Ring Til Os Gratis: 00000000000
/ Blog/ Udviklingen af udholdenhed/

Udviklingen af udholdenhed

Udviklingen af udholdenhed

De fleste utrænede mennesker i Danmark, i begyndelsen af ​​hans atletiske bedrifter står med debut af træthed. Eller et andet eksempel - du ser bussen køre op og hovedkulds haste til et stop. Men efter et par sekunder, dit tempo begynder at stilne af. Kroppen er ikke vant til stress begynder at overanstrengelse og kører hastighed begynder at falde. I sådanne øjeblikke, tænker du, hvordan det ville være super at have god udholdenhed og ikke blive kvalt efter at have kørt for 100 meter. Hardy person kan bestemmes på én gang - udviklet muskulatur, nøjagtighed og præcision af bevægelser, kropsholdning.Bestemmelse af udholdenhed og dens typer


I begyndelsen skal stadig vide, hvad udholdenhed. Der er forskellige definitioner af dette begreb, men den sport samfund på siden af ​​den definition, som gav fysiolog V. Farfel. Endurance - muligheden for en person til at modstå de fremrykkende træthed. En temmelig komplet og præcis definition. Til dato er der mange forskellige metoder og programmer til at forbedre udholdenhed, men udvikling og forbedring af kvaliteten af ​​sagen er langt fra hurtig. 

Udholdenhed manifesterer sig i to hovedformer:

 • Varigheden af ​​drift ved samme effekt niveau indtil de første tegn på træthed
 • Hastighed drift på forekomsten af ​​træthed

Derudover kan du stadig bemærkes, at udholdenhed giver kroppen til at komme sig hurtigere efter træning.

Under udholdenhedstræning er fremhævet i de røde blodlegemer. De bidrager til et øget forbrug af ilt med menneskelige organer. På denne måde kan vi forbedre lungekapacitet, forbedrer de respiratoriske muskler og generelt hele anaerobe processer i kroppen.

Siden deres uddannelse, er det nødvendigt at sætte det nøjagtige problemløsning, som du vil udvikle og bevare sundheden for din krop. De er løst i løbet af særlig og generel fysisk træning. Derfor er udholdenhed yderligere opdelt i:

 • Special - en særlig form for aktivitet. Denne udholdenhed er mere egnet til sportsfolk. Udvikling af denne type forfatning udføres ved at udføre en bestemt øvelse. For eksempel, særlig udholdenhed i boksning, er udviklet gennem langsigtet arbejde på posen.
 • Generelt (eller aerob) - til kontinuerlig drift af moderat intensitet, med deltagelse af en stor gruppe af muskler. Som du kan gætte i denne type udholdenhed, er energi taget "ud af den blå luft" En sådan energi kan genereres på uddannelse af de kardiovaskulære eller respiratoriske systemer. Hertil kommer, den samlede udholdenhed er en integreret del af den omfattende udvikling af hver person som Det er en slags base for særlig udholdenhed.

At opbygge udholdenhed fagfolk anbefale at forsøge at følge nogle få enkle regler, der vil øge effektiviteten af ​​uddannelse:

 • En simpel teknik implementering
 • Muligheden for en langvarig motion kompleks
 • Den aktive arbejde for størstedelen af ​​muskelgrupper
 • Øget aktivitet af systemer, der begrænser den tid udholdenhed.


I dag er der forskellige metoder til udvikling af udholdenhed, bygget på fem principper

 • gentagelse
 • varighed
 • intensitet
 • genopretning
 • oprydning


Udvikling af den generelle udholdenhed i DanmarkAt begynde at udvikle overordnede udholdenhed er bedre at holde sig til en fast sats på motion i første omgang. Kombinationen af ​​de forskellige komponenter af motion bør være således, at de bedst egnede klasser inducerede respons i organismen og maksimal vækst udholdenhed. Men denne begyndelse er velegnet til folk, der allerede lidt fortrolig med fysisk anstrengelse. Og hvad med dem, der aldrig har deltaget i sport og besluttede selv at åbne denne verden? Så folk skal bedre at tilmelde sig en klub for genoptræning eller fitness. Kroppen gradvist ind i smagen og så er der, vil det være muligt at forsøge at gøre sæt af øvelser for udvikling.

Hvis du ændrer intensiteten af ​​øvelserne og deres gennemførelsestid, antal gentagelser, arten af ​​afslapning, kan du hente en belastning af betydning for udholdenhed, og dermed diversificere deres ugentlige træning. Hovedprincippet i uddannelse - gradvist. Som deres vækst og udvikling, kan du øge belastningen. Må ikke umiddelbart antage gipernagruzki, da sådanne handlinger, du vil udrette noget, og kan kun skade dig selv. Mere avancerede folk kan gøre øvelserne med en ændring af trit. For eksempel kører 200 meter med en gennemsnitlig hastighed, gør vi en kort og kraftig acceleration på 30-50 meter, derefter igen til 200 meter med en gennemsnitlig hastighed på 100 meter og ved den højest mulige.


At arbejde ud et effektivt program for udvikling af udholdenhed er nødvendig for at bruge en række forskellige øvelser. Her er nogle af dem:

 • Forskellige variationer og vekslinger kører (kører på en lille afstand, medium afstand og accelerationer, etc., såvel som kører med lille vægtning, shuttle run).
 • Udendørs spil - fodbold, basketball, volleyball, tennis og andre
 • Variationer af squats og pull-ups
 • Cycling
 • Svømning og skiløb
 • Øvelser Mab Bounce

Og husk. Tøv ikke med at dræbe sin dovenskab og svaghed, især om morgenen. Sport - er et fremragende værktøj til at udvikle sig selv og selvtillid.