Ring Til Os Gratis: 00000000000
Stan-Max

Stan-Max

Stan-Max

Mærke:Maxtreme
Varenr:524
Lagerstatus:På lager
Pakke: 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof: stanozolol oralsex
  • 33,05€

Køb Stanozolol tabletter i Danmark

Stanozolol La Pharma hører til de mest udbredte oralt taget anabolske-androgene steroider. Det skylder sin popularitet blandt bodybuildere til dets aktive stof, stanozolol. Dens specielle egenskaber medfører, at produktet kan bruges i både bulking cykler og contest forberedelse. Hver tablet af Stanozolol indeholder 10 mg af det aktive stof, Køb Stanozolol tabletter i Danmark.

Stanozolol foretaget af La Pharma S.R.L. bruges især i forberedelsen til konkurrencer. Det er muligt at anvende produktet til dette formål, fordi den ikke forårsager nogen overdreven væskeophobning. I bulking cykler, garanterer Stanozolol væksten af høj kvalitet muskler, som er stabile og har ingen tendens til at forsvinde efter afslutningen af anvendelsen af produktet, fordi de ikke er optaget af vand, Køb Stanozolol tabletter i Danmark.

Køb Stanozolol tabletter i Danmark

I contest forberedelse, anbefales det at kombinere brugen af Stanozolol La Pharma med produkter, der indeholder trenbolonacetat, methenolone enanthate, oxandrolone, fluoxymesteron eller testosteron propionat for de bedste resultater. Så vidt gevinsten på nye kvalitetsvarer muskler er berørt, stak Stanozolol med Deca, Testosteron-mix eller Oxymetholone er den bedste variant, Køb Stanozolol tabletter i Danmark.

Den daglige taget mængde Stanozolol La Pharma bør ikke være højere end 30 mg af mænd og 10 mg af kvinder. Brug aldrig Stanozolol i mere end otte uger.

Når den anbefalede varighed af steroid cyklus overskrides, kan stanozolol være toksiske for leveren. Andre bivirkninger kan forekomme, samt - smerter i leddene, hovedpine, højt kolesterol eller hypertension.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God