Ring Til Os Gratis: 00000000000
Oxa-Max

Oxa-Max

Oxa-Max

Mærke:Maxtreme
Varenr:523a
Lagerstatus:På lager
Pakke: 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof: Oxandrolone
  • 90,20€

Oxandrolone, Oxandro tabletter anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark (Anavar, bonavar, oxanabol, Oxan) - en af verdens top oral skæring anabolske steroid.

Oxandrolone blev lavet for kvinder og børn, og har en virkelig svag androgen komponent. Det har kun få bivirkninger og er en af de få steroider, don't gør tidlig forkrøbling af vækst hos børn. Hos børn er det 's bruges til at stimulere vækst og kvindelige til at forebygge knogleskørhed. Fordi virilization symptomer er virkelig sjælden hos kvinder til rimelige doser, er det 's et populært blandt kvindelige atleter. Oxandrolone er favorit til en række årsager. Det forårsager en udtalt forøget i styrke ved at stimulere phosphocreatine syntese i musklen celle uden H2O fastholdelse. Denne oversat i en styrke gevinst uden den tilhørende vægtstigning. Muskler synes skarp og dannede så det 's en populær under contest tid, Oxandro tabletter anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

En anden virkelig interessant effekt Oxandrolone har er, at ved selv det gør ikke 't fremme betydelig muskelvækst, men i kombination det kan øge muskel voksende virkninger af anden steroider. Derfor Oxandrolone anvendes i en masse kombinationer med faktiske solide resultater. Deca, Clenbuterol og testosterones virker fint med Oxandrolone, Oxandro tabletter anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Oxandro tablets omgaat met remmen het proces van afbraak van eiwitten in het lichaam. Te dien einde, de meeste atleten gebruiken tussen de belangrijkste steroïde cursussen. De voorbereiding heeft 400% testosteron Aromatization offline. Beschikbare corticosteroïden. Het heeft een matige toxiciteit voor de lever.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God