Ring Til Os Gratis: 00000000000
Stan-Max

Stan-Max

Stan-Max

Mærke:Maxtreme
Varenr:530
Lagerstatus:På lager
Pakke: 50 mg/amp. (10 amp.)
Stof: stanozolol indsprojtning
  • 38,24€

Køb Stanol i Danmark

Stanolesteren er en heterogen gruppe af kemiske forbindelser, der vides at reducere niveauet af low-density lipoprotein (LDL) cholesterol i blodet, når de indtages,  dog i langt mindre grad end receptpligtig medicin såsom statiner. dgangsmaterialet er phytosteroler fra planter. Disse er først hydrogeneres til opnåelse af en plantestanol som derefter esterificeres med en blanding af fedtsyrer også stammer fra planter. Plant stanolestere findes naturligt forekommende i små mængder i frugt, grøntsager, nødder, frø, korn, bælgfrugter og vegetabilske olier, Køb Stanol i Danmark.

Køb Stanol i Danmark

Stanolesteren er ofte tilsat rapsolie baseret margarine eller andre fødevarer for dens sundhedsmæssige fordele. Undersøgelser har vist, at indtagelse af 2-3 gram per dag tilvejebringer en reduktion i LDL-kolesterol på omkring 10-15%, Køb Stanol i Danmark.  Selve forbindelsen passerer gennem tarmen uden at indtaste blodstrømmen eller lymfen. Dens tilstedeværelse reducerer imidlertid både mængden af kolesterol kroppen optager fra mad og reabsorption af kolesterol komponent af galde, Køb Stanol i Danmark.

Sterolestere kan også anvendes til samme formål. Disse forbindelser har den samme virkning som LDL, men de er delvist absorberes af kroppen. Virkningerne af højere serum plantesterol niveauer er hidtil ikke helt forstået, Køb Stanol i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God