Ring Til Os Gratis: 00000000000
T3-Max-25

T3-Max-25

T3-Max-25

Mærke:Maxtreme
Varenr:525
Lagerstatus:På lager
Pakke: 25 mcg/fane. (50 fane.)
Stof: liothyronine (T3)
  • 30,39€

Problemet med ustabilitet T3, T3 - Cytomel Hubei populært i Danmark som et middel til atleter

Den første ting at overveje om dosering af T3 er, at stoffet i sig selv har dårlig stabilitet resulterer i tab af styrke med tiden selv med nogle tabletteres farmaceutiske produkter. Flydende præparater er endnu mere tilbøjelige til at miste styrke. Doseringer nedenfor refererer til fuldt potent T3, som findes med US-made eller europæiske farmaceutiske produkter stadig inden udløbsdatoen. I mange tilfælde vil andre T3 produkter indeholder mindre eller endda meget mindre T3 end etiketten kan indikere, T3 - Cytomel Hubei populært i Danmark som et middel til atleter.

Derfor anbefaler jeg opsøge ægte farmaceutiske T3, helst af amerikansk eller europæisk oprindelse. Ellers kan dosering være usikre eller vildledende. For eksempel kan en person finde "150 mcg" per dag for at være en passende dosis for ham, når der anvendes en lav-potens produkt, men en ekstrem overdosis når der anvendes en fuld styrke produkt, T3 - Cytomel Hubei populært i Danmark som et middel til atleter.

Doser af T3, T3 - Cytomel Hubei populært i Danmark som et middel til atleter

Der er to tilgange til dosering T3, som jeg anbefaler.

I den første fremgangsmåde, er målet at opnå en løbende kant i fedttab eller at hjælpe med at opretholde en nær-personlige-ideal kropssammensætning. I dette approach T3 dosering er meget lav, fortrinsvis 12,5 mcg / dag, men i nogle tilfælde så meget som 25 mcg / dag. Ved den nedre ende af dette område, vil typisk thyroid test viser ingen påviselig suppression selv ved langvarig brug. I den øvre ende, er moderat undertrykkelse undertiden ses, men resultaterne er bedre end når T3 ikke er taget, og undertrykkelsen vender hurtigt ved ophørende T3 brug, T3 - Cytomel Hubei populært i Danmark som et middel til atleter.

I den anden fremgangsmåde, er målet at opnå en ganske betydelig forøgelse i hastigheden af fedt tab, ved kendte omkostninger ved at inducere skjoldbruskkirtlen undertrykkelse. Mest fortrinsvis er doseringen ca. 50 mcg / dag, men i nogle tilfælde kan være så høj som 75 mcg / dag. En sådan anvendelse er fortrinsvis ikke i gang, men kun for en begrænset periode, såsom 8-12 uger, men der er ingen nøjagtige krav for tidsrammen, T3 - Cytomel Hubei populært i Danmark som et middel til atleter.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God