Ring Til Os Gratis: 00000000000
/ Blog/ Løb for fedt tab/

Løb for fedt tab

Løb for fedt tab

Fedt - en obligatorisk del af enhver organisme. Han er i kroppen af ​​hver person, men en overskydende mængde af dens negative indvirkning på sundheden. Lidelse og æstetik: ser grimme folder af fedt, tvinger folk til at opgive dine favorit outfits.Og hvis mænd tager det mere eller mindre rolig, kvinden kritisk at undersøge figuren i spejlet og sukke, "All Tomorrow sidde på en kost ..."

Men kun en ændring i kost er ikke nok. Det er nødvendigt at supplere kosten til at udøve for at gøre kroppen "varme op" til at kløve uønskede fedtdepoter. En af de mest effektive måder at brænde fedt er at køre.

Som barn, hver af os spillede tag, gemmeleg og andre udendørs spil. Men hvad de skal sige, selv den sædvanlige kører omkring værftet er en stor fornøjelse. Med alderen, folk bare køre mindre hyppigt, måske allerede spiller med deres børn eller være bange for at gå glip af bussen eller toget. Men det kan ikke kaldes fedt-kører. For at forbrænde kalorier, bør kørende være systematisk, målt, tankevækkende. Regelmæssig motion vil ikke kun hjælpe slippe af med uønsket fedt, men altid være på tæerne.


Tøj og sko til jogging i Danmark

Atletik alle kan, fordi i tiden behøver ikke nogen sportsudstyr og specielle form. Det vigtigste er, at tøjet ikke er lænket bevægelse og absorberer fugt. At køre er ikke egnede syntetiske, er det bedre at blive på bomuldsstof.

 

Tanken om at kører sessioner kan komme på ethvert tidspunkt af året, hvilket betyder, at du skal tænke på tøj til hver sæson.

Overvej funktioner tøj til at køre til forskellige årstider og vejrforhold:

 

  • Sommer . Universal-version: bomuld t-shirt og shorts. Hvis det er meget varmt, kan hun bære en halterneck top, og en mand - en T-shirt. Glem ikke om den hovedbeklædning, fordi du kan få hedeslag. Baseball kan stilne under intensiv drift, men den bandana eller tørklæde - det mest det.
  • Efteråret . Det er tid, når du har brug for at blive varmet. Selv om efteråret er varmt nok jakke til løb er afgørende for en stærk vind ikke forkølet. Også brug lange bukser. På kroppen og sætte på bomuld undertøj. Må ikke blande sig, og en let stram hætte. På en typisk dag kan køres i en træningsdragt af bløde væv (såsom fløjlsbukser), og i regnvejr er bedst at vælge en vandtæt plaschevka.
  • Winter . Den tid på året for ekstreme løbere. Om vinteren, kan du ikke køre en masse, fordi der er risiko for chill halsen. Selv for en 30 minutters jog skal være godt isoleret. Undertøj c / b linned, så varm sweater med høj krave jakke dækker hofterne. Isolér og ben: strømper eller strømpebukser, og over dem - polstrede bukser. Nogle virksomheder producerer særlige overalls for vintersport.
  • Spring . Misvisende varmt vejr kan spille en grusom spøg. Så meget "klæde" efter vinteren er ikke nødvendig. Suit til foråret kører den samme som den, der satte faldet: undertøj, jakke, bukser og hat.

Som for sko, den ideelle løsning - sneakers. Ingen sko, nemlig løbesko på tykke såler. Om vinteren, de skal varmes; sommer kan også lettere at administrere. Glem ikke sokker - er nødvendig for hygiejne. For varmt vejr, kan du bære en nylon Sledkov.

 


Klasser køre brænde fedt i Danmark

Uanset hvor simpel kører, er der nogle funktioner, der vil hjælpe med at gøre den mest produktive træning.

1. Det er bedst at begynde at køre i morgen. Når kroppen bare vågnede op, han er klar til forskellige former for stress. Desuden vil morgen køres hjælpe hele dagen for at være på tæerne.2. Undersøgelser har vist, at fedtet begynder at brænde kun efter 20 minutters løb, så i det mindste 30-50 minutter skal køres for at opnå gode resultater.3. Skiftevis kører med andre øvelser til at sprede den sædvanlige åndedrætsøvelse. Han kørte et par kilometer i en let tempo, du kan stoppe og gøre nogle squats, svinger sine arme og ben, torso drejninger. Så genoptage køre igen. Manipulation af kroppen vil bidrage til "dispergere" fedt og vil opdele det.4. For at forbrænde fedt jogging bør være intens, så det ville være godt at finde en rute med stigninger op ad bakke. Ikke mindre nyttige og downs: der er en belastning på lægmuskler, som også kan have overskydende fedt.5. Regelmæssighed - nøglen til at fremskynde opnåelsen af ​​resultater. Kroppen vænner sig til den daglige stress og over tid det begynder at "forberede" for den kommende løb. Snart vil det være muligt at køre afsætte mindre tid, fordi kroppen vil være lettere at nedbryde fedt.

 

Hvis du begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, er fedt brændt mere effektivt under træning. For at køre brug for energi, og de første par minutter, hun kommer fra kulhydrater. Den nederste del af kroppen af ​​disse stoffer er, jo hurtigere vil spaltes fedtstoffer.

 

Hvor mange kalorier er brændt, mens du kører

Tælle kalorier kvinder lærte for længe siden. Hver fødeindtagelse øger mængden af ​​kalorier i kroppen og enhver fysisk belastning, tværtimod fører til afbrænding. Næsten alle de produkter, du kan finde den relevante etiket, såsom "250 kcal per 100 g." Så mange mennesker ønsker at vide, hvor mange kalorier brugt, mens den kører, for at vide, om det er muligt at spise almindelig chokolade.

For præcist at beregne kalorier brændt, mens den kører, skal du kende din vægt, kropsfedt procent, og der tages hensyn til, mens du arbejder ud. En meget fede mennesker fedtforbrænding proces vil være mere kompliceret og længere, snarere end en person af gennemsnitlig vægt kategori. Det menes også, at mændene brændte kalorier hurtigere end kvinder.

 

 

Tabellen indeholder data, der viser antallet af kalorier udfoldes, når du kører i en time.

 • Moderat jogging plus intensiv walking brænder 250 kalorier / time hos kvinder, der vejer mere end 60 kg.
 • Moderat jogging plus intensiv walking brænder 320 kalorier / time for mænd, der vejer mere end 80 kg.
 • Moderat jogging uden stop brænder 600 kalorier / time hos kvinder, der vejer mere end 60 kg.
 • Moderat jogging plus intensiv walking brænder 840 kalorier / time for mænd, der vejer mere end 80 kg.

Kvinder, der vejer mindre end 60 og mindre end 80 kg mandlige, gennemsnitlig brænde 400-450 kalorier i timen med gående og kørende fra 800 til 1000 kalorier, når du kører uden afbrydelse.


Fordelene ved at køre for figuren

Nogle gange kan det ses som en slank pige eller en fyr uden synlige fejl tal aktivt kører hver dag. Hvorfor gør de det? For at bevare et godt helbred!

Kører ikke kun brænder fedt, men også en positiv effekt på hele organismen.

Regelmæssige atletik - er:

 

 • Holde kroppen i god form
 • Kontinuerlig syntese af nye celler som følge af sammenbruddet af det gamle
 • Aktivering af kredsløbssygdomme, og som et resultat, at levering af ilt og næringsstoffer alle kroppens systemer
 • Forbedret ydeevne på grund af gasudveksling gennem huden og lunger
 • Fremragende sundhed og godt humør

Men som kører påvirke tal? Kun hvis fedtforbrænding proces foregår på atletik? Husk på, at de fleste af alle trætte med kraftig løb - selvfølgelig fødder. Lægmuskler styrkes betydeligt efter kun en måned af regelmæssig motion, og smukke sport fødder - denne udsmykning er ikke kun kvinder, men også mænd.

Anden - det er pressen. Ukendt for løberen, er mavemusklerne ofte skåret, når du kører, fordi vejrtrækning ofte udføres ved hjælp af mavemusklerne. Udover løft brænder overskydende fedt fra maven, bag hvilken lurer den eftertragtede "terninger".

Jogging er godt for figuren, udover "polering" benene og pressen? De aktive håndbevægelser bidrage til at holde tonet Pecs. Desuden atleter uvante med sådan et problem, som den slappe hud på hænderne. Trim, slank figur med klart adskilt grænser skulder, mave (fra pigerne henholdsvis talje) og hofter - det er et typisk resultat efter et par måneders aktiv jogging.

 

Atletik - en af ​​de ældste sportsgrene, ikke at miste relevans og popularitet i dag. Løb er helt unik - du kan opnå imponerende resultater, næsten ingen ubehag ved at spille.

Det vigtigste er at sikre, at jogging var en fornøjelse, og ikke anstrengt, og så vil det være muligt at bevare sundhed og fin form i mange år fremover.

Og ingen fedt er ikke bange, og behøver ikke at forstå betydningen af ​​etiketter i søgningen efter højt kalorieindhold fødevarer. Fans kører, er engageret i mere end tre år, hævder, at hans titel - "Queen of sports" - atletik vandt fortjent.