Ring Til Os Gratis: 00000000000

LEVERINGS INFORMATION

Hvordan sendes produkter?

Så snart din ordre er foretaget, sendes en ordrebekræftelse med listen over købte produkter til din e-mailadresse.

Når din betaling er blevet bekræftet, behandles din ordre og placeres derefter hos vores leveringsservice, som sender din ordre inden for 2-5 hverdage. Sporingskoden til din pakke gives til dig inden for 2-5 hverdage efter det.

 

Hvor lang tid tager leveringsprocessen?

Fragt tager normalt 7-15 hverdage til Danmark, andre lande i Europa, USA, Canada og Asien eller 8-17 hverdage til Sydafrika, men alle leverancer kan spores online.

Leveringstiden afhænger af forskellige faktorer såsom forsendelsesmetode, posttjenestens effektivitet, toldbehandling, international transit, covid-19 restriktioner osv., derfor kan vi kun give dig en tilnærmelse baseret på vores statistikker og vores tidligere erfaring.

 

Hvordan sporer jeg min levering?

Vi bruger lokale leverings- og sporingstjenester, som muligvis kræver din underskrift ved modtagelse af pakken. Alle vores pakker kan spores gennem disse websteder:

https://www.postnord.dk (for ordrer, der er ankommet til Danmark)

https://www.aftership.com (for alle ordrer på et hvilket som helst tidspunkt af leveringen)

 

Hvordan pakkes og leveres masseordrer?

Hvis ordren er for stor til at passe ind i vores standardpakke, vil ordren blive opdelt i flere mindre pakker.

Uanset størrelsen på din ordre, garanterer vi det samme niveau af skøn og ompakning er brug, og det behandles som enhver anden ordre.

Desuden, uanset størrelsen på din ordre og antallet af pakker, skal du kun betale én leveringsomkostning.

 

Hvad koster leveringen?

Den faste forsendelsesomkostning til Danmark er 24,60€.

 

Er det muligt at have en leveringsforsinkelse?

Leveringstiden afhænger af forskellige faktorer såsom posttjenestens effektivitet, toldbehandling, international transit osv., hvorfor vi giver dig en tilnærmelse baseret på vores statistikker og tidligere erfaringer.

Hver international forsendelse passerer først gennem oprindelseslandets lokale og nationale postvæsen, fortsætter derefter med eksport og overførsel af forsendelsen gennem udgangshavnene, transiterer derefter til bestemmelseslandet via en international posttjeneste og importeres derefter ind i bestemmelseslandet (fortoldning), for endelig at blive sendt til dit hjem af det lokale og nationale postvæsen i bestemmelseslandet.

Hvert efterfølgende trin har indflydelse på leveringstiden. Selvom størstedelen af disse trin gennemføres med succes inden for en rimelig tidsramme, er midlertidig ineffektivitet eller inaktivitet i et enkelt trin nok til at forlænge leveringstiden med den sædvanlige tid.

Dette er en afspejling af uoverensstemmelser med forskellige postrepræsentanter og skyldes ikke kvaliteten af vores tjenester. Den største forsinkelse opstår i fortoldningsfasen på grund af unik praksis i destinationslandet. Dette er ofte hovedårsagen til, at du kan opleve, at din sporingskode ikke flytter sig i 5 dage.

  

Hvordan kan jeg kontakte dig angående levering?

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende levering af ordrer købt i vores butik, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam via kontaktformularen på vores kontakt os-side.