Ring Til Os Gratis: 00000000000
Clomid 50mg

Clomid 50mg

Clomid 50mg

Mærke:Cipla
Varenr:628
Lagerstatus:På lager
Pakke: 50 mg/fane. (10 fane.)
Stof: clomifencitrat
  • 7,46€

Hvad er clomifen, Danmark Clomiphene Citrate Tablets bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer?

Clomiphen er et non-steroidt fertilitet medicin. Det forårsager hypofysen til at frigive hormoner, der er nødvendige for at stimulere ægløsning (frigivelse af et æg fra æggestokken), Danmark clomid 50 Clomiphene Citrate Tablets bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Clomiphen anvendes til at stimulere ægløsningen hos kvinder med visse medicinske tilstande (såsom polycystisk ovariesyndrom), der forhindrer naturligt forekommende ægløsning.

Clomiphene kan også anvendes til formål, som ikke er nævnt i denne medicin guide.

Vigtig information

Brug ikke clomifen, hvis du allerede er gravid, Danmark Clomiphene Citrate Tablets bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Du bør ikke bruge clomifen hvis du har: leversygdom, abnorm vaginal blødning, en ukontrolleret binyrerne eller thyroideaforstyrrelser, en æggestokkene cyste (relateret til polycystisk ovariesyndrom), eller hvis du er gravid.

Før du tager denne medicin

Du bør ikke bruge clomifen, hvis du er allergisk over for det, eller hvis du har:

  • unormal vaginal blødning;
  • en æggestokkene cyste, der ikke er relateret til polycystisk ovariesyndrom;
  • tidligere eller nuværende leversygdom;
  • en svulst i din hypofyse;
  • en ubehandlet eller ukontrolleret problem med din skjoldbruskkirtlen eller binyrerne; eller
  • hvis du er gravid.

For at sikre clomifen er sikkert for dig, så fortæl din læge, hvis du har:

  • endometriose eller uterine fibromer, Danmark Clomiphene Citrate Tablets bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Brug ikke clomifen, hvis du allerede er gravid. Tal med din læge, hvis du har bekymringer om de mulige virkninger af medicinen om en ny graviditet.

Clomiphene kan passere i modermælken og kan skade en ammende baby. Denne medicin kan bremse produktionen modermælk hos nogle kvinder. Fortæl din læge, hvis du ammer et spædbarn.

Brug clomifen i mere end 3 behandlingscykler kan øge din risiko for at udvikle en æggestokkene tumor. Spørg din læge om dine specifikke risiko.

Fertilitetsbehandling kan øge din chance for at få flere fødsler (tvillinger, trillinger). Disse er højrisiko-graviditeter både for mor og babyer. Tal med din læge, hvis du har bekymringer om denne risiko, Danmark Clomiphene Citrate Tablets bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God