Ring Til Os Gratis: 00000000000
Boldebolin (vial)

Boldebolin (vial)

Boldebolin (vial)

Mærke:Alpha Pharma
Varenr:585
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stof: boldenone
  • 60,77€

Bolde 250 - og et anabolsk steroid med en moderat andrgenny handling. Boldenone er Danabol molekyle uden 17-alpha-methyl gruppe, der gør det muligt at passere gennem leveren uden at knække. Kemisk er det testosteron molekyle, der har en dobbeltbinding mellem det første og andet carbonatom, Køb Bolde - 250 i Danmark. Anabolske aktivitet - 88%, androgen - 44% konverteringsfrekvens til østrogen - lav toksicitet til leveren - nej, progestogen aktivitet - er meget lav.

Virkninger af modtagelse Køb Bolde - 250 i Danmark

  • Moderat stigning i muskelmasse.
  • Stigning i power ydeevne.
  • Manglen på aromatisering (konvertering til østrogen).
  • Øget appetit.
  • Forbedring af muskel vaskularisering.
  • Forøgelse af antallet af røde blodlegemer. Simulering produktionen af røde blodlegemer fører til det faktum, at musklerne får mere ilt, og kan køre længere uden forsuring.

Sådan skal du tage Køb Bolde - 250 i Danmark

Bolde 250 Kurset anbefales til atleter, der er interesseret i en langsom, men kvalitet gevinster i muskelmasse og holde det. Opnå imponerende hypertrofi på kortest mulig tid med boldenone umuligt. Imidlertid har lægemidlet vist sig meget godt som et middel til at forhindre rollback fænomen efter kraftig kurser AAS, Køb Bolde - 250 i Danmark. Den gennemsnitlige varighed af administration - to til to og en halv måned. Injektionerne udføres en gang om ugen, de dosisområder fra 400 til 800 milligram. Novice sportsfolk kan nedsætte hastigheden, men denne effekt er svagere. Forøgede doser på mere end 800 mg kun øger sandsynligheden for bivirkninger. Med hensyn til hvordan at gøre Bolde 250 kombinerede kurser, de bedste kombinationer i "tørre" - med Anavar og Winstrol for "vægt" - med trenbolon og testosteron. Som PCT at genoprette produktionen af naturlige testosteron boostere anvendes, Køb Bolde - 250 i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God