Ring Til Os Gratis: 00000000000
Oxydrolone

Oxydrolone

Oxydrolone

Mærke:Alpha Pharma
Varenr:555
Lagerstatus:På lager
Pakke: 50 mg/fane. (50 fane.)
Stof: oxymetholone
  • 79,05€

Oxydrolone anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark

De væsentlige terapeutiske ansættelser af anabolske-androgene steroider er at behandle udskudt ungdomsårene, et par former for Svaghed og spild af kroppen skabt af HIV ødelægge eller forskellige sygdomme.

Anabolske steroider skubbe udviklingen af skeletmuskulatur og udviklingen af mænds seksuelle kvaliteter behøver dog desuden have nogle forskellige virkninger.
Oxydrolone / Anadrol 50 er den stærkeste, og i mellemtiden, desuden den bedste orale steroid. Androlic / Anadrol har en forbavsende høj androgen virkning, der løber som en med en høj grad ekstraordinær anabolske segment - oxymetholone. Den dybt androgen virkning af Anadrol styrker inddrivelse af forfatningen, så regelmæssigt frygtede \\ "over at forberede \\" er urealistisk at ske, Oxydrolone anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.
En dosis tilstrækkeligt for enhver spiller kan være 0,5 - 0,8 mg for hvert pund af formular vægt / dag. Det drejer sig 1-4 tabletter; dvs. 50-200 mg / dag. På ingen måde burde en konkurrent tage mere end fire tabletter i en given dag, helst aldrig mere end tre.

Oxydrolone anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark

Pointen når du tager Anadrol trods nogen præcedens for det modsatte athelete burde starte med en indrømmelse af at skille sig ud 50 mg tablet. Efter en uge hver dag dosis muligvis blive udvidet til to tabletter, en tablet hver om morgenen og natten, bragt med middage, Oxydrolone anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.
Højere målinger bør ikke tages for perioder længere end to til tre uger. Enhver udnyttelse af Anadrol bør ikke overstige seks uger. I kølvandet på slutter Anadrol, er det vigtigt at gå videre med steroid medicin med en alternativ stof, da generelt en usædvanlig fald i løs vægt og kvalitet sker.
Oxydrolone / Anadrol er det mest sårende orale steroid og dens optagelse kan resultere i en lang række væsentlige reaktioner. De fleste kunder kan have visse neurotiske ændringer i deres levertal efter mere eller mindre en uge. De personer, der stopper udnyttelsen af oxymetholone vil normalt vise normale værdier inde to måneder. Oxymetholone er den vigtigste anabolske / androgen steroid, der er forbundet med leveren malignitet, Oxydrolone anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God