Ring Til Os Gratis: 00000000000
Mastebolin (vial)

Mastebolin (vial)

Mastebolin (vial)

Mærke:Alpha Pharma
Varenr:587
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stof: drostanolone propionate
  • 67,17€

Også kendt som: Masteron, Drostanolone, dromostanolon, Drostanolone propionat, Drostanolone Enanthate

Pharma mærkenavne: Drolban Drostanolone Injection i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst

Oprindeligt dromostanolon (forkortet til Drostanolone) kendt under handelsnavnet Masteron er en injicerbar oliebaseret anabolske steroid, der stammer fra dihydrotestosteron (DHT). Det er et medlem af DHT-afledte familie af anabolske steroider. Andre kendte DHT-derivater omfatter: Winstrol, Anadrol, Anavar, Drostanolone Injection i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst Primobolan, og et par mere. Drostanolone (Masteron) betragtes som en moderat styrke anabolske steroid med anabolske: 62 - 130 og lav androgen styrke: 25-40.

Der er to forskellige varianter af Masteron:
drostanolone Propionate
drostanolone Enanthate


Alle anabolske steroid analoger og derivater er derivater af de tre naturlige anabolske steroider findes i den menneskelige krop:
Testosteron
dihydrotestosteron
nandrolon


Biokemi af Masteron / Drostanolone

Masteron er en modificeret form af dihydrotestosteron, med en methylgruppe ved 2. carbon (carbon alpha) atom. Denne modifikation er ansvarlig for den anabolske styrke stigning. Denne methylgruppe gør det sværere for enzymet 3-hydroxysteroid dehydrogenase at metabolisere Masteron. Dette enzym er rigeligt til stede i muskelvæv, og er ansvarlig for at nedbryde enhver DHT i to inaktive metabolitter: 3-alfa androstanediol og 3-Beta androstanediol, Drostanolone Injection i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst. På grund af dette enzym DHT er ikke anabolske i muskelvæv overhovedet. Det menes, at hvis enzymet 3-hydroxysteroid dehydrogenase blev neutraliseret, ville DHT faktisk være en meget stærk anabolske steroid. Drostanolone s methylgruppe tilsætning gør det imune til dette enzym.

Drostanolone injiceres i kroppen som en ester (bundet til enten propionat eller Enanthate). Enzymer fraspalte esteren fra Masteron molekylet - som tager varierende mængde tid, afhængigt af hvilken ester blev anvendt. Denne proces bevirker frigivelseshastigheden gradvis og forlænget halveringstid af steroidet. Drostanolone Propionate har en halveringstid på 2,5 dage, mens Drostanolone Enanthate har en halveringstid på 10 dage.

Tilsigtet brug af Drostanolone / Masteron, Drostanolone Injection i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst

Masteron blev oprindeligt markedsført som en behandling af kvindelig brystcancer. Fordi det udtales mandlige karakteristika hos kvinder, og fordi mere effektive brystkræft behandlinger blev opfundet, blev Drostanolone gradvist udfaset.

Faktisk brug af Masteron

I dag Drostanolone er en meget populær anabolske steroid primært bruges af sportsfolk og bodybuildere.

Hvordan man bruger Masteron?

Hvor at injicere Drostanolone / Masteron

Ligesom andre steroider Masteron kan injiceres i enhver muskel (hvis musklen er stor nok). Den mest populære er balder, skuldre og triceps.

Masteron cyklus kompatibilitet, eksempler og varighed

Ligesom flertallet af steroider, Masteron handler meget godt i kombination med Human Growth Hormone (4IU per dag).

Virkninger af Drostanolone / Masteron (ønskeligt)

Der er hovedsagelig to ønskelige virkninger af testosteron:
fysisk / sportslige præstationer ekstraudstyr (udholdenhed, styrke, hurtigere regenerering)
fysik enhancement (muskel opbygning, fedttab)
Resten af ønskelige testosteron effekter, at en person kan opleve i løbet af steroid cyklus, omfatter:
stigning i collagensyntese og knoglemineralindhold. Kollagen er det protein-baserede byggemateriale til bindevæv i hele kroppen (ledbånd, sener, brusk, led og knogler).
øget selvværd
dybere (mandig) stemme
mørkfarvning og fortykkelse af kropshår
stigning i niveauet af IGF-1 og MGF hormoner (som også fremme muskelvækst)
øget hæmoglobin (røde blodlegemer)
antikatabole effekt på muskelvæv ved at virke som et anti-glucocorticoid


Bivirkninger af testosteron propionat (og hvordan at imødegå dem)

Internet / forum rygter

Der er rygter om, at propionat er bedre til at skære og fedttab faser, og det angiveligt forårsager mindre væskeophobning end andre esterificerede typer af testosteron. Det er simpelthen noget vrøvl, der er blevet videregivet af mennesker, der udvikler forkerte konklusioner ikke er baseret på videnskabelige begrundelse., Drostanolone Injection i Danmark bruges til at forbedre muskelvækst Propionater (som enhver anden ester bundet til Testosteron) altid brækket af enzymer i kroppen, hvorefter 100% ren bio-identisk Testosteron er tilbage som følge heraf. Denne Testosteron er så fri til at gøre sit arbejde i kroppen. Det samme sker med enhver og alle esterificerede former af testosteron. Derfor er den eneste mulige forskel, at forestring forårsager testosteron effekter er dets halveringstid og frigivelseshastigheden. Esterne kun bestemme, hvor meget Testosteron frigives til blodbanen pr given tidsramme.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God