Kursus Oxanabol hensigtsmæssigt at øge muskel relief. Brugen af oxandrolone solo sæt vægt er fuldstændig ineffektiv. Den samlede varighed af steroid varierer fra 6 til 8 uger. Det anbefales at holde sig til trin regime: man skal starte med en dosis på 20 milligram i virkeligheden, gradvist øge den til 80 milligram, opdelt i tre faser. Under ingen omstændigheder bør ikke hente et stort antal oxandrolone straks: pludselige hormonelle hopper ikke love dig noget godt, Oxanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God