Ring Til Os Gratis: 00000000000
Turinabol 10

Turinabol 10

Turinabol 10

Mærke:Alpha Pharma
Varenr:561
Lagerstatus:På lager
Pakke: 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof: chlorodehydromethyl testosteron
  • 57,77€

Turinox 10 i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst

Producent: Malay Tiger

Stof: 4-Chlorodehydromethyltestosterone, Turinox 10 i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst

Pakke: 100 tabletter, 10 mg

4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol) er kendt for at producere kvalitet gevinster i både styrke og masse omend ikke så dramatisk som andre orale forbindelser som methandrostenolone og oxymetholone, Turinox 10 i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst. På den positive side selv, er 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol) også kendt som en forbindelse, der producerer pæne tørre gevinster med themetabolites af Chlorodehydromethyltestosterone forlader kroppen relativt hurtigt. Begge disse egenskaber gør Chlorodehydromethyltestosterone et populært valg for projektkonkurrencen prep, Turinox 10 i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst. Også, da 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol) synes at have evnen til at reducere SHBG til andre steroider, synes det at være et godt stabling valg for at øge den samlede effektivitet af din cyklus.
4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol)

Dosering, Turinox 10 i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst

Daglige doser er i intervaller af 40 til 60 mg og 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol) gør en fantastisk tilføjelse til skæring eller pre-contest stakke. Alsidighed er et meget positivt aspekt af denne steroid og endda atleter i sportsgrene, hvor hastigheden er påkrævet vil finde 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol) en egnet præstationsfremmende stof, Turinox 10 i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst. De stærke anabolske virkninger uden den ekstra vægt gevinst fra vand-retention er meget gunstige.
4-chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol)

Side Effects

Vi kan sige med tillid til, at bivirkningerne af oral 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinabol) er nogle af de mildeste af nogen anabolske steroid på jorden. Men vi vil også opleve, at det kan have en stærk, negativ indvirkning på hjerte-kar-sundhed, Turinox 10 i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst. Dette bør være kontrollerbar for raske voksne, men det vil være noget, du har brug for at holde øje med. Både mænd og kvinder vil være i stand til at bruge denne steroid.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God