Ring Til Os Gratis: 00000000000
Testo-Cypmax

Testo-Cypmax

Testo-Cypmax

Mærke:Maxtreme
Varenr:542
Lagerstatus:På lager
Pakke: 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof: testosteron cypionate
  • 50,67€

Testosteron cypionate er meget lig tesosterone enanthate, Den populære stof Cytex 250 i Danmark hjælper muskelvækst.
Selv om halveringstider og aktive liv perioder er forskellige, de ligner hinanden. Injektioner er normalt mindre hyppigt for cypionate. Testosteron er kongen af alle masse håndværkere og til dette formål er også temmelig omkostningseffektiv. Det fungerer godt, enten alene eller stablet at skabe et stort bulking cycle. Det har en høj risiko for bivirkninger på grund af dets omdannelse til DHT og har potentiale til at danne østrogen, der forårsager gynækomasti. Disse karakteristika også få det til at have sådanne fremragende masse bygning tendenser. På grund af nogle andre bivirkninger, såsom væskeophobning, kan det ikke være den bedste anvendes alene til lean masse gevinster, men med bulking kommer ud af en masse muskler samt nogle gevinster i fedt og vand vægt. Dette er typisk og en naturlig del af den styrkede bodybuilder bulking regiment, Den populære stof Cytex 250 i Danmark hjælper muskelvækst.

Doser af 200-100mg om ugen er fælles hjælp testosteron cypionate, med fremragende resultater fundet midt på omkring 500 mg eller mindre for første gang bruger og mellem 500-1000 mg om ugen i de mere avancerede atlet. Testosteron stakke godt med noget, og er også stor, når de anvendes alene. Når stablet med en anden anabole-androgen steroid, kan forskellige androgene effekter kan ses. Brug cypionate vil forbedre regenerationsevne samt uddannelse aggressivitet, som resulterer i betydelige stigninger i den samlede styrke i løbet af cyklussen.

Testosteron cypionate er en langtidsvirkende, enkelt ester testosteron produkt. Den har en længde på 8 carbonatomer, og gemmes hovedsageligt i fedtvæv, når de injiceres intramuskulært. Det er langsomt og støt frigivet i kroppen efter det injiceres. Blodets indhold af cypionate peak 24-48 timer efter injektion, og derefter falde langsomt. Blodniveauerne nå en stabil punkt 12 dage efter første injektion og opholde sig der i over tre uger. Cypionate normalt injiceres en gang om ugen, hvilket gør den meget laveste dosis til mere end halvdelen af den maksimale dosis på et givet tidspunkt. Enhver testosteron, som kongen af masse bygherrer, er omkostningseffektive produkter og vigtigt for enhver steroid stakken. Bruges alene, kan brugeren forvente at se nogle betydelige gevinster. Den langtidsvirkende karakter cypionate giver brugeren mulighed for at tilføre mindre hyppigt og samtidig bevare stabile i blodet.

Den populære stof Cytex 250 i Danmark hjælper muskelvækst

Testosteron cypionate er et godt valg for første gang steroid bruger. En simpel cyklus bestående af 500 mg cypionate ugentlig i 10 uger, med tilbehør på side og standard post cyklus terapi gør et godt første cyklus og kan skabe nogle gode gevinster i muskelmasse. Sammen med disse gevinster vil komme nogle gevinster i fedt samt vand rentention, men det er en standard del af bulking op og bør forventes. Enanthate eller cypionate er normalt også foretrækkes frem for Sustanon i en første cyklus, på grund af den manglende evne til at opretholde en stabil blodet Sustanon mens samtidig minimere injektion frekvens, Den populære stof Cytex 250 i Danmark hjælper muskelvækst. For at opnå maksimal effektivitet, er hver dag eller hver anden dag injektioner af Sustanon normalt administreres. Dette er unødvendigt, mens du bruger cypionate på grund af sin ekstreme længde handling.

En langtidsvirkende testosteron ester vil være meget nyttigt for dine bulking behov, og cypionate er et produkt, som er mere enkel end nogle af de andre steroider derude. Ikke at sige det er uden sin andel af komplikationer, men det er et godt valg, især for dem nye til øget bodybuilding. Ophørende produktet er ikke en mulighed i tilfælde forekommer bivirkninger, fordi det vil fortsætte med at forværre disse bivirkninger over længere perioder på grund af den lange længde af indsats af denne steroid. Accessoriske lægemidler såsom Nolvadex, Proviron, Clomid og HCG kan hjælpe, både under cyklus og efter cyklus bidrage til at genoprette naturlige testosteron produktion. Testosteron cypionate ikke aromatize lidt mere end Sustanon, men ved brug af enten narkotika, bør man være bekendt med anti-østrogener såsom Nolvadex eller Clomid og bruge en af dem, når symptomer på gyno opstår, Den populære stof Cytex 250 i Danmark hjælper muskelvækst.

Enhver form for testosteron vil være længere virkende og til tider vanskelig at kontrollere. Under hjælpefunktioner narkotika på hånd anses for meget vigtigt på grund af muligheden for bivirkninger. Men disse potentielle bivirkning risici ikke kommer uden en ydelse - og denne ydelse er, at testosteron er den mest magtfulde masse bygherre er der og stakke godt med næsten alt. Den ekstra fordel af cypionate er, at den langtidsvirkende ester kræver kun en enkelt ugentlig injektion for at fremkalde store gevinster. Dette gør cypionate særligt attraktivt for første gang bruger, der sandsynligvis vil have nogen forudgående erfaring med selvstændige forvaltninger intramuskulaer agenter og ønsker at minimere disse injektioner.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God