Ring Til Os Gratis: 00000000000
Prima-Max

Prima-Max

Prima-Max

Mærke:Maxtreme
Varenr:541
Lagerstatus:På lager
Pakke: 150 mg/ml (10 ml)
Stof: trenbolon mix
  • 110,46€

Tri - Trenabol 150 i Danmark er populær som en måde for atleter

Tri-Trenabol er en ekstremt kraftfuld Trenbolon blanding, der indeholder tre aktive trenbolon forbindelser blandet sammen i en enkelt enhed. På et funktionelt grundlag, vil vi finde Tri-Trenabol at være identisk med alle enkelt ester trenbolon forbindelser, hvilket rejser et vigtigt spørgsmål, hvad er pointen? Tri-Trenabol blev først udviklet i 2004 af den nu afdøde underjordisk laboratorium British Dragon, enkelt største og mest magtfulde underjordisk laboratorium til nogensinde eksistere Tri - Trenabol 150 i Danmark er populær som en måde for atleter. British Dragon foretaget en base af kunder og bygget en virksomhed med overskud, rivaled mange legitime farmaceutiske virksomheder, men selskabet har ikke eksisteret i nogen tid. Når de skabte Tri-Trenabol, mens en meget effektiv anabolske steroid, blev det fremstillet mere til markedsføringsformål end noget andet Tri - Trenabol 150 i Danmark er populær som en måde for atleter. Det er ikke overlegen eller underlegen i forhold til en hvilken som helst trenbolon form, men med tre trenbolon former skabte et vist niveau af marketing appel. På en markedsføringstilladelse grundlag kunne man næsten kalde oprettelsen af Tri-Trenabol sammensatte geni.

Tren 75

Selv British Dragon har været ud af markedet for engang, er der en håndfuld store underjordiske laboratorier, der fortsat at fremstille en trenbolon blanding, der indeholder tre trenbolon forbindelser Tri - Trenabol 150 i Danmark er populær som en måde for atleter. Faktisk Diamond Pharmaceuticals bærer nu den samme blanding ved hjælp af den gamle British Dragon Tri-Trenabol navn. Du vil også finde en række nye underjordiske laboratorier nu i eksistens, der har greb British Dragon navn, og nogle af dem også fremstiller et relateret produkt.

Tri-Trenabol Funktioner & Egenskaber, Tri - Trenabol 150 i Danmark er populær som en måde for atleter:
Tri-Trenabol er en 19-nortestoserone (19-nor) anabolske androgen steroid. Den 19-nor klassificering refererer til testosteron hormon mangler carbonatomet ved den 19. position, en klassificering kan genkende fra nandrolon. Faktisk trenbolonacetat hormon er et derivat af nandrolon Tri - Trenabol 150 i Danmark er populær som en måde for atleter.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God