Magnum Stanol-AQ 100

Magnum Stanol-AQ 100

Magnum Stanol-AQ 100

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12073
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof: stanozolol indsprojtning
  • 48,19€

Danmark Stanozolol Injection bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Stanozolol, almindeligvis sælges under navnet Winstrol (oral) og Winstrol Depot (intramuskulær), Danmark Stanozolol Injection bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer, er et syntetisk anabolske steroid afledt af dihydrotestosteron. Den blev udviklet af amerikanske medicinalfirma Winthrop Laboratories (Sterling Drug) i 1962, og er blevet godkendt af FDA [1] til human brug.

Danmark Stanozolol Injection bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Modsætning til de fleste injicerbare anabolske steroider, er stanozolol ikke esterificeret og sælges som en vandig suspension, eller i mundtlig tabletform. At lægemidlet har en høj oral biotilgængelighed på grund af en C17 О±-alkylering, der tillader hormonet at overleve first-pass levermetabolisme ved indtagelse. Det er på grund af dette, at stanozolol sælges også i tabletform, Danmark Stanozolol Injection bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Stanozolol har været anvendt i både dyr og humane patienter til en række betingelser. Hos mennesker er det blevet påvist at være vellykket ved behandling af anæmi og arvelig angioødem. Dyrlæger kan ordinere lægemidlet at forbedre muskelvækst, produktionen af røde blodlegemer, øge knogletæthed og stimulere appetitten af svækkede eller svækkede dyr, Danmark Stanozolol Injection bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God