Ring Til Os Gratis: 00000000000
Clen-Max

Clen-Max

Clen-Max

Mærke:Maxtreme
Varenr:519
Lagerstatus:På lager
Pakke: 40 mcg/fane. (100 fane.)
Stof: clenbuterol hydrochlorid
 • 39,52€

Clenbuterol (Clenbuterol) - et stof, der oprindeligt var designet som en kur mod astma. Af den måde, til dette formål den bruges til denne dag, men som nogle gange sker, stoffet var meget mere populær på grund af hans anden ejendom. Den største ansøgning modtaget Clenbuterol bodybuilding.

Princippet om virkningen af clenbuterol, Danmark Hubei Clenbuterol bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Det har alfa og beta-adrenerge receptorer i human fedt- og muskelvæv. Excitation af de første fører til aktiv fedtophobning, excitation andet derimod fører til langt mere sandsynligt, at kroppen bruger fedt som energikilde desuden hastigheden af fedtceller til stedet for spaltning er signifikant forøget. Clenbuterol, som beta-2 agonist, stimulerer beta-adrenerge receptorer, hvilket udløser en kæde af biokemiske reaktioner, der fører i sidste ende til øget lipolyse.

Desuden clenbuterol accelererer metabolisme med gennemsnitligt 20-30% fra baseline, hvilket giver en ekstra bonus til "tørring". Det øger også aktiviteten af lipoproteinlipase, som gør det umuligt at akkumulere kropsfedt, Danmark Hubei Clenbuterol bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Og endelig tager Clenbuterol stimulerer udskillelsen af skjoldbruskkirtelhormoner, som er naturlige fedt brændere. Resultatet er et lægemiddel, som alle dens virkninger i synergisme tilvejebringer en mærkbar fremskyndelse af lipolyse.

Sammenfatter alle de ovennævnte, kan vi sige med sikkerhed, at clenbuterol tabletterne kan give uvurderlig hjælp til tørring, som følge af en betydelig acceleration af stofskiftet, øget anvendelse af fedt til energi, og øger udskillelsen af skjoldbruskkirtelhormoner. Tilsammen er disse og andre effekter giver den hurtigst mulige at slippe af med fedt ved kost mangler i kalorier.

Bivirkninger Clenbuterol, Danmark Hubei Clenbuterol bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Nå, som uden en ske af tjære? Bare rolig, bivirkninger af clenbuterol er ikke så forfærdeligt, selvfølgelig, hvis du ikke overskrider den anbefalede dosis. Så det ligner et komplet udvalg af mulige bivirkninger ved brugen af clenbuterol i bodybuilding:

 • Rystelser, kramper (forekommer hos 20% af tilfældene)
 • Sved (forekommer hos 10% af tilfældene)
 • Søvnløshed, angst (forekommer hos 7% af tilfældene)
 • Accelereret serdebienie, forhøjet blodtryk (forekommer hos 6% af tilfældene)
 • Diarré (forekommer hos 5% af tilfældene)
 • Kvalme (forekommer i 3%)

Som du kan se, at risikoen for bivirkninger er desuden tremor, øget hjertefrekvens, kramper, sandsynligvis, skal du sørge for at vise sig. Men skal ikke være bange, har bivirkninger af clenbuterol er en funktion - de opstår i begyndelsen af lægemidlet og inden for en uge gå til "nej". Desuden er disse mindre bivirkninger på et tidligt stadium, kan vi sige absolut - alle en konsekvens af accelerationen af stofskiftet.

Hvis du vil tage tilstrækkelig (op til 120 mcg / dag), dosis, gradvist begynder at tage fedtforbrænder, såvel som at tage samtidig medicinering (om dem senere), vil du være i stand til at undgå alle de problemer og gøre brug af clenbuterol kun gavne.

Hvordan til at tage Clenbuterol til vægttab

Kursus clenbuterol bør ikke vare længere end 6 uger. Ved opførelsen af forløbet af lægemidlet skal bemærkes, at efter 2 ugers kommende nedregulering af receptorer og vil det ikke længere har sin tidligere virkning. For at undgå dette problem, skal du sørge for at bruge kurset "Ketotifen" i en dosis på 1-2 mg. Blandt andet ketotifen muligt at klare de fleste utilsigtede hændelser i starten af kurset. Tage Clenbuterol bør "stigen", hver dag optagning doseringen med 20 mg, indtil den optimale dosis er nået (40-120 mg).

Doseringsplanen til tørring naturligvis clenbuterol

 • Dag 1: 20 g
 • Dag 2: 40 g
 • Dag 3: 60 g
 • Dag 4: 80 mcg, 1 mg ketotifen
 • Dag 5: 100 mg, 1 mg ketotifen
 • Dag 6: 120 mg, 1-2 mg ketotifen (føler)
 • Du kan bo og 80 mg, baseret på personlige erfaringer, Danmark Hubei Clenbuterol bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Anmeldelser af clenbuterol

Atleter, der tager Clenbuterol til "tørring", bemærkede en betydelig acceleration af fedtforbrænding proces. Desuden øger koncentrationen i uddannelse vigør, der kommer i handy på en kulhydrat-fri eller lav-kulhydrat diæt.

Anmeldelser af clenbuterol og dens anvendelse til vægttab og også taler om bivirkninger af lægemidlet. Atleter hævder, at de rystelser, rystelser, kramper i de tidlige dage af modtagelse er næsten altid vises, selv om satsen - ikke den første. Med forbehold af kost efter et kursus af clenbuterol, er afkastet af den oprindelige vægt ikke observeret, Danmark Hubei Clenbuterol bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God