Ring Til Os Gratis: 00000000000
/ Blog/ Farerne ved Anabole Steroider/

Farerne ved Anabole Steroider

Farerne ved Anabole Steroider

Vores samfund er besat med smukke billeder af kroppen. Det ser ud som om overalt du ser, er en anden annonce for en vægt tab supplement. Den film, tv og magasiner også lære os, hvad vi formodes at se ud.

Af kursus, at få disse smukke organer, der er svært, og de problemer det er ikke kun tvunget på kvinder. Mænd er også udsat for de samme usikkerheder, der er forårsaget af omverdenen. På grund af dette, mange mænd og kvinder bliver afhængige af farlige ting som anabole steroider i håb om at de vil være i stand til at få disse perfekte kroppe.

Hvorfor er De Farlige?

sikker steroider for bodybuilding


Bivirkninger, som er den største bekymring for dem, der er afhængige af anabolske steroider. Ikke alene er der risiko for bivirkninger som temperament og hud problemer, men mange har fundet nogle endnu værre bivirkninger, at de skal kæmpe med:

  • Aggression
  • Vold
  • Hjerteanfald
  • Slagtilfælde
  • Hud problemer


Mens der er nogle ret farlige bivirkninger for den person, der tager disse steroider, de fleste af den tid, de mennesker omkring dem, også er i alvorlig fare. På grund af den alvorlige ændringer i temperament og tilsætning af aggression i brugeren, kære er blevet såret, når den person, der tager steroider gå ind i, hvad der kaldes en "roid rage'.

Så selv om der er gavn af massive mængder af muskel vækst og styrke, det er bedst at tænke på dine kære, som. Mens det er fantastisk at se godt ud, og resultaterne kan være fantastisk, du kan opleve, at du ender med at gøre noget, der ikke kan fortrydes, og at du vil fortryde resten af dit liv, når du begynder at misbruge anabole steroider.

Hvordan er De Formodes at være Brugt?


Mens bivirkninger af anabole steroider er meget farligt, det er muligt at bruge dem på en sikker måde. For at gøre dette, skal du være under pleje af en læge, der vil overvåge dine fremskridt og de bivirkninger, som du ser.

Der er mange gange, når anabolske steroider er brugt i en professionel indstilling, men dette er normalt, når en ung person, der har en genetisk sygdom, eller ikke er trådt ind i puberteten, på det rigtige tidspunkt. Hvis du er sund, bør du holde sig væk fra ulovlige anabolske steroider.

Det er heller ikke muligt at få disse steroider bortset fra en læge. Hvis du er sund, vil du ikke være i stand til at få en recept for dem. Du kan selvfølgelig stadig få dem igennem det sorte marked, men disse er fra upålidelige kilder, der ikke har licens. For denne grund, at der er bekymringer om, hvad de produkter, der er faktisk lavet af.

Gør det Påvirker både Mænd og Kvinder?

sikker steroider for at tage


Mænd og kvinder, der vil både være påvirket negativt af anabolske steroider. Men da deres kroppe er forskellige, og resultaterne vil være anderledes så godt. Normalt, når kvinder begynder at misbruge anabole steroider, de vil begynde at blive vist mere maskuline. Dette kan betyde, at de udvikler hård hud og ekstra hår på kroppen.

Mænd på den anden side kan begynde at udvikle det ekstra brystvæv. Det kan også gøre det sværere for dem at få børn. I nogle tilfælde, anabolske steroider har gjort mænd helt steril! Mens de fleste af de skader, som en mand vil se, vil være at deres reproduktive organer, der er mange andre helbredsmæssige problemer, som du bør være opmærksom på som godt.

Alternativ


Efter alle disse dårlige nyheder, det er tid for nogle gode nyheder. Der er produkter derude, der er sikker, lovlig og producere de samme resultater, som anabolske steroider! Ja, det er rigtigt; du kan undgå alle disse grimme bivirkninger, men stadig få den krop, som du har arbejdet så hårdt i fitness-studiet!

Disse produkter kommer fra Danmark, og der er et stort produktsortiment tilgængelige til at vælge fra. Ikke alene er disse produkter er lovlige, men de er sikkert, og du behøver ikke en recept for dem! De har været fremstillet og formuleret i USA, men er til rådighed for forsendelse overalt i verden! Så, sørg for at du tjekke disse fantastiske produkter, før du begynder at tage farlige anabolske steroider.


Fodring vaner i brugen af ​​steroider


Den vigtigste ting, du behøver at vide om ernæring på forløbet af steroider - bør spise mere end normalt. Anabolske steroider fremskynde metabolismen, du er på vej til at komme sig hurtigt, musklerne vokser hurtigere, og derfor kræver mere energi (kulhydrater) og strukturelle komponenter (proteiner). Fysisk aktivitet giver kun mulighed for fremtidig vækst af dine muskler, og er engageret i realiseringen af ​​den vækst-mode i dit liv (ernæring, nyttiggørelse, hormoner).

Erfarne sportsfolk øge mængden af ​​protein på kurset. Om det normalt anbefales at spise 2 g protein per 1 kg af sin egen vægt, så forløbet af steroider skal stige til 4 g protein hvert 1. kg legemsvægt. Spisning på et kursus af steroider er ikke meget anderledes fra strømforsyningen, når massonabore i kosten planen, den vigtigste forskel i den øgede mængde af kalorier og proteiner. Din kost bør bestå af 55-60% kulhydrater, 30% proteiner og 10% fedt. Disse andele er bedst for muskelvækst og har en positiv indvirkning på den generelle sundhed. Grundlaget for din mad skal være mange kulhydrater (ris, boghvede) og proteinprodukter (hytteost, kylling, æg, protein kosttilskud). Det er også vigtigt at have fiber og vitaminer fra grøntsagerne.