Ring Til Os Gratis: 00000000000
Max-Pro

Max-Pro

Max-Pro

Mærke:Maxtreme
Varenr:534
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof: drostanolone propionate
  • 87,13€

ALTERNATIVE Steroid NAVNE: Masterid, Master, Masteron, Mastisol, Metormon, Permastril

AKTIVT STOF:  Drostanolone Propionate marts benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark

Drostanolone er en 2-methylerede dihydrotestosteron (DHT), som gør det meget lig sin mere populære søskende, Proviron. Dybest set alle DHT derivater er stærkt androgen, med begrænset anabole og ikke-eksisterende østrogene virkninger. De viser også stærk affinitet for enzymet aromatase (det letter omdannelse af nogle steroider til estrogener) uden faktisk aromatizing. Dette særlige træk gør dem gode kandidater til anvendelse, Drostanolone Propionate marts benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark som anti-østrogener, men det skal bemærkes, at Proviron er bedre egnet til denne rolle.

Drostanolone propionat anvendes derfor i bodybuilding udelukkende som en androgen steroid under skæringen cyklus. Men ofte stables med andre anabolske steroider, det tjener dette formål meget godt på egen hånd: Masteron hjælper til at kaste fedt og hjælper til at holde muskelmasse mens der ikke forårsager vand-retention.

Sikkerhed: Masteron har lidt, hvis nogen alvorlige, Drostanolone Propionate marts benyttes som supplement til muskel vækst i Danmark bivirkninger undtagen dem, der sædvanligvis tilskrives DHT - alopeci (mandlig skaldethed), prostatahypertrofi og acne.

Effektiv dosis: mindst 350 mg / uge

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God