Ring Til Os Gratis: support@sportatletisk.com
/ Blog/ Køb Anavar Danmark/

Køb Anavar Danmark

Køb Anavar Danmark

Navnet af den gamle mundtlige anabolske steroid Oxandrolone er, Anavar, et lægemiddel, der kan anvendes i børn for sit milde anabolske kvalitet. Børn, der er i vanskeligheder med hensyn til deres vækst kan leveres dette stof. På grund af den mindre affinitet til androgen receptorer, er det ikke aromatize, og væskeophobning er også et spørgsmål af mindre betydning. Det er et af de få stoffer, der går godt sammen med kvinder organ. Med lavere dosering, det er acceptabelt for kvinder og kan give forskellige fordele.


Anavar Kur Resultat

køb anavar danmark

Med tiden efterspørgslen efter både bodybuilding og fedt at reducere steroider er steget. Mennesker, især dem, der lider af deres fedme kan nu blive nydt med fedt reduktion af lægemidler, der betyder, at skære steroider. Den dille for denne type af steroider er ikke kun at blive set blandt de svært overvægtige mennesker eller dem, der ønsker at slippe af med fedt, at efterspørgslen er lige så høj blandt bodybuildere og sportsfolk, der ønsker rippet og stramme fysik. Det er fordi, skæring steroider er god til at øge muskel kvalitet. Da der ikke er nogen spænding af væskeophobning i mellem muskler med disse steroider, det er et godt valg for bodybuildere, der har nogen større begivenhed at tage del i.

På grund af sit milde anabolske naturen, har det aldrig været en god mulighed for bulking cykler eller muscle gain process). Selv om det er en uden tvivl en fremragende ydeevne styrke, men i løbet af denne proces vil brugerne ikke opleve meget af en gevinst i form af magert muskelvæv. Men helt sikkert det vil give hårde og rippede muskler væv. Den mest gavnlige aspekt af dette stof er dens kvalitet muscle bevare og øge den metaboliske proces. Og samtidig reducere uønskede organ fedtstoffer med øget metabolisk aktivitet, it-hjælpemidler i at bevare muskelvæv samt. Det er tydeligt viser, at antallet af bevarede muskelvæv vil blive omdannet til energi af denne metabolisme processen. Det er ganske indlysende, at denne medicin er for det meste bruges af atleter, der er ved at tage del i enhver større begivenhed og ønsker at opnå den hårdhed i musklerne.


Dosering Anavar Piller

anavar piller danmark

Hvad er det bedste at skære steroid? At svare på dette spørgsmål er ikke let, da virkningen af ethvert element, der afhænger af den enkelte. Men hvis brugerens udtalelser anses for at være, det er at være Anavar. Det havde udsat den fede mennesker til en verden af muligheder, hvor de kan reducere deres overdreven fedt meget nemt. Og i løbet af de sidste næsten fem årtier, dette stof har været den første præference for fedt at reducere. Dets aktive ingrediens, er Oxandrolone og det er en meget mild anabolske af natur. Det er derfor ganske forståeligt, at bodybuildere, der sigter mod at besidde muskler hurtigt ville ikke gerne dette stof meget. Det er til rådighed mundtligt og standarden dosis for mænd er 15 til 20 mg på en regelmæssig basis. Kvinder, især dem, der ikke er komfortable med stærke anabolske virkninger, kan du bruge dette stof i mindre dosering som 5mg regelmæssigt. De bedste resultater kan opnås, når det er kombineret med en anden effektiv skæring stof Winstrol.

Det bedste sted at køb Anavar Danmark er sikkert online. I henhold til studier, dette stof er en af de mest købte medicin på internettet. Da der ikke er nogen bestemt alder eller geografiske grænse for fedme, den efterspørgsel for dette stof er universel. Men de faktiske resultater vil blive klart, når det er taget med rette henstilling og et passende arbejde ud regime er fulgt.

Steroid profil

 • Anabolske effekt - 400% af testosteron.
 • Androgene virkninger - 25% af testosteron.
 • Niveau konvertering til østrogener (aromatisering) - er fraværende.
 • Effekter på lever - svage/moderate.
 • Formen release - tabletter.
 • Gyldighedsperiode - op til 12 timer.
 • Købet tid til en dopingtest - op til seks måneder.
 • Jeg må sige, at modtagelsen af ​​Oxandrolone er nok den bedste løsning for kvinder. Lav sandsynlighed og sværhedsgraden af ​​bivirkninger (høj anabolsk indeks) tyder på, at Anavar enestående sikkerhed.

Effekter af modtagelsen Oxandrolone

 • Effekter oksandrolonaPovyshenie hårdhed af muskler og lettelse. Oftest er steroider bruges netop til dette. Bodybuildere i tørring kursus med oxandrolone modtage kvalitet og lettelse muskelmasse uden væske oprustning.
 • Stigningen i magt ydeevne. Steroid Anavar ofte brugt boksere, sportsfolk, skiløbere og repræsentanter for de sportsgrene med vægtklasser.
 • Forøgelse af niveauet af væksthormon.
 • Brændende fedt.


Kursus solo oxandrolon

Entré solo Anavar anbefales at øge lindring af musklen. Opnå vægt ineffektiv og meget kostbar fra et finansielt synspunkt. Resultaterne præparatet viser på atleter med et gennemsnitligt indhold af fedtvæv og muskelmasse tilstrækkelig. Oxandrolone solo Kurset varer 6-8 uger, den daglige dosis er 20-80 milligram. Sådan en bred margen på grund af individuel differentiering.Bestemmelse af optimale doser oxandrolone udført baseret på mange faktorer: erfaring med anvendelse af anabolske og androgene steroider, det ultimative mål at modtage de fysiologiske særegenheder kroppen, uddannelse teknikker, etc. For at få det maksimale udbytte af kurset Anavar solo, skal du, før du begynder at gennemgå en komplet lægeundersøgelse og konsultere en læge. Over steroider brug for at overvåge fysiologiske parametre og foretage passende justeringer.Tag Oxandrolone på kurset er det tilrådeligt at bygge en stige. Det anbefales at starte med en minimal dosis - 20 mg, og gradvist øge dem optimalt. Dividere den daglige værdi svarende til antallet af aktier vil tillade at balancere hormoner, hvilket reducerer sandsynligheden for svigt og forekomsten af ​​bivirkninger. FCT efter oxandrolone starter i 2 dage i slutningen af ​​kurset. Tamoxifen holdes - 10 milligram dagligt (genvinding af endogene testosteron niveauer), 1-2 uger. Korrekt valgt sports ernæring vil øge effekten.

Kombinerede kurser

Med hensyn til hvordan at modtage oxandrolone i kombination med andre AAS, så at minimere bivirkninger og øge resultaterne anbefalede vysokoandrogennye steroider. For eksempel Primobolan® forskellige testosteron eller Sustanon. I den kombinerede modtagelse Anavar dosis er ikke mere end 40 milligram. 

Bivirkninger

Ifølge undersøgelser, har anvendelsen af ​​Anavar i en daglig dosis på 20 mg ikke påvirke status af leverenzymer. Oxandrolone ikke aromatize, og derfor ikke forårsager østrogene manifestationer. Mulige bivirkninger fra forbundet med steroid oxandrolone evne til at hæmme testosteron produktion, om end let. Overskrides den anbefalede dosisniveau af endogene hormon organisme anses for høj, og det ophører med at udskille testosteron. I svære tilfælde kan det føre til testikelatrofi. Men hvis du følger reglerne, som indeholder brugsanvisninger Anavar, og følge lægens anbefalinger, behøver bivirkningen i 99% af tilfældene ikke forekomme.

Anmeldelser af oxandrolon

Atleter, der bruger steroider som forberedelse til konkurrencen, egenskaber, evnen til at øge strømmen satser uden den hurtige vækst af muskelmasse. Kommentarer om Anavar taler om dens effektivitet, til en meget høj pris. Ikke alle atlet (og især - nybegynder) har råd til at købe lægemidlet. Oftest bruges af fagfolk.Anmeldelser af oxandrolone fra messen køn viser steroid sikkerhed. Mange atleter bruger Anavar dosis på 10-20 mg og ikke føler de negative reaktioner.