Magnum Primo 100

Magnum Primo 100

Magnum Primo 100

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12071
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 100 mg/amp. (5 amp.)
Stof: Methenolone enanthate
  • 52,21€

Farmaceutisk navn: Methenolone Enanthate
Aktive Life: 10-14 dage
Gennemsnitlig dosis: Mænd 200-800 mg / uge; Kvinder 100-250 mg / uge
Vand Bevarelse: Lav
Lever Giftig: Lav
Aromatisering: Ingen, Køb Methenolone Enanthate March i Danmark

Køb Methenolone Enanthate March i Danmark

Methenolone Enanthate er en injicerbar steroid, denne steroid er aslo kendt som Primobolan (Primoxyl 100).
Primobolan er den injicerbare version af steroid methenolone og selv om det giver en svagere effekt end Deca Durabolin er det en meget god grundlæggende steroid hvis virkninger er overvejende anabolske. At en enanthate ester sættes til denne steroid muliggør en langsom og gradvis frigivelse fra injektionsstedet, Køb Methenolone Enanthate March i Danmark. Denne tilføjelse giver mulighed for en længere halveringstid på ca 14 dage (svarende til Testosteron Enanthate) selv om de fleste atleter foretrækker at administrere det på en ugentlig basis.
Primobolan (Primoxyl 100) popularitet skyldes det faktum, at det er den eneste steroid, der synes at fungere godt på et lavt kalorieindhold kost (hvilket gør det en pre-contest stof valg) og bivirkninger er sjældent et problem, da det er relativt ugiftig , lav i androgener og det ikke konvertere til østrogen (aromatize) derfor østrogen relaterede bivirkninger er ikke et problem. Ud over dette ser det ud til at have en positiv effekt på immunsystemet (dermed dens populære brug i AIDS-patienter) og den kendsgerning, at det tilføjer primært lean masse fører til en styrkelse af hele kroppen systemet.

Hvordan det virker?

Primobolan (Primoxyl 100) er almindeligt anvendt af dem, der ønsker at holde østrogen og androgene relaterede bivirkninger til et minimum. Primobolan (Primoxyl 100) er også et populært valg til skæring cyklusser på grund af dens milde anabolske egenskaber, som kan være bedst egnet til at opretholde muskelvæv under streng pre-indhold slankekure. Overdreven subkutane væsker vil heller ikke være et problem på grund af Primobolan (Primoxyl 100) er en ikke-aromatiserende steroid. Forbindelsen kan også tilsættes til bulking cykler at øge anabolske karakter af cyklussen samtidig minimere tilsætning til den samlede østrogen og androgene bivirkninger, Køb Methenolone Enanthate March i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God