Ring Til Os Gratis: 00000000000
Bold-Max

Bold-Max

Bold-Max

Mærke:Maxtreme
Varenr:543
Lagerstatus:På lager
Pakke: 300 mg/ml (10 ml)
Stof: boldenone
  • 73,98€

Boldenone har en moderat anabolske effekt og næsten usynlige androgen virkning. Som følge heraf kan jeg forsikre dig i et lille antal af mulige bivirkninger, der simpelthen ikke vises korrekt, når kompileret til dato med passende doser Den populære stof Boldenone Undecylenate marts i Danmark hjælper muskelvækst.

Som regel er det 200-1000 mg per uge af boldenone. Den øvre grænse for udførelse atleter. Fortæl dig en hemmelighed, der boldenone bruges aktivt i den klassiske bodybuilding for den første fase af de vigtigste massanabornogo kurset.

Boldenone Funktioner, Den populære stof Boldenone Undecylenate marts i Danmark hjælper muskelvækst:

  • Svag levertoksicitet;
  • Stort set ingen aroma;
  • Moderat androgen indeks;
  • En god anabolske effekt med nogen markante nedgang;
  • Det stimulerer ikke produktionen af dihydrotestosteron, hvilket resulterer i ingen alvorlig pobochek.

Som du har bemærket, dette stof er ikke en ren testosteron, boldenone derfor kombineres med en hvilken som helst testosteron cypionate eksempel med en lignende dosering. Mængden af lange estere give dig stabil anabolske baggrund og eliminerer behovet for at foretage regelmæssige injektioner, som det er tilfældet ved almindelig propionat. Dette vil ikke observeres markante toppe og dale hormonal bue, der vil holde din krop fra mulige negative virkninger, blandt hvilke bør fremhæves:

  • Acne i tilstedeværelse af individuelle disposition (testet efter kurset);
  • Langvarig elimination fra blodet (forhindrer forestillinger med doping kontrol);
  • Overdreven stigning i appetit (fungerer godt påvirker vægten).

Fordele boldenone

Virkningerne af boldenone ppomogayut bygge bruge sine muskler bjerge. Trods sin relativt langvarig effekt du ikke oversvømme vand, og kombinationen af testosteron ikke forårsager bivirkninger Den populære stof Boldenone Undecylenate marts i Danmark hjælper muskelvækst.

Som regel allerede i den første uge, er der en øget strøm ydeevne og styrke udholdenhed. Pumpning bliver mere udtalt, som et resultat af hvilket nogle ser som boldenone til tørring af lægemidlet. Derudover det øger appetitten, hvilket er meget vigtigt for opretholdelse af normal proteinsyntese.

Kombinationer af boldenone

Som jeg sagde, det er perfekt forberedelse til den første fase af kurset sat tilstrækkelig muskelmasse. Men i dette tilfælde det er nødvendigt at kombinere det med andre steroider, om testosteron ester Winstrol (stanozolol), oxandrolone eller almindelig retabolil.

boldenone kursus, Den populære stof Boldenone Undecylenate marts i Danmark hjælper muskelvækst

Jeg vil anbefale dig at bruge boldenone ikke mere end 8 uger. Den mest optimale udnyttelse af den ordning for såkaldt "hill", hvor 4-5aya uge vil toppe med den højeste dosis, for eksempel 800 mg. Ved begyndelsen og slutningen skal det reduceres til 200-400 mg per uge.

Desuden findes der ordninger med den gradvise udskiftning af boldenone på andre lægemidler, og alt dette sker på baggrund af testosteron estere. Jeg kan ikke råde dig til at gå ind i sådan en jungle. Er det tilstrækkeligt at en kombination af 2-3 lægemidler.

Brug boldenone som et redskab til at bremse, men kvalitet muskelvækst. I kombination med Winstrol og lignende steroid boldenone kan bruges til lindring og udtrykt vennoznosti, men glem ikke om den øgede appetit. Med denne faktor er svært at holde en vis grænse daglige kalorier.

FCT

Post-cyklus terapi for boldenone standard, sædvanligvis efter 6-10 ugers kurser varighed kun to til tre uger FCT, i hvilken anvendelsen af aromataseinhibitorer, eller forskellige testosteron boostere Den populære stof Boldenone Undecylenate marts i Danmark hjælper muskelvækst.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God