Ring Til Os Gratis: [email protected]
/ Blog/ The Complete Guide til CHOKERENDE masse gevinster/

The Complete Guide til CHOKERENDE masse gevinster

The Complete Guide til CHOKERENDE masse gevinster

Hvis succes i noget var så let som efter en enkelt vej i livet, ville alle gøre det, og opnå det samme niveau af glans.

Det er en dejlig fantasi, men det er alt det er.

Blame at være menneske. Og, variabler: Alder, genetik, program, ressourcer, motivation, kost. Der er en hel masse at overveje, når udelader en plan for at nå et ophøjet mål - især når det drejer forsøger at få den menneskelige krop at gøre, som det er sagt.

Her er grunden masse gevinster er så undvigende for os alle: Enhver, at træde ind i et træningscenter for første gang vil nemt pakke på masse inden for et første år eller to i et motionscenter. Går fra ikke træne overhovedet at regelmæssig løft er ligesom at pege et haglgevær på en flok på 10.000 ænder flyvende overhead. Peg det enhver retning, og du er bundet til at få noget.


Et par år senere, anden historie.

Hvorfor? Fordi nu er der kun 10 ænder på himlen, og du faktisk nødt til at være et godt skud at ramme et mål.

Så er det det? Ikke af en lang skudt!


Selvfølgelig kan du kan arbejde i - jeg er ikke i øjeblikket forsøger at få Størrelse - Go Ahead!

At kalde nogle periode en "masse fase" er lidt af en misvisende. Efter alt, som blandt os har en ikke-masse fase? Har du ærligt nogensinde høre dette:

"Åh, ikke noget imod mig, jeg er bare i her uddannelse til ikke vinde størrelse!"

Um, no.

Men mens vi ikke nogensinde gå ind i gymnastiksalen med tanken om, at vi kommer til at "holde status quo" for en stund, er der masse faser, og så er der CRAZY, BIG, CHOKERENDE masse-bygning faser.

Og alt hvad vi siger, er: Der er regler, der skal følges for den slags.


 Tre komponenter i MASS GAIN SUCCES

~ Program

~ Kost

~ Genindvinding


Hvilket er mere vigtigt?

Du kan bede 10 mennesker til at rangere de fem bestanddele af masse gevinst succes i prioriteret rækkefølge, og du vil sandsynligvis finde placeringer over hele kortet:

'Kost er vigtigst - du gotta spise! " siger en.

'Nej, det er den slags masse program du følger, hvor tung du løfter «siger en anden.

"Jeg ved én ting, du vil helt sikkert ikke få masse uden mindst 10 timers søvn per nat« tilføjer en anden.

Alle tre af disse komponenter er afhængige af den anden som et team - en masse-vinder hold. Ene uden det andet kan kun netto moderate gevinster - ikke chokerende, eye-popping gevinster!


Ganske enkelt, chokerende gevinster er den hellige gral af løft. Her er hvordan at få fat i, at kop:

PROGRAM

Med alle de mange programmer derude - Wendler 5/3/1, 5x5, 1RM, Slingshot Training System, Circuit Training, S61XL, P90X ... Crossfit ... Styrkeløft.

Fire uger af dette .... 5 uger af det .... "Du må ikke tage mere end et minut hvile !!!!"

det er bogstaveligt talt nok til at forkludre sindet og sætte det på overbelastning.


Åh, vi siger overbelastning? DING. DING. DING!

Overbelastning er altid det rigtige svar, når det kommer til at gøre store masse gevinster. Fremskridt afhænger opsøge nye og mere vanskelige udfordringer.Fail at udfordre muskler, og de vil ikke blive stærkere. Fail at komme op med nye måder at gøre det hvert par uger, og muskler tilpasser sig hurtigt.

Skubbe dig selv i nye rep intervaller med mere udfordrende vægte - uanset om det betyder at gå til fiasko med din nuværende tungeste, at tilføje mere vægt til baren for færre, men mere intens, gentagelser - eller skifte op den type øvelser du gøre for at stimulere mest væv på et dybt plan. Pointen er at altid være at ændre din træning for at holde et skridt foran. Og det betyder overvældende muskler på alle tidspunkter.


Hold kroppen gætte og nå mod de udfordringer, du har angivet foran den - lige uden for rækkevidde - og det vil bevæge sig i retning af tilpasning, men vil faktisk aldrig tilpasse sig.

Det konstante nå er hvor væksten holder ud og opretholder sig selv igen og igen.

Løfte tunge, holde kroppen gætte, og andre faktorer spiller alle i masse gevinster, men at ændre tingene op - fra træning type, til antal dage hvile mellem træningssessioner, at hviletider mellem sæt - er nøglen, fordi det omhandler kroppens forskellige fiber typer. Fast-og slow-twitch fibre diktere, hvordan muskler tilpasser, vokser, ser, etc. Og det er denne balance mellem at gå gradvist tungere med vægte, og finde det magiske rep interval under en træning, skal der findes.


Vær opmærksom på, hvordan din fiber reagerer. Hold logs, bemærk træningsintensitet, tid mellem sæt og rekreation gange, netto den bedste succes.

Intensitet er nøglen til at opbygge muskler også, dog, og at ignorere dette faktum ved blot at træne med en tung vægt, er uvidenhed. Bestemt, træning med en tung vægt er en form for intensitet i sig selv. Men uddannelse intenst med at tunge vægt er, hvad der adskiller en simpelthen hård træning, fra en, der er effektiv til at opbygge masse. Faktisk kunne du bygge flere muskler ansætte principper intensitet tværs færre dage, end at gøre en masse af lav kvalitet, lav-intensitet træning. Muskel vækst kommer fra overraskende få sæt, hvis hver af disse sæt er gjort for at fiasko, for eksempel.


Tag sæt til fiasko - ofte. Det er en af ​​de bedste ting du kan gøre mod at gøre hurtige masse gevinster.

Men der er også noget, der taler for at holde det simpelt. Og i bogen af ​​store gevinster, holder det enkle midler stikning meste til sammensatte øvelser.Tænk over det: Du har denne komplekse rutine, hvor du vurderer din 1 rep max (1RM), derefter beregne hvad 75 procent af det er for en lift, så 80 procent af det til en anden, er dit hoved spinding og tager det væk fra fokus, du har brug for.

Kan det betale at komplicere noget andet? Sikkert ikke.


Gør dig selv en tjeneste: Stick til sammensatte øvelser - de "store skurk basics", ligesom squat, bænk, dødløft, rækker.

De er centrale for din succes med masse gevinster, og vil altid være i centrum for dybe muskler stimulation. Isolation-baserede øvelser vil aldrig være i stand til at gøre så meget.

Men der kan også være nogle visdom i at holde det endnu enklere end det, helt ærligt, og det er i et fornuftigt rep interval, der ikke kræver en lommeregner ved siden af ​​squat rack!


Det optimale antal gentagelser pr sæt er blevet vist i undersøgelse efter undersøgelse at være i området af seks i alt pr sæt.

Brug så tung en vægt som du kan, for seks reps per sæt, i en forbindelse motion, og det kan ikke få nogen enklere. Djævelen, som de siger, kan findes i detaljerne. Alt for mange detaljer, og du kan ende op med færre gevinster.


KOST

Det er altid den sværeste del for nogen at forstå, når det kommer til bygning virkelig alvorligt muskler. Udtalelser og erfaringer er over kortet her. Én person vil fortælle dig:

"Spise med opgive - fortære en picnic bord af fødevarer hverdagen som en brun bjørn raiding en campingplads."

En anden siger:

"Maden i kosten bør holde relativt sund og ren, og de ekstra kalorier bør komme fra en form for vægt gainer supplement."

Og intet af dette er forkert.


Så selvom det er en kalorie spil, hvad det virkelig kommer ned til er dette: Strategi.

Det bliver de ekstra kalorier, men det er virkelig om fodring din krops behov på det tidspunkt. Uddannelse udgør et behov, og rekreation udgør en anden.Finde ud af, hvad disse behov er, specifikt og du vil finde ud af din kost.

 

Tænk på det på denne måde:

Uddannelse kræver hurtig, let tilgængelige kalorier - især kulhydrater - mens rekreation brug vedvarende, langsom frigivelse energi.

Når uddannelse, tænke på at bruge pre-workout drinks til at hjælpe med fokus, energi, hurtig-burst intensitet. Post-workout ernæring er også vigtig.


Ideelt set på kursusdage, bør der være fokus på, hvad du putter i din krop to timer før og to timer efter.

Hvis din træning er en time, det betyder, at du skal være mest bekymret med at fem-timers periode.

På fridage, bør fokus være meget anderledes:

Når komme sig, bør det være en forpligtelse til at spise i løbet af dagen - ikke bevæger sig så meget.


Hold måltider afbalanceret med passende protein, kulhydrater og fedt, hyppige måltider og kompleks, lav-glykæmiske kulhydrater, der vil frigive i blodbanen langsomt.

Undlade at fodre din krop på den korrekte måde kan alvorligt forpurre dine bedste uddannelsesindsats. Faktisk kunne du være den gym superstjerne, når det kommer til at løfte tunge, intens, og med perfekte form. Du kan endda finde den gyldne rep interval, hvor det bør bane vejen for store gevinster. Men hvis du ikke kan finde ud af at fodre din krop, vil disse gevinster glide gennem fingrene ligesom sandkorn.


RECUPERATION

Det siges ofte, at væksten sker i timerne uden for gymnastiksalen. Og det er utroligt sandt. Udelader tid til tilstrækkelig hvile er en meget vigtig komponent i enhver intensiv træning rutine, hvor der søges store masse gevinster.

Faktisk kan du ikke gøre gevinster uden udelader den tid.


Det er i reparation fase, i de dage, der følger en træning, på en dag eller weekend off, at både bygningen - og ombygning - opstår.

Anstrengelse i gymnastiksalen er én ting, men anstrengelse til n'te grad som et resultat af at søge super masse gevinster betyder, at kroppen er meget modtagelig for overtræning og bliver trætte til det punkt af udmattelse. Den slags træthed kan ændre kønshormonudskillelsen, kompromittering af immunsystemet, og åbne kroppen til skade.


Beskatning musklerne uden at betale det tilbage på den anden ende vil betyde NUL i vejen for gevinster.

Men det er ikke kun kvaliteten af ​​dine hviledage, din søvn, og tid fra dine fødder, og holde stressniveauet i dit liv lavere, det er også at holde træning til et nummer, tillader den største produktion af intensitet og styrke i gymnastiksalen, og den mest mængden af ​​tid væk fra at genopbygge.


Find, at balancen mellem at komme i stærk på kursusdage, samtidig med at den mest tid at genopbygge for at gøre monster gevinster!