Ring Til Os Gratis: 00000000000
Trenbolone-75

Trenbolone-75

Trenbolone-75

Mærke:BM Pharmaceuticals
Varenr:549
Lagerstatus:På lager
Pakke: 75 mg/amp. (10 amp.)
Stof: trenbolonacetat
  • 49,66€

Køb TrenaJect i Danmark

TrenaJect 200 til intramuskulær injektion, indeholder trenbolon Enanthate. Trenbolon Enanthate er en langtidsvirkende injicerbare steroid.
For at øge dens effektive halveringstid, er trenbolonacetat ikke brugt i en raffineret form, men er snarere administreres som trenbolonacetat, enanthate eller hexahydrobenzylcarbonate, Køb TrenaJect i Danmark. Trenbolon produceres derefter som en metabolit ved omsætning af disse forbindelser med androgenreceptoren.
Bodybuildere har været kendt at bruge stoffet for at øge kropsmasse mere effektivt end med vægttræning alene. En normal bodybuilding dosis kan variere fra 200 mg / uge op til 1400 mg / uge. På grund af den relativt lange metaboliske halveringstid Trenbolonacetat enanthate doseringer bør være en gang om ugen. Trenbolonacetat injektioner er almindeligt opdelt i mindst én gang hver to dage, Køb TrenaJect i Danmark.

Køb TrenaJect i Danmark

2006 bog Game of Shadows hævder, at baseball superstjerne Barry Bonds brugt dette stof i 2001, da han indstille den aktuelle single-sæson home run rekord.
Trenbolon forbindelser har en bindende affinitet til androgenreceptoren tre gange så høj som den for testosteron. Når metaboliseres, narkotika har den virkning at øge kvælstof optagelse af muskler, Køb TrenaJect i Danmark hvilket fører til en stigning i antallet af proteinsyntesen. Det har også de sekundære virkninger af stimulerende appetit, reducere mængden af fedt deponeres i kroppen, og mindske hastigheden for katabolisme. Trenbolon har vist populære med anabolske steroid brugere, da det ikke metaboliseres af aromatase eller 5О±-reduktase til østrogene forbindelser, såsom estradiol, eller til DHT. Det betyder, at det heller ikke forårsage nogen væskeophobning normalt er forbundet med meget androgen steroide forbindelser som testosteron eller methandrostenolone. Det er også elsket af mange for de dramatiske styrke øges almindeligt oplevede med det. Nogle kortsigtede bivirkninger omfatter søvnløshed, forhøjet blodtryk, øget aggression og libido, Køb TrenaJect i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God