Ring Til Os Gratis: 00000000000
Maxi-Fen-20

Maxi-Fen-20

Maxi-Fen-20

Mærke:Maxtreme
Varenr:521
Lagerstatus:På lager
Pakke: 20 mg/fane. (100 fane.)
Stof: tamoxifen citrate
  • 49,66€

Den populære stof Nolvadex Hubei i Danmark hjælper muskelvækst

Pharmaceutical Navn: tamoxifen citrat, Den populære stof Nolvadex Hubei i Danmark hjælper muskelvækst
Kemisk struktur: (Z) -2- [4- (1,2-diphenylbut-1-enyl) phenoxy] -N, N-dimethyl-ethanamin
Effektiv dosis: 100-150 mg / dag

Den populære stof Nolvadex Hubei i Danmark hjælper muskelvækst

Nolvadex er et stof, der normalt anvendes til behandling af brystkræft hos kvinder. I steroid samfund er det almindeligt anvendt som en anti-østrogen under cyklussen. Det er vigtigt at forholde sig her, at nolvadex har næsten identiske effekter og måde virkningsmekanisme som Clomid, og at de to lægemidler er udskiftelige. Tamoxifen citrat konkurrerer for østrogenreceptorer, hvilket resulterer i to forskellige resultater: første, det fungerer som anti-østrogen, fordi estradiol eller andre østrogener i blodet ikke kan udtrykke sig som østrogen receptorerne blokeres. Sekund og mere kompliceret handling er dens post-cyklus brug. Her produktionen testosteron undertrykkes og østrogen er produceret for at gøre for steroid mangel. Når det er nægtet at aktivere østrogenreceptorer, er androgener produceres igen, Den populære stof Nolvadex Hubei i Danmark hjælper muskelvækst.
Det er vigtigt at understrege, at nolvadex er en meget stærkere stof end Clomid og er derfor at foretrække under de samme betingelser.

Sikkerhed: Mange Nolvadex brugere oplever hedeture (op til 80%), men andre bivirkninger er ualmindelige. Kvalme og hovedpine kan forekomme.

Producent: Hubei, Kina, Den populære stof Nolvadex Hubei i Danmark hjælper muskelvækst

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God