Ring Til Os Gratis: [email protected]
Insulin 100IU

Insulin 100IU

Insulin 100IU

Mærke:Torrent
Varenr:636
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100iu (1 vial)
Stof: væksthormon
  • 24,30€

HGH Somatrope Kina 15IU, Køb Somatrope i Danmark


HGH er et naturligt hormon i kroppen, der oprindeligt blev navngivet ... $ 150,00 HGH Basics De væksthormon er et polypeptid hormon, der består af 191 aminosyrer. Hos mennesker er det produceret i hypofysen og frigives, hvis der er de rigtige stimuli (fx uddannelse, søvn, stress, lavt blodsukker). Det er nu vigtigt at forstå, at den befriede HGH (human Væksthormoner) selv har ingen direkte virkning, men kun stimulerer leveren til at producere og insulin-lignende vækstfaktorer og somatomediner slip, Køb Somatrope i Danmark.


Disse vækstfaktorer er derefter dem, der forårsager forskellige virkninger på kroppen. Problemet er imidlertid, at leveren er kun i stand til at producere en begrænset mængde af disse stoffer, således at virkningen er begrænset. Hvis Væksthormoner injiceres de kun stimulere leveren til at producere og frigive disse stoffer og dermed, som allerede nævnt, ikke har direkte virkning. Brugen af disse STH somatotropiske hormon forbindelser tilbyder atleten tre præstationsfremmende effekter. STH (somatotropic hormon) har en stærk anabolsk effekt og forårsager en øget proteinsyntese som manifesterer sig i en muskuløs hypertrofi (udvidelse af muskelceller), og i en muskuløs hyperplasi (stigning af muskelceller, Køb Somatrope i Danmark.)

Køb Somatrope i Danmark

Sidstnævnte er meget interessant, da denne stigning ikke kan opnås ved indtagelse af steroider. Dette er sandsynligvis også årsagen STH kaldes den stærkeste anabolske hormon. Den anden effekt af STH er dens udtalt indflydelse på fedtforbrændingen. Det viser mere kropsfedt til energi fører til en drastisk reduktion i fedt eller tillade atlet at forøge sin kalorieindtag. For det tredje, og ofte overset, er, at STH styrker bindevæv, sener og brusk, der kunne være en af de vigtigste årsager til den betydelige stigning i styrke opleves af mange atleter. Adskillige bodybuildere og powerlifters rapporterer, at gennem den samtidige indtagelse med steroider STH beskytter atlet fra skader, mens inereasing hans styrke. HGH Dosering Spørgsmålet om den rigtige dosis, samt typen og varigheden af denne, er meget svært at svare på.


Da der ikke er scientificresearch viser, hvordan STH skal tages for performance forbedringer, kan vi kun stole på empiriske data, der er eksperimentelle værdier. De respektive producenter viser, at i tilfælde af hypophysially hæmmet vækst på grund af manglende eller insuffieient frigivelse af growt hormoner ved hypofysen, bør tages en ugentlig gennemsnitlig dosis på 0,3 I.U / uge pr pund kropsvægt. En atlet vægtning 200 pounds derfor skulle injicere 60 I.U. ugentlig, Køb Somatrope i Danmark.


Doseringen vil blive opdelt i tre intramuskulære injektioner af 20 I.U. hver. Subkutane injektioner (under huden) er en anden form for indtagelse som imidlertid skulle injiceres dagligt, sædvanligvis 8 I.U. Per dag. Top atleter normalt injicere 8-20 I.U./day. Sædvanligvis er daglige subkutane injektioner foretrækkes. Da STH har en halveringstid på mindre end en time, er det ikke overraskende, at nogle sportsfolk deler deres dail dosis i tre eller fire subkutane injektioner af 2-4 I.U. hver. Anvendelse af regelmæssige små doser synes at bringe de mest effektive resultater, Køb Somatrope i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God