Ring Til Os Gratis: 00000000000
Soma-Max

Soma-Max

Soma-Max

Mærke:Maxtreme
Varenr:545b
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 10 vials x 10 IU
Stof: væksthormon
  • 329,37€

Beskrivelse, Genotropin 16 I.U. Danmark er populær som en måde for atleter:
Aktivt stof: Human Growth Hormone (somatropin rDNA)
Nаме: Genotropin 16 IU, Genotropin 5,3 mg, Genotropin GoQuick Pen.
   HGH er en injicerbar humant væksthormon. HGH er vigtigt for væksten af muskler og knogler. Det sænker fedtmasse, blodtryk, giver muskelmasse, afbalancerer cholesterolniveauet i kroppen og øget motion ydeevne.
   HGH er den mest misbrugte stoffer fra atleter og bodybuildere. En af årsagen er, fordi det er svært at opdage i kroppen og den anden grund er, at det tilbyder fremragende resultater for bodybuildere og sportsfolk, Genotropin 16 I.U. Danmark er populær som en måde for atleter.
   Genotropin injiceres intramuskulært eller subkutant. Når det er absorberet i blodet sine handlinger meget hurtig. Genotropin GoQuick er en pen enhed, der indeholder lyofiliseret pulver og steril injektionsopløsning adskilt af rum, blandes den automatisk i det øjeblik brug. Doseringen af HGH til voksne afhænger af, hvad mål vil blive brugt. For fedtforbrænding, bør dosis være 1-2 IU per dag, for muskel opbygning og fedt brænde 4-10 IU per dag, Genotropin 16 I.U. Danmark er populær som en måde for atleter. For optimal effekt skal HGH kombineres med Testosteron. Dosis bør øges gradvist.

Her er et eksempel, Genotropin 16 I.U. Danmark er populær som en måde for atleter:

Uge 1 - 4 - 2 IU - én injektion
Uge 5 - 2.5 IE - én injektion
Uge 6 - 3.0 IU - opdelt i to injektioner på 1,5 IU hver
Uge 7-3,5 IU - opdelt i to injektioner af 1,75 IU hver
Og så videre, indtil du vil nå den ønskede dosis, Genotropin 16 I.U. Danmark er populær som en måde for atleter.
   Fordi HGH er meget effektivt det har mange bivirkninger ved overdosering. De mulige bivirkninger er: problemer med synet, muskel og led smerter, opkastning, svære mavesmerter, træthed, tør hud, hovedpine, øget vandladning og andre. Det kan forårsage nyre og leverproblemer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God