Ring Til Os Gratis: 00000000000
N-Lone-D3000

N-Lone-D3000

N-Lone-D3000

Mærke:Maxtreme
Varenr:527
Lagerstatus:På lager
Pakke: 300 mg/ml (10 ml)
Stof: nandrolon decanoat
  • 76,88€

Deca Durabolin er bredt anerkendt som en af de sikreste og effektive steroider. Nandrolon er almindeligt anvendt som en base i et steroid cyklus. Nandrolon er et anabolsk steroid, der både er til stede i den menneskelige krop og også gjort syntetisk. Niveauerne i den menneskelige krop er meget lav til at redegøre for eventuelle væsentlige virkninger. Det er et biprodukt, når andre hormoner opdeling i vores krop. Af alle de anabolske steroider, er det en af de mest udbredte misbrugte steroider sportsfolk, Danmark nandrolon Decanoate March bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Det er ofte sælges under flere navne, herunder DECA Durabolin eller Durabolin. Både syntetiske former er langtidsvirkende medikamenter. Det stof har både androgene og anabolske aktiviteter. Når det tages ved lave doser, er det et stærkt anabolsk lægemiddel, men ved høje doser, det besidder også betydelige androgene virkninger. 

Indikationer, Danmark nandrolon Decanoate March bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Nandrolon blev engang brugt til behandling af osteoporose og aplastisk anæmi. I 80'erne blev det brugt til at behandle alvorligt afmagrede patienter på hospitaler. Men siden 80'erne og 90'erne, har den udbredte misbrug af lægemidlet førte til den fjernelse fra det kliniske marked. Ingen klinisk tilstand i medicin behandles med nandrolon.

Bodybuildere, Danmark nandrolon Decanoate March bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Når taget på stoffet oralt, det absorberes hurtigt fra mave. Men de orale piller er ikke længere tilgængelig på markedet. De syntetiske formuleringer er længere virkende og skal injiceres intramuskulært. Når lægemidlet injiceres intramuskulært, bør det kun administreres en gang om ugen. Nandrolon er et potent anabolsk steroid og er kendt for at forårsage en stigning i muskelmasse, stimulere appetitten og øge produktionen af røde blodlegemer, Danmark nandrolon Decanoate March bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God