Ring Til Os Gratis: 00000000000
N-Lone-100

N-Lone-100

N-Lone-100

Mærke:Maxtreme
Varenr:536
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof: nandrolon phenylpropionate
  • 51,69€

Nandrolon Phenylpropionate Injection bruges som et supplement til muskelvækst i Danmark
Nandrolon phenylpropionate er en af de mest populære injicerbare steroider. Det er dybest set Deca, med en kortere ester (phenylpropionate stedet for decanoate ester fundet i deca durabolin eller nandrolon decanoate), hvilket resulterer i hurtigere frigivelse i blodbanen. Selv om dens kortere ester betyder det vil kræve mere hyppige injektioner end decanoat, den positive side er, Nandrolon Phenylpropionate Injection bruges som et supplement til muskelvækst i Danmark at mængden af effektiv nandrolon i blodet og dets niveauer er mere easilly contollable. Det popularitet skyldes sandsynligvis det faktum, at nandrolon udviser betydelige anabolske virkninger med minimale androgene bivirkninger, Nandrolon Phenylpropionate Injection bruges som et supplement til muskelvækst i Danmark.

Anses af mange for den bedste samlede steroid for en mand at bruge (bivirkninger vs resultater) nandrolon phenylpropionate er mest almindeligt injiceres fire til fem gange om ugen med dette beløb, østrogen konvertering er lille så gyno er ikke noget problem. Også ualmindeligt er problemer med leverenzymer, blodtryk eller kolesteroltal. Ved højere doser, kan bivirkninger blevet stadig hyppigere, men det er stadig en Nandrolon Phenylpropionate Injection bruges som et supplement til muskelvækst i Danmark meget veltolereret lægemiddel. Det skal også bemærkes, at i HIV studier har nandrolon vist sig ikke kun at være effektiv på sikker opdragelse lean kropsvægt på patienten, men også at være gavnlig for immunforsvaret.

Nandrolon Phenylpropionate Injection bruges som et supplement til muskelvækst i Danmark
For bodybuilding, kan nandrolon effektivt inkorporeres i både masse og spåntagning cyklusser det stakke godt med Sustanon, dianabol, Anadrol ... En væsentlig ulempe for nandrolon er, at det kan påvises i et lægemiddel skærm, så længe et år efter brug. Desværre for mange konkurrencedygtige atleter, dette gør nandrolon produkter off grænser.

Det er let på leveren og fremmer god størrelse og styrke gevinster samtidig mindske kropsfedt. nandrolon kan bruges af næsten alle sportsfolk, med positive resultater og meget få bivirkninger, har nandrolon fået ry for at være lidt af en alleviator af ømme led og sener. Atleter rapporterer, at ømme skuldre, knæ og / eller albuer eller anden måde er uden smerte på nandrolon cyklus, Nandrolon Phenylpropionate Injection bruges som et supplement til muskelvækst i Danmark.

Dosering:

200-600mg om ugen

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God