Ring Til Os Gratis: 00000000000
N-Lone-D100

N-Lone-D100

N-Lone-D100

Mærke:Maxtreme
Varenr:529
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof: nandrolon decanoat
  • 69,93€

Nandrolon Decanoate, Køb Deca Durabolin - Pakistan i Danmark
Deca Durabolin er en yderst populær anabolske steroid består af den steroide hormon nandrolon og er fastgjort til den store Decanoate ester. Den nandrolon hormon først dukkede op i 1960 og udviklet til kommerciel brug i 1962 af Organon under handelsnavnet Deca Durabolin. Siden dengang talrige nandrolon Decanoate versioner har ramt markedet, men Deca Durabolin er stadig den mest anerkendte. Dette var ikke den første nandrolon sammensatte nogensinde er skabt, som ville tilhøre Organon s Durabolin, der er specifikt nandrolon phenylpropionate, Køb Deca Durabolin - Pakistan i Danmark. Den Phenylpropionate versionen er meget hurtigere handler med en mindre aktiv varighed, og mens Phenylpropionate former er populære, har Deca Durabolin stort set dominerede nandrolon markedsplads.

Deca Durabolin er en af de mest almindeligt anvendte anabolske steroider blandt præstationsfremmende atleter. Den er kendt for at være en uhyre gavnlig lavsæsonen masse steroid, men det er også en favorit i mange atletisk kredse for sine terapeutiske fordele. På grund af dens enorme terapeutiske fordele, den nandrolon hormon er et af de mest gavnlige anabolske steroider i medicinsk praksis. Men på grund af mange års anabolske steroid kontroverser sådan brug har været ret begrænset i USA i mange år. Uden for USA Deca Durabolin er stadig en smule mere populær i terapeutiske behandling planer, der kan dække et væld af områder, Køb Deca Durabolin - Pakistan i Danmark.

Deca Durabolin Funktioner & Egenskaber, Køb Deca Durabolin - Pakistan i Danmark:
Deca 200

Deca Durabolin er officielt klassificeret som en 19-nortestosteron (19-nor) anabolske androgen steroid. Den 19-nor klassificering refererer til dens direkte strukturel karakter, som er testosteron hormon mangler et kulstofatom ved den 19. position. Mens dette er kun en lille ændring i struktur fra testosteron hormon, denne lille ændring giver os en unik anabolske steroid. Som nandrolon base er Deca Durabolin fastgjort til den store Decanoate ester, som styrer hormons frigivende aktivitet den langsommere uhyre. Dette tillader den enkelte at gøre brug af nandrolon hormon uden behov for hyppige injektioner. Når injiceret, som decanoate ester begynder at frigøre vil der være en skarp stigning i nandrolon frigives i legemet i løbet af de første 24-48 timer. Fra dette punkt, vil hormonet fortsætte med at frigive i kroppen i ca. 2-3 uger.

Deca Durabolin bærer en relativt potent anabolsk rating, lidt større end testosteron. Men dens samlede androgen aktivitet er meget lavere end testosteron, der bærer en androgen rating på kun 37 sammenlignet med testosteron s 100. mindsket androgen aktivitet af deca Durabolin skyldes hormonet evne til at reducere til dihydronandrolone (DHN) snarere end dihydrotestosteron (DHT) . Dette gør Deca Durabolin en langt mildere steroider end testosteron, og en af de mest veltolereret anabolske steroider til raske voksne mænd. Denne tolerable natur er også tydeligt af dets lave østrogene aktivitet. Deca Durabolin gør aromatize, men kun på ca. 20% af satsen for testosteron. det gør dog bære en stærk progestin natur, og det vil spille ind i de bivirkninger som vi vil se senere, Køb Deca Durabolin - Pakistan i Danmark.

Ligesom mange anabolske steroider, Deca Durabolin har evnen til at forøge proteinsyntesen, inhiberer glucocorticoidhormoner, og fremme et udvidet IGF-1 produktion. Ligesom mange anabolske steroider, Deca Durabolin har også evnen til at øge kvælstof tilbageholdelse i musklerne, men det ser ud til at have en stærkere indflydelse end mange steroider i denne henseende. Faktisk har undersøgelser vist, at selv lave doser af nandrolon kan i høj grad øge kvælstofretention. Dette er en vigtig faktor, som alle muskelvæv består af ca. 16% nitrogen. Mens det kan lyde som en lille mængde, jo mere vi bevarer mere anabolske vi fortsat. Når kvælstof niveauer ikke opretholdes, kan det få os til at indtaste en kataboliske (muskelsvind) tilstand.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God