Ring Til Os Gratis: 00000000000
Magnum Test-Prop 100

Magnum Test-Prop 100

Magnum Test-Prop 100

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12077
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof: testosteron propionat
  • 33,05€

Danmark propioject 100 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Testosteron propionat ligesom Testosteron Cypionate og enanthate er en udbredt steroid af mange bodybuildere. Den største forskel mellem testosteron propionat og andre formuleringer er indtræden og varighed af respons, Danmark propioject 100 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

I det væsentlige, testosteron er meget hurtigere virkende og frigøres fra den injicerede sted inden for 3-4 dage. Når absorberes i blodstrømmen det forbliver i 24-48 timer. Denne kortere virkningsvarighed sammenlignet med de andre testosteron formuleringer resulterer også i mindre bivirkninger.

Danmark propioject 100 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Der er ingen ændring i styrke, og det virker både som en mild anabolske og en moderat androgen lægemiddel.

Man skal forstå, at virkningerne af testosteron propionat er lidt hurtigere sammenlignet med de andre analoger af testosteron, men ikke af meget, Danmark propioject 100 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

De fleste bodybuildere vil se en effekt inden for 3-5 uger efter brug. Der er ingen anabolske steroid eller magisk lægemiddel, der kan hjælpe dig med at opbygge kroppen i mindre end 3-4 uger. Mens forhandlerne af dette stof gøre en stor ståhej om det, bør man ikke glemme, at bivirkninger af alle testosteron analoger kan vises, hvis de anvendes i lang tid. Det anbefales, at man ikke bruge nogen testosteron produkt i mere end 4-6 uger ad gangen, Danmark propioject 100 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God