Ring Til Os Gratis: 00000000000
Alphabol

Alphabol

Alphabol

Mærke:Alpha Pharma
Varenr:551
Lagerstatus:På lager
Pakke: 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof: methandienone oralsex
  • 24,32€

Methanabol Tabletter anmeldelse
100 faner 10 mg / fanen • methandrostenolone methandienone af British Dragon
Methanabol Tabletter af British Dragon Methanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst


Methanabol tabletter er orale steroider og kan påvirke protein metabolisme i kroppen. Dette steroid er afledt af testosteron og har hårde androgene og anabolske egenskaber. Det initierer proteinsyntese og har ekstra ordinær effekt på protein metabolisme. Denne effekt udløser positive nitrogen stabilitet hjælper til at opbygge af protein og dermed opbygger skeletmuskelmasse. Methanabol (dianabol) er den mest berømte anabolske steroid opnåelige, Methanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst. Dianabol - Methanabol berømmelse kommer fra dens evne til at give umiddelbare anabolske resultater. En afslappet dosis på 20 mg til 30 mg om dagen er nok til at give en med imponerende resultater. Det er dybest set blandet med Testosteron Enanthate og Deca Durabolin steroider. På trods af tunge anabolske virkninger der er sædvanlige androgen problemer, der bryder ud nogle gange. Men samlet brugerne er tilfredse med sin nytte. Med Dianabol-Methanabol kan man se stor stigning i styrke og størrelse. Dette Dianabol-Methanabol steroid øger glykogen fastholdelse og udholdenhed kapacitet.

Den ulempe, at Dianabol-Methanabol bringer, er, at det har utallige bivirkninger. Den består af alkylerede 17 forbindelser, som er meget giftige for leveren. Gennemsnitlig dosis af Dianabol-Methanabol er 15 mg til 30 mg dagligt oralt eller 50 mg til 100 mg om ugen i injicerbar form. Atleter og bodybuildere over hele kloden betragter Dianabol-Methanabol som den mest effektive orale steroid nogensinde fremstillet. "Breakfast of Champions" er en ret navn for denne steroid, Methanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst. Dianabol-Methanabol har en anden position til Anadrol er at være den mest effektive masse og styrke styrke orale steroider, men det er ikke hårde på systemet som Anadrol.

indikationer, Methanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst:

Appetitvækker, øger massen af musklerne, øger røde blodlegemer og øger knogletæthed.

Præsentation:

Producenten af Dianabol (Methanabol) er British Dragon, en Thailand firma. Det kommer i løs pakker med 100 tabs eller i originale pakker med 500 faner hver. Hver tablet indeholder 1110 mg methandrostenolone, Methanabol Tabletter i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God