Ring Til Os Gratis: [email protected]
T3-Max-100

T3-Max-100

T3-Max-100

Mærke:Maxtreme
Varenr:520
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 100 mcg/fane. (50 fane.)
Stof: liothyronine (T3)
  • 50,40€

Problemet med ustabilitet T3, T3 - Cytomel LA populært i Danmark som et middel til atleter

Den første ting at overveje om dosering af T3 er, at stoffet i sig selv har dårlig stabilitet resulterer i tab af styrke med tiden selv med nogle tabletteres farmaceutiske produkter. Flydende præparater er endnu mere tilbøjelige til at miste styrke. Doseringer nedenfor refererer til fuldt potent T3, som findes med US-made eller europæiske farmaceutiske produkter stadig inden udløbsdatoen. I mange tilfælde vil andre T3 produkter indeholder mindre eller endda meget mindre T3 end etiketten kan indikere, T3 - Cytomel LA populært i Danmark som et middel til atleter.

Derfor anbefaler jeg opsøge ægte farmaceutiske T3, helst af amerikansk eller europæisk oprindelse. Ellers kan dosering være usikre eller vildledende. For eksempel kan en person finde "150 mcg" per dag for at være en passende dosis for ham, når der anvendes en lav-potens produkt, men en ekstrem overdosis når der anvendes en fuld styrke produkt, T3 - Cytomel LA populært i Danmark som et middel til atleter.

Doser af T3, T3 - Cytomel LA populært i Danmark som et middel til atleter

Der er to tilgange til dosering T3, som jeg anbefaler.

I den første fremgangsmåde, er målet at opnå en løbende kant i fedttab eller at hjælpe med at opretholde en nær-personlige-ideal kropssammensætning. I dette approach T3 dosering er meget lav, fortrinsvis 12,5 mcg / dag, men i nogle tilfælde så meget som 25 mcg / dag. Ved den nedre ende af dette område, vil typisk thyroid test viser ingen påviselig suppression selv ved langvarig brug. I den øvre ende, er moderat undertrykkelse undertiden ses, men resultaterne er bedre end når T3 ikke er taget, og undertrykkelsen vender hurtigt ved ophørende T3 brug, T3 - Cytomel LA populært i Danmark som et middel til atleter.

I den anden fremgangsmåde, er målet at opnå en ganske betydelig forøgelse i hastigheden af fedt tab, ved kendte omkostninger ved at inducere skjoldbruskkirtlen undertrykkelse. Mest fortrinsvis er doseringen ca. 50 mcg / dag, men i nogle tilfælde kan være så høj som 75 mcg / dag. En sådan anvendelse er fortrinsvis ikke i gang, men kun for en begrænset periode, såsom 8-12 uger, men der er ingen nøjagtige krav for tidsrammen, T3 - Cytomel LA populært i Danmark som et middel til atleter.

Spørgsmålet om de fordele og hvor berettiget til en atlet er at købe tetraiodthyronin og værktøjer baseret på det, vi er delvist lukket. Men kun delvist, fordi det ikke er blevet sagt og fortalt, hvad positive effekter og handlinger, der styrker kroppen og forbedre fysisk kondition, kan udvise / udviser skjoldbruskkirtel hormon thyroxin , hvis de anvendes korrekt i løbet af kurset. Korrigere sådan uheldig udeladelse:

  1. Virkningen af fremskynde metabolisme;
  2. Stimulerende virkning på centralnervesystemet;
  3. thyroxin tabletter har en virkning af varme forstærkning;
  4. Udtrykt fedtforbrændende effekt;
  5. Virkningen af appetitundertrykkelse;
  6. Handlingen er at reducere behovet for søvn;
  7. Virkningen af forøgelse fysisk præstation.

Generelt hver effekt, at L-thyroxin shows og effekter at den udøver en yderst signifikant og gavnlig i sport, især for sportsfolk, der søger at forbedre den fysiske form og aflade overvægt. Det har længe været for nogen ikke en hemmelighed, at tetraiodthyronin ydeevne overlegen i forhold til mange moderne fedt brændere, selv dem, der har farmakologisk oprindelse. Naturressourcer i samme kategori (de fleste af dem) og i endnu højere grad en candle til ham noget godt.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God