Ring Til Os Gratis: 00000000000
Eutropin LG 4IU

Eutropin LG 4IU

Eutropin LG 4IU

Mærke:LG Since
Varenr:644
Lagerstatus:På lager
Pakke: 4iu (1 vial)
Stof: væksthormon
  • 55,74€

Produkt beskrivelse, Humatrope (Cina) i Danmark er populær som en måde for atleter, Humatrope (Cina) i Danmark er populær som en måde for atleter
fælles navne

Jintropin, Jintropine, Norditropin, Somatropin, SimpleXxВ®, Hygetropin, Humatrope, Norditropin, Nutropin, Saizen, SEROSTIM, Zorbtive, Ansomone, Ansomon, Tev-Tropin, Zomacton, Glotropin, Kefei, Kigtropin, Riptropin, Taitropin.

Drug Beskrivelse

Gennemsigtig olieagtig opløsning.

Humatrope Sammensætning

1 pille indeholder:
Aktivt stof: Human Growth Hormone 12 mg

bodybuilding Fordele

Syntetisk form humant væksthormon fremstillet med rekombinant DNA-teknologi, der anvendes af bodybuildere til at få muskelmasse, forbrænde fedt, øge knogletæthed og energi niveauer. Stoffet er egnet til atleter i fase af konkurrencer forberedelse på grund af risikoen lav afsløring og det styrker immunforsvaret, Humatrope (Cina) i Danmark er populær som en måde for atleter.

Terapeutisk indikation

Anvendes i medicin til væksthormonbehandling og kirurgiske operationer, alvorlige forbrændinger, traumer, organtransplantationer og kræft, fremme protein kombination. Det er også af de bedste forbindelser i kamp mod modningen.

Dosering (mænd)

4 til 6 IU per dag.

Dosering (kvinder), Humatrope (Cina) i Danmark er populær som en måde for atleter

2 IU per dag.

Aktiv Life

Varierer ved injektion metode.

Humatrope Side Effects

Udstiller ingen alvorlige bivirkninger, hvis der træffes i normale doser. Disse kan være hovedpine, væskeophobning, forstørrede bryster hos mænd, ledsmerter, kvalme, opkastning og ødem af anklerne. Andre lejlighedsvis bivirkninger: acromegal, hypoglykæmi, karpaltunnelsyndrom og væskeophobning, Humatrope (Cina) i Danmark er populær som en måde for atleter.

Humatrope Kontraindikationer / Sikkerhedsforanstaltninger

Ikke anbefalet i tilfælde af overfølsomhed over for lægemidlet eller allergisk reactions.Not at blive brugt af folk, der har åben hjerte- eller abdominalkirurgi, talrige utilsigtet traumer eller akut respirationssvigt.

Der er ingen registrerede tilfælde af overdosering.

Humatrope Stak / Cycle

Længden af cyklus afhænger den måde, hvorpå de er taget og på målet om atlet. HG kan tages i en cyklus alene for en periode varer op til 6 måneder, med andre lægemidler, såsom insulin og thyroxylgruppe T3 samt med typiske steroider såsom testosteron eller trenbolon, Humatrope (Cina) i Danmark er populær som en måde for atleter.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God