Ring Til Os Gratis: 00000000000
Max-Drol

Max-Drol

Max-Drol

Mærke:Maxtreme
Varenr:526a
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof: oxymetholone
  • 90,20€

Anadrol (Oxymetholone) er et syntetisk steroid lægemiddel tilgængelig som en tablet. det er en potent oral anabole og androgen lægemiddel.

Anadrol er en anabolsk steroid. Det forbedrer nitrogen balance, når kosten er tilstrækkelig i kalorier. Handlinger Anadrol ligner testosteron og kan forårsage alvorlig forringelse i seksuel og fysiske vækst når det gives til børn. Børn, der har taget dette stof udvikler groteske fysiske træk og normalt har uorganiseret seksuel funktion.

FARMAKOLOGI Anadrol Hubei benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark

Anadrol, sælges under den farmaceutiske navn Oxymetholone, og har en halveringstid på omkring 8-10 timer. Det betyder at det forbliver i kroppen for 2-4 gange længere. Grunden det forbliver i kroppen længere er på grund af dets affinitet for fedtvæv, hvor det bliver opbevaret.

Biokemisk analyse har vist, at der kan påvises Anadrol i kroppen i op til 2 måneder efter den sidste dosis. På grund af denne lange halveringstid, er det ikke det foretrukne lægemiddel valg af mange bodybuildere. De fleste eksperter anbefaler det som en slukket sæson stof til at bygge kroppen, Anadrol Hubei benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark.

Indikationer

I klinisk medicin, har Anadrol blevet indikeret ved behandling af anæmier fra en række forskellige årsager. Den mest almindelige anæmi behandlet med Anadrol er jernmangel, erhvervede aplastisk anæmi, medfødt aplastisk anæmi, myleofibrosis og anæmi forårsaget af brugen af immunosuppressive lægemidler. Anadrol er ikke en erstatning for jern, blodtransfusion, vitamin, folinsyre eller andre næringsstoffer. Det bruges kun til at behandle disse anæmier efter at de har undladt at reagere på alle andre støtteforanstaltninger.

Det stof er også blevet anbefalet til behandling af Wasting set i HIV-patienter og hos personer med svær osteoporose. Men på grund af den større bevidsthed om de potentielle bivirkninger, de fleste læger ikke ordinere det.

Dosis

Dosis af Anadrol er baseret på kropsvægt. I både voksne og børn, det handler om 1.5-2mg / kg (50-200mg / uge). Når Anadrol administreres for at behandle alle de ovennævnte medicinske lidelser, sit svar er aldrig øjeblikkelig og kan tage mindst 2-3 uger. Hos nogle patienter en lidt lavere dosis er nødvendig for at opretholde sin fordel ved behandling aplastiske anæmier. Anadrol er kun tilgængelig som en tablet og aldrig gives intravenøst.

Bivirkninger Anadrol Hubei benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark

Før man brug Anadrol er der et par ting, du bør vide. Anadrol er et potent steroid og er forbundet med et rimeligt antal bivirkninger, som omfatter:
         
gulsot
Muligheden for leverkræft
udvidelse af penis, hvis taget før puberteten
testikelatrofi og lav sædkvalitet, hvis taget efter puberteten
impotens, smertefuld penis erektioner
i kvinder-klitoris udvidelsen, uregelmæssig menstruation
mangel på søvn
gynecomastia- brystforstørrelse
uddybning af stemmen
overdreven hårvækst
generel træthed
hævelse af kroppen
høje sukker, Anadrol Hubei benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark

Kontraindikationer

cancer i prostata
mandlig brystkræft
kvindelige bryst cancer
drægtige hunner
dem med leverproblemer
dem, der har allergi over for stoffet

Krop bygning

Anadrol er en meget udbredt stof blandt sportsfolk og bodybuildere. Det et meget stærkt anabolske steroid og relativt billig. Det stof er let at få hold ud på det sorte marked. De fleste af de bodybuildere får deres forsyninger enten online eller fra forfalskede recepter. Den steroid er også almindeligt smuglet ind fra Mexico og Thailand.
 
Når Anadrol indtages oralt, efterhånden begynder det at øge vægtøgning. Resultaterne ses typisk efter 3-4 uger. Mens der er påstande i cyberspace at vægtøgning kan forekomme i 1-2 uger, disse er helt forkert. Lægemidlet virker langsomt. For at opretholde vægtøgning fleste atleter nødt til at tage det i mindst 3-6 uger. Mange atleter genbruge også lægemidlet med væksthormon og thyroxin. En væsentlig bivirkning af Anadrol er, at det også forårsager væskeophobning. Men de fleste atleter hævder, at denne overskydende vand hjælper afbøde leddene mod skader.
 
Den anden feature om Anadrol, som har været meget omtalt, er, at det hjælper kroppen komme meget hurtigere efter en skade.
 
På grund af det potente bivirkninger og potentialet for at forårsage kræft i leveren, bør dens anvendelse begrænses. Mange bodybuildere genbruge stoffet hvert par måneder for at bevare hovedparten. Den Anadrol er substitueret med andre anabolske steroider, Anadrol Hubei benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark.
 
Nylige rapporter indikerer, at Anadrol også kan have uforudsigelige virkninger på hjernen. Det stof har været kendt for at påvirke psyken efter længere tids brug. Mange rapporter om spontane vrede, irritabilitet og vold er blevet rapporteret hos personer, der tager dette stof i længere perioder.
 
Dosis for bodybuilding er empirisk. De fleste eksperter i bodybuilding anbefaler at starte ud på 50 mg dagligt i 2-3 uger og derefter gradvist øge den til 75 mg, hvis intet svar ses. Men det er stærkt anbefalet, at lægemidlet ikke tages for mere end 6-8 uger ad gangen. Der er forskellige mærkenavne af Anadrol på markedet, såsom Thai 50 eller strol V.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God