Ring Til Os Gratis: 00000000000
Magnum Test-Plex 300

Magnum Test-Plex 300

Magnum Test-Plex 300

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12076
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 300 mg/ml (10 ml)
Stof: testosteron mix
  • 57,57€

Sustanon er populær i Danmark som et middel til atleter

Sustanon er uden tvivl den mest populære testosteron blanding på planeten. Hvor de fleste testosteron forbindelser er enkelt esterforbindelser, er Sustanon 250 består af fire forskellige estere; fire forskellige testosteron forbindelser konjunktion i én. Udviklet af Organon med henblik på sjældne testosteron Replacement Therapy (TRT) behandling, mens effektivt det snart ville blive afholdt som afgørende for mange præstationsfremmende atleter; jo Organon har i årevis fremstillet nogle af de bedste anabolske steroider på jorden, Sustanon er populær i Danmark som et middel til atleter.

Når det kommer til Sustanon oprindelige hensigt, ideen var at skabe en testosteron sammensatte består af varierende størrelse estere, der ville give mulighed for øjeblikkelige testosteron fordele, der ville være langtidsholdbare. Selvfølgelig ville dette håb vise sig at blive en succes; i-virkeligheden kunne en TRT patient faktisk afhjælpe hans lavt testosteron tilstand med kun én injektion af Sustanon 250 hver tre til fire uger, Sustanon er populær i Danmark som et middel til atleter. Alligevel, på grund af en blanding af små og store estere, et problem blev senere opdaget; mens lavt testosteron ville blive afhjulpet, ville det samlede testosteronniveau stiger og falder ud over egnede eller tilfredsstillende måde, Sustanon er populær i Danmark som et middel til atleter. Af denne grund, hvis niveauer skal fastholdes på et mere stabilt niveau, én injektion hver teenager til fjorten dage er nok mere effektiv, og af denne grund, mange amerikanske læger ofte vælger store enkelt ester testosteron forbindelser som Testosteron Cypionate.

Sustanon er populær i Danmark som et middel til atleter

Mens den oprindelige hensigt med Sustanon var for TRT, kan dette være et glimrende valg for præstationsfremmende idrætsudøvere; trods alt, Sustanon 250 er blot testosteron. Alligevel, på grund af blanding af fire forskellige estere, hvis niveauer er at forblive ikke kun er stabilt, men også toppede på alle tidspunkter, på trods af store estere være en del af forbindelsen hver anden dag injektioner normalt anbefales. Du kan være i stand til at klare sig med tre injektioner om ugen, men en hver anden dag tidsplan vil vise sig langt mere effektiv, Sustanon er populær i Danmark som et middel til atleter. Med alt dette i tankerne, vi ønsker at se på Sustanon, hvad det er netop, hvad den har at tilbyde, de bivirkninger, der er forbundet, og selvfølgelig, hvad du kan gøre ved dem-for at opnå succes tilskud.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God