Ring Til Os Gratis: support@sportatletisk.com
Anavar Hubei

Anavar Hubei

Anavar Hubei

Mærke:HUBEI
Varenr:68
Lagerstatus:På lager
  • 49,00€

Anavar - gøre oxandrolone stoffer rapporteret i 1964 markedsføres af Searle under navnet Anavar. Over ti år dette stof har nydt stor popularitet, og indtil den 1. juli 1989, Den populære stof Anavar Hubei i Danmark hjælper muskelvækst hvor produktionen blev standset. Anavar i dag produceret under forskellige navne i flere lande.
 
Oxandrolone er let med en meget blød logre steroid androgen handling. Det var faktisk udviklet til kvinder og børn. Anavar er en af ​​de få steroider, som ikke forårsager børn predstasne stoppe væksten, fordi ikke låseslidsen epiphysis i slutningen af ​​knoglen. Af denne grund, oxandrolone sat på specielt for børn for at stimulere væksten og hos kvinder med osteoporose. Oxandrolone forårsager ingen eller meget lidt virilization symptomer. Den populære stof Anavar Hubei i Danmark hjælper muskelvækst.
Anavar ikke aromatiseret til østrogener. Nogle atleter kræver regelmæssig diarré. Oxandrolone ikke selv ved meget høje doser ingen indflydelse på den endogene testosteron produktion, ikke undertrykke produktionen organisme.
 
Anavar dosering, Den populære stof Anavar Hubei i Danmark hjælper muskelvækst:
 
De udenlandske materialer nævnt flere mulige misbrug, Den populære stof Anavar Hubei i Danmark hjælper muskelvækst for det meste i kombination med andre midler. Oxandrolone selv ikke forårsage en betydelig kvalitativ ændring af muskelmasse eller administration en daglig dosis i området 10-25 mg, men for eksempel i brug sammen med fluoxymesteron og clenbuterol-hydrochlorid er givet fremragende resultater i at opnå hårdhed og tæthed af muskelmasse . Hvis du bliver misbrugt, sammen med nandrolon phenylpropionate eller testosteron midler, angiveligt resultatet tendens til at være stor, kvalitet muskel vinde og ekstremt hurtig muskel regenerering efter overdreven og ekstremt intens træning belastning Den populære stof Anavar Hubei i Danmark hjælper muskelvækst.

Features Anavar is dat het met mate is praktisch onschadelijk, zoals oorspronkelijk was bedoeld om de groei van kinderen en vrouwen met osteoporose te versnellen. Natuurlijk, nadat de atleten hebben haar anabole component ontdekt. Deze drug veroorzaakt geen vertraging als sommige andere steroïden, omdat het niet bijdraagt aan het sluiten epofiznyh stoffen in het lichaam. Anavar werd ooit geliefd bij veel vrouwen atleten, omdat het geen externe mannelijke veranderingen, die hem een voordeel gaf veroorzaakt.

Steroid profil (farmakokinetik)
Oxandrolone undersøgelser har vist, at det har følgende egenskaber:
• anabolsk effekt højere med 400% end for testosteron;
• varighed - ca. 12 timer;
• androgen virkning er 25% højere end for testosteron;
• fås i tabletter;
• Ingen omdannelsen af ​​androgener til østrogener.
Oxandrolone er en af ​​disse lægemidler, der bedst egner sig til kvindelige atleter.
Virkningen af ​​ansøgningen

Effektive udformning viser følgende:
1. Øget muskel hårdhed.
2. Forbedrer relief.
3. Øg styrke gevinster.
4. Der er en fedtforbrænding.
5. Niveauet af væksthormon.

Brugen af ​​anavar er vist til dem, der ønsker at øge fremtrædende og musklerne i hans krop. Øge vægten af ​​lægemidlet gennem ineffektiv og økonomisk ufordelagtigt. De bedste indikatorer for steroid brug er manifesteret i atleter, der har omtrent det gennemsnitlige indhold af fedtvæv, samt tilstrækkelig muskelmasse. Varighed modtager steroid - 6-8 uger med en daglig dosis svarende til 20-80 mg.
Den optimale dosis af lægemidlet bestemmes af mange faktorer:
• erfaring med at modtage androgene og anabolske agenter;
• detaljerne i de uddannelse teknikker;
• det ultimative mål af lægemidlet;
• krop karakteristika fra fysiologi;
• andre faktorer.

For at få maksimal effekt fra at tage anavar tilrådeligt før kurset konsultere en læge for en fuld lægeundersøgelse. Igennem kurset, du har brug for at udøve kontrol over de fysiologiske indikatorer, og om nødvendigt foretage justeringer.
Det anbefales at starte med at tage stoffet med den laveste dosis - 20 mg. Endvidere er dosis gradvist øges til det optimale. Hvis den daglige sats opdelt i flere lige store dele, vil det være muligt at afbalancere de hormoner, der vil forhindre nedbrud, reducerer risikoen for bivirkninger.
FCT start efter kurset kan være et par dage. Tamoxifen anbefales at blive anvendt i en daglig dosis på 10 mg i 7-14 dage. Det giver dig mulighed for at genoprette niveauet for endogene testosteron. Derudover anbefales det at gøre kompetent din kost, der i høj grad vil øge de positive virkninger.
Oxandrolone kan kombineres med andre AAS. For at minimere bivirkninger og øge effektiviteten, anbefales det at prioritere vysokoandrogennym steroider. Det kan nævnes som eksempler: Sustanon eller Primobolan. I tilfælde af kombinerede dosering varierer modtager oxandrolone, som ikke bør overstige 40 mg. Kvinder atleter for at kombinere forskellige lægemidler kan ikke anbefales.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God