Ring Til Os Gratis: 00000000000
Boldebolin

Boldebolin

Boldebolin

Mærke:Alpha Pharma
Varenr:584
Lagerstatus:På lager
Pakke: 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof: boldenone
  • 61,50€

Boldebolin - steroid anabolske og androgene effekter af det indiske medicinalfirma Alpha Pharma. Produktets form boldebolina - injektion 10 ml 250 mg / ml og 10x1 ml 250 mg / ml. Den vigtigste aktive ingrediens - boldenone undecylenate, er en kemisk modificeret testosteron molekyle med en dobbeltbinding mellem den anden og den første carbonatom. Essensen af denne "forbedring" i, at det giver dig mulighed for at give en grad af anabolske virkninger af boldenone, testosteron lige, men halvere androgen faktor, Boldebolin anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark. Nogle undersøgelser tyder imidlertid, at steroidet er stadig lidt ringere end virkningen af testosteron.

Ligesom mange midler, der anvendes til sportslige formål, boldenone oprindeligt skabt til brug i veterinærmedicin. Ideen om forskere var et produkt af et steroid, som er en langtidsvirkende methandrostenolone. Men stoffet blev opnået, selv om ens i kemisk struktur, men som har ret forskellige karakteristika og egenskaber. Boldenone - et molekyle uden 17-alpha-methylgruppe. Androgen Boldebolin index - 50, anabolske - 100. steroid er ikke giftigt for leveren, der viser en svag østrogen aktivitet. Anvendelse af stoffet af sportsfolk konkurrerer under et stort spørgsmål, fordi det markerer en lang tid forbliver i kroppen, Boldebolin anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Virkninger af modtagelse

  • Høj kvalitet, men langsom vækst muskel. Det er imidlertid logisk betragtning af den brugte luft, som er en af de længste. Virkningen foregår langsomt, men hormoner holdes på et konstant niveau og eliminerer behovet for hyppige injektioner.
  • Stigningen i el satser.
  • En betydelig stigning i appetit.
  • Stimulering af hæmatopoiese. En af de vigtigste funktioner Boldebolin, hvilket gør det attraktivt steroid for atleter. Øget produktion af erythrocytter tillader musklerne at modtage mere ilt, hvilket igen har en positiv effekt på udholdenhed.

Sådan skal du tage Boldebolin anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark

Boldebolin selvfølgelig anbefales voksne atleter, der ikke har kontraindikationer. Optimal injicerbar dosis varierer fra 400 til 1000 mg pr uge. Varighed af kurset, såvel som den faktiske mængde af stoffet opgøres på grundlag af målene i atlet, hans antropometriske data, erfaringer med farmakologiske midler, og nogle lidt mindre vigtige faktorer. Tag Boldebolin fra Alpha Pharma anbefales efter samråd med en sports læge. To uger senere, efter afslutningen af kurset er nødvendigt at gennemføre PCT. For at gøre dette, er det tilrådeligt at bruge testosteron boostere, så normalisere testosteron produktion i omkring en måned. Den maksimale effekt opnås ved at tage boldenone specialiseret sports ernæring og slankekure, Boldebolin anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Med hensyn til hvordan at gøre Boldebolin i kombination med andre androgene og anabolske steroider, der er fint bevist kursus til jorden med Testosteron enanthate, Nolvadex og Proviron. Dette er en af de sikreste muligheder med signifikant effekt og minimal risiko "pobochek". For "tørring" kan bruges Testosteron propionat, Winstrol, Tamoxifen og Proviron.

Bivirkninger, Boldebolin anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark

Dobbeltbindingen mellem det første og andet carbonatomer sinker processen med aromaen, hvilket er en fordel. Bivirkninger fra Boldebolin ødem, gynækomasti, og øge trykket næsten aldrig forekomme. I princippet kan et steroid anvendes og kvinder. Det har en lav androgen aktivitet, og derfor sandsynligheden er meget lille virilisering. Generelt Boldebolin - en af de sikreste produkter, som du kan starte din første kursus af steroider.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God