Ring Til Os Gratis: 00000000000
/ Blog/

Blog

27.03.2017
Udviklingen af udholdenhed

De fleste utrænede mennesker i Danmark, i begyndelsen af ​​hans atletiske bedrifter står med debut af træthed. Eller et andet eksempel - du ser bussen køre op og hovedkulds haste til et stop. Men efter et par sekunder, dit tempo begynder at stilne af. Kroppen er ikke vant til stress begynder at overanstrengelse og kører hastighed begynder at falde. I sådanne øjeblikke, tænker du, hvordan det ville være super at have god udholdenhed og ikke blive kvalt efter at have kørt for 100 meter. Hardy person kan bestemmes på én gang - udviklet muskulatur, nøjagtighed og præcision af bevægelser, kropsholdning.Bestemmelse af udholdenhed og dens typer


I begyndelsen skal stadig vide, hvad udholdenhed. Der er forskellige definitioner af dette begreb, men den sport samfund på siden af ​​den definition, som gav fysiolog V. Farfel. Endurance - muligheden for en person til at modstå de fremrykkende træthed. En temmelig komplet og præcis definition. Til dato er der mange forskellige metoder og programmer til at forbedre udholdenhed, men udvikling og forbedring af kvaliteten af ​​sagen er langt fra hurtig. 

Udholdenhed manifesterer sig i to hovedformer:

 • Varigheden af ​​drift ved samme effekt niveau indtil de første tegn på træthed
 • Hastighed drift på forekomsten af ​​træthed

Derudover kan du stadig bemærkes, at udholdenhed giver kroppen til at komme sig hurtigere efter træning.

Under udholdenhedstræning er fremhævet i de røde blodlegemer. De bidrager til et øget forbrug af ilt med menneskelige organer. På denne måde kan vi forbedre lungekapacitet, forbedrer de respiratoriske muskler og generelt hele anaerobe processer i kroppen.

Siden deres uddannelse, er det nødvendigt at sætte det nøjagtige problemløsning, som du vil udvikle og bevare sundheden for din krop. De er løst i løbet af særlig og generel fysisk træning. Derfor er udholdenhed yderligere opdelt i:

 • Special - en særlig form for aktivitet. Denne udholdenhed er mere egnet til sportsfolk. Udvikling af denne type forfatning udføres ved at udføre en bestemt øvelse. For eksempel, særlig udholdenhed i boksning, er udviklet gennem langsigtet arbejde på posen.
 • Generelt (eller aerob) - til kontinuerlig drift af moderat intensitet, med deltagelse af en stor gruppe af muskler. Som du kan gætte i denne type udholdenhed, er energi taget "ud af den blå luft" En sådan energi kan genereres på uddannelse af de kardiovaskulære eller respiratoriske systemer. Hertil kommer, den samlede udholdenhed er en integreret del af den omfattende udvikling af hver person som Det er en slags base for særlig udholdenhed.

At opbygge udholdenhed fagfolk anbefale at forsøge at følge nogle få enkle regler, der vil øge effektiviteten af ​​uddannelse:

 • En simpel teknik implementering
 • Muligheden for en langvarig motion kompleks
 • Den aktive arbejde for størstedelen af ​​muskelgrupper
 • Øget aktivitet af systemer, der begrænser den tid udholdenhed.


I dag er der forskellige metoder til udvikling af udholdenhed, bygget på fem principper

 • gentagelse
 • varighed
 • intensitet
 • genopretning
 • oprydning


Udvikling af den generelle udholdenhed i DanmarkAt begynde at udvikle overordnede udholdenhed er bedre at holde sig til en fast sats på motion i første omgang. Kombinationen af ​​de forskellige komponenter af motion bør være således, at de bedst egnede klasser inducerede respons i organismen og maksimal vækst udholdenhed. Men denne begyndelse er velegnet til folk, der allerede lidt fortrolig med fysisk anstrengelse. Og hvad med dem, der aldrig har deltaget i sport og besluttede selv at åbne denne verden? Så folk skal bedre at tilmelde sig en klub for genoptræning eller fitness. Kroppen gradvist ind i smagen og så er der, vil det være muligt at forsøge at gøre sæt af øvelser for udvikling.

Hvis du ændrer intensiteten af ​​øvelserne og deres gennemførelsestid, antal gentagelser, arten af ​​afslapning, kan du hente en belastning af betydning for udholdenhed, og dermed diversificere deres ugentlige træning. Hovedprincippet i uddannelse - gradvist. Som deres vækst og udvikling, kan du øge belastningen. Må ikke umiddelbart antage gipernagruzki, da sådanne handlinger, du vil udrette noget, og kan kun skade dig selv. Mere avancerede folk kan gøre øvelserne med en ændring af trit. For eksempel kører 200 meter med en gennemsnitlig hastighed, gør vi en kort og kraftig acceleration på 30-50 meter, derefter igen til 200 meter med en gennemsnitlig hastighed på 100 meter og ved den højest mulige.


At arbejde ud et effektivt program for udvikling af udholdenhed er nødvendig for at bruge en række forskellige øvelser. Her er nogle af dem:

 • Forskellige variationer og vekslinger kører (kører på en lille afstand, medium afstand og accelerationer, etc., såvel som kører med lille vægtning, shuttle run).
 • Udendørs spil - fodbold, basketball, volleyball, tennis og andre
 • Variationer af squats og pull-ups
 • Cycling
 • Svømning og skiløb
 • Øvelser Mab Bounce

Og husk. Tøv ikke med at dræbe sin dovenskab og svaghed, især om morgenen. Sport - er et fremragende værktøj til at udvikle sig selv og selvtillid.

21.03.2017
Løb for fedt tab

Fedt - en obligatorisk del af enhver organisme. Han er i kroppen af ​​hver person, men en overskydende mængde af dens negative indvirkning på sundheden. Lidelse og æstetik: ser grimme folder af fedt, tvinger folk til at opgive dine favorit outfits.Og hvis mænd tager det mere eller mindre rolig, kvinden kritisk at undersøge figuren i spejlet og sukke, "All Tomorrow sidde på en kost ..."

Men kun en ændring i kost er ikke nok. Det er nødvendigt at supplere kosten til at udøve for at gøre kroppen "varme op" til at kløve uønskede fedtdepoter. En af de mest effektive måder at brænde fedt er at køre.

Som barn, hver af os spillede tag, gemmeleg og andre udendørs spil. Men hvad de skal sige, selv den sædvanlige kører omkring værftet er en stor fornøjelse. Med alderen, folk bare køre mindre hyppigt, måske allerede spiller med deres børn eller være bange for at gå glip af bussen eller toget. Men det kan ikke kaldes fedt-kører. For at forbrænde kalorier, bør kørende være systematisk, målt, tankevækkende. Regelmæssig motion vil ikke kun hjælpe slippe af med uønsket fedt, men altid være på tæerne.


Tøj og sko til jogging i Danmark

Atletik alle kan, fordi i tiden behøver ikke nogen sportsudstyr og specielle form. Det vigtigste er, at tøjet ikke er lænket bevægelse og absorberer fugt. At køre er ikke egnede syntetiske, er det bedre at blive på bomuldsstof.

 

Tanken om at kører sessioner kan komme på ethvert tidspunkt af året, hvilket betyder, at du skal tænke på tøj til hver sæson.

Overvej funktioner tøj til at køre til forskellige årstider og vejrforhold:

 

  • Sommer . Universal-version: bomuld t-shirt og shorts. Hvis det er meget varmt, kan hun bære en halterneck top, og en mand - en T-shirt. Glem ikke om den hovedbeklædning, fordi du kan få hedeslag. Baseball kan stilne under intensiv drift, men den bandana eller tørklæde - det mest det.
  • Efteråret . Det er tid, når du har brug for at blive varmet. Selv om efteråret er varmt nok jakke til løb er afgørende for en stærk vind ikke forkølet. Også brug lange bukser. På kroppen og sætte på bomuld undertøj. Må ikke blande sig, og en let stram hætte. På en typisk dag kan køres i en træningsdragt af bløde væv (såsom fløjlsbukser), og i regnvejr er bedst at vælge en vandtæt plaschevka.
  • Winter . Den tid på året for ekstreme løbere. Om vinteren, kan du ikke køre en masse, fordi der er risiko for chill halsen. Selv for en 30 minutters jog skal være godt isoleret. Undertøj c / b linned, så varm sweater med høj krave jakke dækker hofterne. Isolér og ben: strømper eller strømpebukser, og over dem - polstrede bukser. Nogle virksomheder producerer særlige overalls for vintersport.
  • Spring . Misvisende varmt vejr kan spille en grusom spøg. Så meget "klæde" efter vinteren er ikke nødvendig. Suit til foråret kører den samme som den, der satte faldet: undertøj, jakke, bukser og hat.

Som for sko, den ideelle løsning - sneakers. Ingen sko, nemlig løbesko på tykke såler. Om vinteren, de skal varmes; sommer kan også lettere at administrere. Glem ikke sokker - er nødvendig for hygiejne. For varmt vejr, kan du bære en nylon Sledkov.

 


Klasser køre brænde fedt i Danmark

Uanset hvor simpel kører, er der nogle funktioner, der vil hjælpe med at gøre den mest produktive træning.

1. Det er bedst at begynde at køre i morgen. Når kroppen bare vågnede op, han er klar til forskellige former for stress. Desuden vil morgen køres hjælpe hele dagen for at være på tæerne.2. Undersøgelser har vist, at fedtet begynder at brænde kun efter 20 minutters løb, så i det mindste 30-50 minutter skal køres for at opnå gode resultater.3. Skiftevis kører med andre øvelser til at sprede den sædvanlige åndedrætsøvelse. Han kørte et par kilometer i en let tempo, du kan stoppe og gøre nogle squats, svinger sine arme og ben, torso drejninger. Så genoptage køre igen. Manipulation af kroppen vil bidrage til "dispergere" fedt og vil opdele det.4. For at forbrænde fedt jogging bør være intens, så det ville være godt at finde en rute med stigninger op ad bakke. Ikke mindre nyttige og downs: der er en belastning på lægmuskler, som også kan have overskydende fedt.5. Regelmæssighed - nøglen til at fremskynde opnåelsen af ​​resultater. Kroppen vænner sig til den daglige stress og over tid det begynder at "forberede" for den kommende løb. Snart vil det være muligt at køre afsætte mindre tid, fordi kroppen vil være lettere at nedbryde fedt.

 

Hvis du begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, er fedt brændt mere effektivt under træning. For at køre brug for energi, og de første par minutter, hun kommer fra kulhydrater. Den nederste del af kroppen af ​​disse stoffer er, jo hurtigere vil spaltes fedtstoffer.

 

Hvor mange kalorier er brændt, mens du kører

Tælle kalorier kvinder lærte for længe siden. Hver fødeindtagelse øger mængden af ​​kalorier i kroppen og enhver fysisk belastning, tværtimod fører til afbrænding. Næsten alle de produkter, du kan finde den relevante etiket, såsom "250 kcal per 100 g." Så mange mennesker ønsker at vide, hvor mange kalorier brugt, mens den kører, for at vide, om det er muligt at spise almindelig chokolade.

For præcist at beregne kalorier brændt, mens den kører, skal du kende din vægt, kropsfedt procent, og der tages hensyn til, mens du arbejder ud. En meget fede mennesker fedtforbrænding proces vil være mere kompliceret og længere, snarere end en person af gennemsnitlig vægt kategori. Det menes også, at mændene brændte kalorier hurtigere end kvinder.

 

 

Tabellen indeholder data, der viser antallet af kalorier udfoldes, når du kører i en time.

 • Moderat jogging plus intensiv walking brænder 250 kalorier / time hos kvinder, der vejer mere end 60 kg.
 • Moderat jogging plus intensiv walking brænder 320 kalorier / time for mænd, der vejer mere end 80 kg.
 • Moderat jogging uden stop brænder 600 kalorier / time hos kvinder, der vejer mere end 60 kg.
 • Moderat jogging plus intensiv walking brænder 840 kalorier / time for mænd, der vejer mere end 80 kg.

Kvinder, der vejer mindre end 60 og mindre end 80 kg mandlige, gennemsnitlig brænde 400-450 kalorier i timen med gående og kørende fra 800 til 1000 kalorier, når du kører uden afbrydelse.


Fordelene ved at køre for figuren

Nogle gange kan det ses som en slank pige eller en fyr uden synlige fejl tal aktivt kører hver dag. Hvorfor gør de det? For at bevare et godt helbred!

Kører ikke kun brænder fedt, men også en positiv effekt på hele organismen.

Regelmæssige atletik - er:

 

 • Holde kroppen i god form
 • Kontinuerlig syntese af nye celler som følge af sammenbruddet af det gamle
 • Aktivering af kredsløbssygdomme, og som et resultat, at levering af ilt og næringsstoffer alle kroppens systemer
 • Forbedret ydeevne på grund af gasudveksling gennem huden og lunger
 • Fremragende sundhed og godt humør

Men som kører påvirke tal? Kun hvis fedtforbrænding proces foregår på atletik? Husk på, at de fleste af alle trætte med kraftig løb - selvfølgelig fødder. Lægmuskler styrkes betydeligt efter kun en måned af regelmæssig motion, og smukke sport fødder - denne udsmykning er ikke kun kvinder, men også mænd.

Anden - det er pressen. Ukendt for løberen, er mavemusklerne ofte skåret, når du kører, fordi vejrtrækning ofte udføres ved hjælp af mavemusklerne. Udover løft brænder overskydende fedt fra maven, bag hvilken lurer den eftertragtede "terninger".

Jogging er godt for figuren, udover "polering" benene og pressen? De aktive håndbevægelser bidrage til at holde tonet Pecs. Desuden atleter uvante med sådan et problem, som den slappe hud på hænderne. Trim, slank figur med klart adskilt grænser skulder, mave (fra pigerne henholdsvis talje) og hofter - det er et typisk resultat efter et par måneders aktiv jogging.

 

Atletik - en af ​​de ældste sportsgrene, ikke at miste relevans og popularitet i dag. Løb er helt unik - du kan opnå imponerende resultater, næsten ingen ubehag ved at spille.

Det vigtigste er at sikre, at jogging var en fornøjelse, og ikke anstrengt, og så vil det være muligt at bevare sundhed og fin form i mange år fremover.

Og ingen fedt er ikke bange, og behøver ikke at forstå betydningen af ​​etiketter i søgningen efter højt kalorieindhold fødevarer. Fans kører, er engageret i mere end tre år, hævder, at hans titel - "Queen of sports" - atletik vandt fortjent.

14.03.2017
Afslut Resting So Hard og gendannelse stedet

På trods af populariteten af online-verdenen af vægtløftning disse dage, forbliver jeg en stor fan af velovervejet hvile og periodiske reduktioner i intensitet og volumen. Jeg grine til mig selv, men når jeg hører omkvædet, du rent faktisk får stærkere, når du hviler, ikke når du træner . Dette er en forvanskning af processen i bedste-du forbedre mens overvinde træning, ikke fra at hvile i sig selv-du skal gøre noget for at komme sig til at få det bedre. 
 
Det er alt bare løst relateret nonsens at få mig til dette punkt-resten af den rette mængde, frekvens og naturen er afgørende for langsigtet succes i vægtløftning, men det er muligt at hvile for hårdt. 
 
Jeg taler specifikt om hviledage i dit træningsprogram-dage, hvor du ikke har nogen uddannelse ordineret. Den mest tiltalende løsning for de fleste af os er at tilbringe hele dagen og natten kontrollere, at sofaen stadig virker, men det kan faktisk være kontraproduktivt. 
 
At være helt stillesiddende vil have tendens til at bremse dig ned, stramme dig op, og begrænse restaurering med andre ord, så behageligt som det er på det tidspunkt at se 16 timers tv, mens opdaterer din Instagram-feed i 10-sekunders intervaller, vil du typisk føle og klarer sig dårligere i din næste træning, end hvis du havde udført en lille smule af den rigtige aktivitet. 
 
Generelt er det en god ide at engagere sig i en form for fysisk aktivitet-tricket bevæger sig i en måde, der er genoprettende og ikke trættende. De åbenlyse elementer i dette er ekstremt lav intensitet og lav volumen, men andre overvejelser er begrænsende langsom eller indlæst excentrisk belastning især og minimere ballistisk bevægelse eller slag. 
 
Som eksempler, lys roning, gå på en plan overflade eller let svømning er aktiviteter med lav intensitet med lidt (eller i det væsentlige ikke i tilfælde af roning og svømning) excentrisk belastning eller effekt. Svømning giver også nogle dekompression ved at slippe af tyngdekraften og endda nogle anti-betændelse, hvis vandet er cool. Roning har den fordel at inddrage hofte og knæ fleksion og ekstension, der er naturligvis en fordel for vægtløftning og kan medvirke til at fastholde mobilitet. 
 
Under alle omstændigheder, anbefaler jeg varmer op, som hvis du skulle træne på et tidspunkt på dagen. Stop kort af mere intens eller lift-specifik varme-ups-stick til det nemme, almindelig warm-up ligesom 
dynamiske område af bevægelse serie jeg viser her . Dette er også et godt tidspunkt for din pre-hab og / eller afvænning arbejde, og endda nogle meget lys ab og tilbage arbejde (f.eks uvægtede planker, crunches, og ryg extensions). 
 
Skum rullende bør statisk stretching og andre genoprettende indsats som boblebad, sauna, kolde springet eller kontrast hydroterapi også blive kastet i. 
 
Tom vægtstang arbejde kan også være nyttigt, især for dem af jer på mindre mobile ende af tingene. Brug barbell øvelser, der bringer dig gennem intervaller af bevægelse, du har brug for at arbejde på, og at løse dine tekniske behov snarere end blot at vælge et par bevægelser tilfældigt. Du kan se et eksempel nedenfor af en hviledag vægtstang serien bruges af amerikanske rekordindehaver Jessica Lucero.
  

Glem ikke vigtigheden af mental hvile så godt. Ligesom den fysiske side af ting, betyder det ikke nødvendigvis, at forsøge at være hjernedød i 24 timer-noget af det er en god idé, men også forsøge at få i en slags forskellige mentale arbejde. Kom væk fra de mentale opgaver, der optager din typiske dag og gøre noget andet, såsom at læse andet materiale end normalt (eller læser på alle, hvis du ikke normalt) eller blot finde nogle stille tid til at overveje et liv uden distraktioner
 
Uddrag dig selv så meget som muligt fra støj, kaos og stress, selv om det er for relativt korte perioder-lidt er langt bedre end ingen. Hvis du nødt til at låse dig selv i et skab i 10 minutter for at opnå dette, så gør det. Hold kæft, luk øjnene, og afslut tænker alt, hvad du overhovedet kan. 
 
En del af din mentale restaurering skal undgå at tænke for meget om vægtløftning. Jeg er klar over dette er en ulige forslag efter at anbefale du gør vægtløftning-relaterede varme-ups, men jeg taler mere om verden af vægtløftning-selv afbryde. Stå sociale medier, holde op at bekymre sig om, hvad alle andre løft eller gør eller bære eller spise, ikke tænke på din næste mødes, tænker ikke over din sidste mødes, skriver ikke din næste træningsprogram, og don ' t se løft videoer. 
 
Endelig gør dit bedste for at komme udenfor-de genoprettende virkninger af udendørs eksponering er veletablerede, men ofte ignoreret. Hvis du bor i Manhattan, det er lidt hårdere for dig end andre, men gør hvad du kan, det er velsagtens endnu vigtigere for dig.

03.03.2017
Kvinder på Steroider

steroider kvinder

Mænd er ikke de eneste mennesker, der ønsker at forbedre deres evne til at opbygge deres krop. I virkeligheden, mange kvinder er også på udkig efter produkter, der vil hjælpe med deres krop bygning indsats samt. Men en af bivirkningerne af mange steroider er, at kvinder begynder at udvikle maskuline træk, efter at de har taget dem i et stykke tid.

Dette er en væsentlig sideeffekt, at kvinder, der ønsker at undgå. Men, hvordan er det muligt stadig at opbygge muskler og samtidig undgå dette problem? I lang tid blev kvinder tvunget til blot at affinde sig med konsekvenserne af at have en stærkere krop. Men nu, dette har ændret sig.

Med oprettelsen af mange kosttilskud, som virksomheder som Danmark, kvinder er nu i stand til at bruge produkter til at opbygge deres organer, uden at bekymre sig om, at de vil vind op med at ligne en mand. Men, den downside til dette er, at der er mange produkter derude. På grund af dette, bliver det svært for kvinder at finde det rette produkt for at få dem til, hvor de ønsker at være.

Heldigvis, har vi udviklet denne guide, der vil hjælpe kvinder med at finde det perfekte supplement. Hver af disse muligheder er til rådighed gennem Danmark, kan træffes uden en recept og vil hjælpe kvinder til at undgå de negative bivirkninger, der normalt er forbundet med disse typer af produkter. Så, før du prøver og produkt på et indfald, sørg for, at du er godt informeret om dine muligheder og vælge klogt.

At nå dine Mål


Selv om kvinder, der ønsker at være stærk, er det ikke ensbetydende med, at de ikke ønsker at holde deres bløde, feminine look! Dette er helt sikkert noget, at Danmark har holdt i tankerne, da de designede deres produkter. De forstår, hvordan kvindens krop fungerer, og har planlagt i overensstemmelse hermed.

På grund af dette perfekt planlægning, kvinder er i stand til at arbejde ud, komplet vægt uddannelse, udvikle muskelmassen og stadig føle sig feminin og smuk. Den eneste forskel er, at de vil blive en bedre version af den kvinde, som de allerede er!

En af de bedste ting ved styrketræning er, at det vil hjælpe dig med at brænde fedt hurtigt. Så mens alle dine venner til at prøve den nyeste dille kost og sulter sig selv til at brænde ud af deres buttede, kan du i stedet gøre det på den sunde måde; gennem vægttræning, og med hjælp af produkter fra Danmark. Før du ved af det du vil se sexet, tonet og stærk!

anabolske steroider kvinder

Holder Kvinder i Tankerne


Selvom mændene bruger de samme produkter til at opbygge massive muskler, de er også blevet designet med kvindens fysik i sind så godt. Kvinder fortjener en måde at opbygge deres muskler uden at se mandig og Danmark kan give det!

Mens mange kvinder er bange for at tage disse typer af kosttilskud af frygt for, at de vil bygge for mange muskler, du vil aldrig behøver at frygte dette. Med disse produkter, kan du fortsætte med at træne, træne med vægte, og undgå de bivirkninger, som du vil se med traditionelle steroider.

Sammen med disse fordele, vil du også finde, at din træning bliver nemmere, hver gang du gør dem. Fordi disse produkter har evnen til at fremskynde den måde, at kroppen kommer sig efter en træning til det næste, vil du være i stand til at nyde at sætte endnu mere træning på ugentlig basis. Dette er fantastisk til kvinder, der er på udkig efter resultater hurtigt!

Vægttræning er en af de mest vigtige ting, at en kvinde kan gøre, der ønsker at se sexet og feminin. Dog, med hjælp af produkter fra Danmark, du vil finde, at de resultater, som du ser, er endnu bedre. Så, i stedet for at lide gennem en endeløs arrangement af mærkelige diæter og værdiløse træning i fitnesscentret, så sørg for, at du får de resultater, du fortjener ved at tilføje produkter fra Danmark til din rutine i dag!


03.03.2017
Farerne ved Anabole Steroider

Vores samfund er besat med smukke billeder af kroppen. Det ser ud som om overalt du ser, er en anden annonce for en vægt tab supplement. Den film, tv og magasiner også lære os, hvad vi formodes at se ud.

Af kursus, at få disse smukke organer, der er svært, og de problemer det er ikke kun tvunget på kvinder. Mænd er også udsat for de samme usikkerheder, der er forårsaget af omverdenen. På grund af dette, mange mænd og kvinder bliver afhængige af farlige ting som anabole steroider i håb om at de vil være i stand til at få disse perfekte kroppe.

Hvorfor er De Farlige?

sikker steroider for bodybuilding


Bivirkninger, som er den største bekymring for dem, der er afhængige af anabolske steroider. Ikke alene er der risiko for bivirkninger som temperament og hud problemer, men mange har fundet nogle endnu værre bivirkninger, at de skal kæmpe med:

 • Aggression
 • Vold
 • Hjerteanfald
 • Slagtilfælde
 • Hud problemer


Mens der er nogle ret farlige bivirkninger for den person, der tager disse steroider, de fleste af den tid, de mennesker omkring dem, også er i alvorlig fare. På grund af den alvorlige ændringer i temperament og tilsætning af aggression i brugeren, kære er blevet såret, når den person, der tager steroider gå ind i, hvad der kaldes en "roid rage'.

Så selv om der er gavn af massive mængder af muskel vækst og styrke, det er bedst at tænke på dine kære, som. Mens det er fantastisk at se godt ud, og resultaterne kan være fantastisk, du kan opleve, at du ender med at gøre noget, der ikke kan fortrydes, og at du vil fortryde resten af dit liv, når du begynder at misbruge anabole steroider.

Hvordan er De Formodes at være Brugt?


Mens bivirkninger af anabole steroider er meget farligt, det er muligt at bruge dem på en sikker måde. For at gøre dette, skal du være under pleje af en læge, der vil overvåge dine fremskridt og de bivirkninger, som du ser.

Der er mange gange, når anabolske steroider er brugt i en professionel indstilling, men dette er normalt, når en ung person, der har en genetisk sygdom, eller ikke er trådt ind i puberteten, på det rigtige tidspunkt. Hvis du er sund, bør du holde sig væk fra ulovlige anabolske steroider.

Det er heller ikke muligt at få disse steroider bortset fra en læge. Hvis du er sund, vil du ikke være i stand til at få en recept for dem. Du kan selvfølgelig stadig få dem igennem det sorte marked, men disse er fra upålidelige kilder, der ikke har licens. For denne grund, at der er bekymringer om, hvad de produkter, der er faktisk lavet af.

Gør det Påvirker både Mænd og Kvinder?

sikker steroider for at tage


Mænd og kvinder, der vil både være påvirket negativt af anabolske steroider. Men da deres kroppe er forskellige, og resultaterne vil være anderledes så godt. Normalt, når kvinder begynder at misbruge anabole steroider, de vil begynde at blive vist mere maskuline. Dette kan betyde, at de udvikler hård hud og ekstra hår på kroppen.

Mænd på den anden side kan begynde at udvikle det ekstra brystvæv. Det kan også gøre det sværere for dem at få børn. I nogle tilfælde, anabolske steroider har gjort mænd helt steril! Mens de fleste af de skader, som en mand vil se, vil være at deres reproduktive organer, der er mange andre helbredsmæssige problemer, som du bør være opmærksom på som godt.

Alternativ


Efter alle disse dårlige nyheder, det er tid for nogle gode nyheder. Der er produkter derude, der er sikker, lovlig og producere de samme resultater, som anabolske steroider! Ja, det er rigtigt; du kan undgå alle disse grimme bivirkninger, men stadig få den krop, som du har arbejdet så hårdt i fitness-studiet!

Disse produkter kommer fra Danmark, og der er et stort produktsortiment tilgængelige til at vælge fra. Ikke alene er disse produkter er lovlige, men de er sikkert, og du behøver ikke en recept for dem! De har været fremstillet og formuleret i USA, men er til rådighed for forsendelse overalt i verden! Så, sørg for at du tjekke disse fantastiske produkter, før du begynder at tage farlige anabolske steroider.


Fodring vaner i brugen af ​​steroider


Den vigtigste ting, du behøver at vide om ernæring på forløbet af steroider - bør spise mere end normalt. Anabolske steroider fremskynde metabolismen, du er på vej til at komme sig hurtigt, musklerne vokser hurtigere, og derfor kræver mere energi (kulhydrater) og strukturelle komponenter (proteiner). Fysisk aktivitet giver kun mulighed for fremtidig vækst af dine muskler, og er engageret i realiseringen af ​​den vækst-mode i dit liv (ernæring, nyttiggørelse, hormoner).

Erfarne sportsfolk øge mængden af ​​protein på kurset. Om det normalt anbefales at spise 2 g protein per 1 kg af sin egen vægt, så forløbet af steroider skal stige til 4 g protein hvert 1. kg legemsvægt. Spisning på et kursus af steroider er ikke meget anderledes fra strømforsyningen, når massonabore i kosten planen, den vigtigste forskel i den øgede mængde af kalorier og proteiner. Din kost bør bestå af 55-60% kulhydrater, 30% proteiner og 10% fedt. Disse andele er bedst for muskelvækst og har en positiv indvirkning på den generelle sundhed. Grundlaget for din mad skal være mange kulhydrater (ris, boghvede) og proteinprodukter (hytteost, kylling, æg, protein kosttilskud). Det er også vigtigt at have fiber og vitaminer fra grøntsagerne.

03.03.2017
Billige Winstrol Danmark

Referencen for nationen Danmark har altid dukkede op overalt, hvor der er en diskussion anses for brugen og anvendelsen af steroider. Folk i Danmark har altid været positiv overfor effektiviteten af disse elementer, da starten, og de anses af mange for at være den overlegne i dette aspekt. Næsten alle former for steroider er lige så populær i dette land. Men her vil vi tage om Winstrol, en fremtrædende medicin for at reducere uønskede organ fedtstoffer og giver en stram-leder muskler. Dette er den populære handel navn for anabolske steroid Stanozolol. Det er et derivat af Dihydrotestosteron, med mild aktiv karakter.


Winstrol Kur Rapport

winstrol efekty

Besidder et godt tonet fysik, der er udstyret med definerede muskler er en aspiration af hver mand, og unge drenge. Pigerne er heller ikke sakket bagud i forhold tosset af at opretholde maven og taljen er mere ses hos kvinder. Men for at opnå korrekt krop form er ikke en cakewalk. Masser af hårdt arbejde bør sættes til at se slank og trim. Men ikke alle er i stand til at sætte indsatsen for at denne grad eller ikke har tid, så for dem, at den bedste løsning er at tage ved hjælp af steroider. Det er en bestemt måde, der opfylder alle dine krav til at opbygge en tonet muskuløs fysik.

Nu skal du være undrende, om navnet på steroider? Godt, der er mange af dem, men de mest fremtrædende og effektiv én blandt dem er Winstrol, den populære handelsnavn af Stanozolol. Det er et af de få stoffer, der er lige populære blandt mænd og kvinder. Den vigtigste anvendelse af dette stof er observeret i bodybuilding og sportsplads. Atleter og kunstnere, der ønsker at besidde en hård fit krop, før enhver vigtig begivenhed, foretrækker dette stof mest. Det er ofte kombineret med andre anabolske steroider for at få de bedste resultater. Bortset fra dens fedtforbrænding egenskaber, det er også brugt til at behandle tilfælde af anæmi. En afgørende grund til at lide af dette stof er, at det giver en enorm styrke gevinst i løbet af cyklus uden at øge en enkelt pund kropsvægt.


Dosering Winstrol Tabs

winstrol kur

Først og fremmest den ekstraordinære kvalitet af dette stof er, at det er egnet til kvinder, krop, i modsatning til andre anabolske steroider. Dette lægemiddel er godkendt af FDA, og som ofte bruges i forskellige medicinske behandlinger. Men den store brug af dette stof er set i sport og bodybuilding område, hvor der er rippet og defineret look musklerne er nødvendig. Nøglen brug af dette stof er set i de fleste af de skære cyklusser. På grund af sin evne til at forbrænde uønsket fedt, det er tilbedt af mange brugere. Det har en enorm indvirkning på den menneskelige stofskifte proces. Med øget stofskifte sats, kroppen producerer varme, som hjælper med at forbrænde uønsket fedt. Sammen med dette, det hjælper til at øge knogletæthed, muscle vækst og også forbedre produktionen af røde blodlegemer i kroppen, hvilket gør det til et klart valg for behandling af anæmi. I Danmark, Winstrol er til rådighed til en billig pris, når det er købt fra den online kiosker. Før du købe dette lægemiddel bør brugeren være godt informeret om dosering og korrekt brug. Hvad angår den dosis der er 35 til 75 mg for injicerbar form og 25 til 50 mg til den mundtlige form, der både er på en regelmæssig basis. Og på grund af sin levertoksicitet, der bør undgås brug for en længere periode.

Brug af Winstrol er massivt ses i Danmark. Både mænd og kvinder i dette land er meget begejstret for dette stof. Hvad angår den dosis, 15 til 25 mg er egnet til mænd på en regelmæssig basis. Hvis nogen foretrækker injicerbar form, bør han tage 25 til 50 mg af det på i hverdagen. For kvinder dosis bør være lidt mindre som altid. 5 til 10 mg på en regelmæssig basis er nok for dem. Det er ofte stablet med steroider som Testosteron, Dianabol eller Anadrol 50 for bulking formål.

03.03.2017
Køb Anavar Danmark

Navnet af den gamle mundtlige anabolske steroid Oxandrolone er, Anavar, et lægemiddel, der kan anvendes i børn for sit milde anabolske kvalitet. Børn, der er i vanskeligheder med hensyn til deres vækst kan leveres dette stof. På grund af den mindre affinitet til androgen receptorer, er det ikke aromatize, og væskeophobning er også et spørgsmål af mindre betydning. Det er et af de få stoffer, der går godt sammen med kvinder organ. Med lavere dosering, det er acceptabelt for kvinder og kan give forskellige fordele.


Anavar Kur Resultat

køb anavar danmark

Med tiden efterspørgslen efter både bodybuilding og fedt at reducere steroider er steget. Mennesker, især dem, der lider af deres fedme kan nu blive nydt med fedt reduktion af lægemidler, der betyder, at skære steroider. Den dille for denne type af steroider er ikke kun at blive set blandt de svært overvægtige mennesker eller dem, der ønsker at slippe af med fedt, at efterspørgslen er lige så høj blandt bodybuildere og sportsfolk, der ønsker rippet og stramme fysik. Det er fordi, skæring steroider er god til at øge muskel kvalitet. Da der ikke er nogen spænding af væskeophobning i mellem muskler med disse steroider, det er et godt valg for bodybuildere, der har nogen større begivenhed at tage del i.

På grund af sit milde anabolske naturen, har det aldrig været en god mulighed for bulking cykler eller muscle gain process). Selv om det er en uden tvivl en fremragende ydeevne styrke, men i løbet af denne proces vil brugerne ikke opleve meget af en gevinst i form af magert muskelvæv. Men helt sikkert det vil give hårde og rippede muskler væv. Den mest gavnlige aspekt af dette stof er dens kvalitet muscle bevare og øge den metaboliske proces. Og samtidig reducere uønskede organ fedtstoffer med øget metabolisk aktivitet, it-hjælpemidler i at bevare muskelvæv samt. Det er tydeligt viser, at antallet af bevarede muskelvæv vil blive omdannet til energi af denne metabolisme processen. Det er ganske indlysende, at denne medicin er for det meste bruges af atleter, der er ved at tage del i enhver større begivenhed og ønsker at opnå den hårdhed i musklerne.


Dosering Anavar Piller

anavar piller danmark

Hvad er det bedste at skære steroid? At svare på dette spørgsmål er ikke let, da virkningen af ethvert element, der afhænger af den enkelte. Men hvis brugerens udtalelser anses for at være, det er at være Anavar. Det havde udsat den fede mennesker til en verden af muligheder, hvor de kan reducere deres overdreven fedt meget nemt. Og i løbet af de sidste næsten fem årtier, dette stof har været den første præference for fedt at reducere. Dets aktive ingrediens, er Oxandrolone og det er en meget mild anabolske af natur. Det er derfor ganske forståeligt, at bodybuildere, der sigter mod at besidde muskler hurtigt ville ikke gerne dette stof meget. Det er til rådighed mundtligt og standarden dosis for mænd er 15 til 20 mg på en regelmæssig basis. Kvinder, især dem, der ikke er komfortable med stærke anabolske virkninger, kan du bruge dette stof i mindre dosering som 5mg regelmæssigt. De bedste resultater kan opnås, når det er kombineret med en anden effektiv skæring stof Winstrol.

Det bedste sted at køb Anavar Danmark er sikkert online. I henhold til studier, dette stof er en af de mest købte medicin på internettet. Da der ikke er nogen bestemt alder eller geografiske grænse for fedme, den efterspørgsel for dette stof er universel. Men de faktiske resultater vil blive klart, når det er taget med rette henstilling og et passende arbejde ud regime er fulgt.

Steroid profil

 • Anabolske effekt - 400% af testosteron.
 • Androgene virkninger - 25% af testosteron.
 • Niveau konvertering til østrogener (aromatisering) - er fraværende.
 • Effekter på lever - svage/moderate.
 • Formen release - tabletter.
 • Gyldighedsperiode - op til 12 timer.
 • Købet tid til en dopingtest - op til seks måneder.
 • Jeg må sige, at modtagelsen af ​​Oxandrolone er nok den bedste løsning for kvinder. Lav sandsynlighed og sværhedsgraden af ​​bivirkninger (høj anabolsk indeks) tyder på, at Anavar enestående sikkerhed.

Effekter af modtagelsen Oxandrolone

 • Effekter oksandrolonaPovyshenie hårdhed af muskler og lettelse. Oftest er steroider bruges netop til dette. Bodybuildere i tørring kursus med oxandrolone modtage kvalitet og lettelse muskelmasse uden væske oprustning.
 • Stigningen i magt ydeevne. Steroid Anavar ofte brugt boksere, sportsfolk, skiløbere og repræsentanter for de sportsgrene med vægtklasser.
 • Forøgelse af niveauet af væksthormon.
 • Brændende fedt.


Kursus solo oxandrolon

Entré solo Anavar anbefales at øge lindring af musklen. Opnå vægt ineffektiv og meget kostbar fra et finansielt synspunkt. Resultaterne præparatet viser på atleter med et gennemsnitligt indhold af fedtvæv og muskelmasse tilstrækkelig. Oxandrolone solo Kurset varer 6-8 uger, den daglige dosis er 20-80 milligram. Sådan en bred margen på grund af individuel differentiering.Bestemmelse af optimale doser oxandrolone udført baseret på mange faktorer: erfaring med anvendelse af anabolske og androgene steroider, det ultimative mål at modtage de fysiologiske særegenheder kroppen, uddannelse teknikker, etc. For at få det maksimale udbytte af kurset Anavar solo, skal du, før du begynder at gennemgå en komplet lægeundersøgelse og konsultere en læge. Over steroider brug for at overvåge fysiologiske parametre og foretage passende justeringer.Tag Oxandrolone på kurset er det tilrådeligt at bygge en stige. Det anbefales at starte med en minimal dosis - 20 mg, og gradvist øge dem optimalt. Dividere den daglige værdi svarende til antallet af aktier vil tillade at balancere hormoner, hvilket reducerer sandsynligheden for svigt og forekomsten af ​​bivirkninger. FCT efter oxandrolone starter i 2 dage i slutningen af ​​kurset. Tamoxifen holdes - 10 milligram dagligt (genvinding af endogene testosteron niveauer), 1-2 uger. Korrekt valgt sports ernæring vil øge effekten.

Kombinerede kurser

Med hensyn til hvordan at modtage oxandrolone i kombination med andre AAS, så at minimere bivirkninger og øge resultaterne anbefalede vysokoandrogennye steroider. For eksempel Primobolan® forskellige testosteron eller Sustanon. I den kombinerede modtagelse Anavar dosis er ikke mere end 40 milligram. 

Bivirkninger

Ifølge undersøgelser, har anvendelsen af ​​Anavar i en daglig dosis på 20 mg ikke påvirke status af leverenzymer. Oxandrolone ikke aromatize, og derfor ikke forårsager østrogene manifestationer. Mulige bivirkninger fra forbundet med steroid oxandrolone evne til at hæmme testosteron produktion, om end let. Overskrides den anbefalede dosisniveau af endogene hormon organisme anses for høj, og det ophører med at udskille testosteron. I svære tilfælde kan det føre til testikelatrofi. Men hvis du følger reglerne, som indeholder brugsanvisninger Anavar, og følge lægens anbefalinger, behøver bivirkningen i 99% af tilfældene ikke forekomme.

Anmeldelser af oxandrolon

Atleter, der bruger steroider som forberedelse til konkurrencen, egenskaber, evnen til at øge strømmen satser uden den hurtige vækst af muskelmasse. Kommentarer om Anavar taler om dens effektivitet, til en meget høj pris. Ikke alle atlet (og især - nybegynder) har råd til at købe lægemidlet. Oftest bruges af fagfolk.Anmeldelser af oxandrolone fra messen køn viser steroid sikkerhed. Mange atleter bruger Anavar dosis på 10-20 mg og ikke føler de negative reaktioner.
03.03.2017
Køb Injicerbar Steroider

For at øge accepten af steroide elementer blandt de brugere, producenter foretrækker for det meste at producere steroider i både injicerbare og mundtlig form. I tidligere dage, kan disse elementer kun var tilgængelige i injicerbar form, men nu med indførelsen af disse elementer blandt de almindelige brugere, mundtlig form af mange steroider, der tilbydes af de pharma virksomheder. Men, der ikke kunne påvirke eminence af injicerbar elementer. Stadig i dag, når det kommer til de professionelle kunstnere eller brugere, injicerbare elementer, der får den maksimale mængde af betydning. Men vi er nødt til at indrømme, at begge former for steroider, der er effektiv med deres egen natur, men i denne diskussion vil vi holde os til den injicerbare form.

Lige siden disse elementer er blevet introduceret til de mennesker, injicerbare form har altid været der. Der er nogle fordele og ulemper ved denne form, men den række af fordele, der er stærk nok til at opveje ulemperne. Lad os få et kig på begge disse aspekter. Vi vil starte med fordelene.

Fordele af injicerbar steroider


kobe injicerbar steroider danmark

 • Injicerbar steroider er nem at bruge, og det giver ingredienser til at blande op med blodet meget hurtigere og bekvemt.
 • Virkningerne af injicerbar steroider sidste længere i kroppen. Selvom det kan være svært for den professionelle sports person, men for ikke-fagfolk er det en fordel med alle midler.
 • Den bedste del af denne form er, at steroide ingredienser behøver ikke at passere gennem leveren, hvilket er grunden til, at kvaliteten og styrken af den ingrediens, der forbliver intakt, indtil det er helt opslugt af kroppen.
 • Injicerbar steroider er normalt taget mindre hyppigt end sin mundtlige modpart. Den dosis, der normalt er højere end de mundtlige former. Og denne form begynder at handle hurtigt i kroppen.
 • Injicerbar steroider kan bruges til langt under steroid cyklusser, da der ikke er mulighed for leverskader med denne form.


Ulemper af Injectables


injicerbar steroider til salg

 • De langsigtede virkninger af denne steroid form gør det mindre interessant blandt de professionelle, da de er nødt til at gennemgå forskellige narkotika-test før enhver større sportsbegivenhed.
 • For nogle særlige elementer, injektioner skal træffes så ofte, som det er hver dag eller hver anden dag. Om de situationer, det kan medføre skader på injektionsstedet. Dette er grunden til, at injektionsstedet skal ændres efter hver anvendelse.
 • Denne form er ikke egnet til kort sigt cykler.


En anden fordel er, at brugerne kan køb injicerbar steroider meget bekvemt fra enhver online steroid shop. Men dit job ikke ender med kun at køb den rigtige element. På trods af masser af fordele, brugere bør være meget forsigtige med nålen, mens du bruger injicerbar steroider. Hver gang en ny nål skal bruges til ansøgningen. Nålen skal vaskes med varmt vand. Bortset fra, at injektionsstedet bør vælges med omhu. Du kan ikke sætte nål hvor som helst i kroppen. Der er nogle bestemte dele af kroppen, som biceps, lår, balder osv. hvor nålen kan blive injiceret. Den injektionsstedet bør vaskes ordentligt med varmt vand og bomuld. Forholdsregler som dette, bør opretholdes for at gøre mest muligt ud af injicerbar steroider.

03.03.2017
Bruge Steroider Sikkert i Dit Almindelige Liv

I dag ved vi, at vores unge generation er meget sundhedsbevidste og for at opnå en flot fysik og et flot billede de vælger genvej måde. Det er blevet citeret af en række rapporter, der i avanceret land som Danmark, yngre børn er selv 13 år, som beskæftiger sig med steroider. Men faktum er, at disse stoffer er meget kraftige, så ved hjælp af disse stoffer, med en ukorrekt viden kan forårsage mange bivirkninger. Det er set, at mange mennesker i avanceret land bruger jævnligt steroider, i dette tilfælde de skal have ordentlig viden om disse stoffer og deres anvendelse.

hvordan til at bruge steroider

Steroider er den kemiske form af naturlige hormon testosteron. Og disse stoffer er lavet af forskellige typer af komponenter og naturlige hormon testosteron er en af de vigtigste komponenter af steroider. De fleste af steroider er performance smagsforstærkere, og disse stoffer hjælper med til at fremme væksten af muskelmasse, og udvikle brugernes kroppen. Disse stoffer hjælper med at brænde overskydende fedt og omdanne det til energi, og det er grunden til, at brugerne bliver meget energisk efter modtagelsen af disse stoffer. Disse stoffer forhindre, at vores knogler fra osteoporose og øge vores energi niveau. På grund af disse positive effekter på mange sports-folk og almindelige mennesker, der bruger disse stoffer, der på en regelmæssig basis. Men kun få mennesker tager disse stoffer til behandling af osteoporose, betændelse, blodmangel, barnløshed osv.

Disse stoffer findes i forskellige former, såsom piller, flydende injektioner, cremer osv. Disse stoffer har mange negative konsekvenser og forkert bruger eller over dosis kan forårsage mange bivirkninger såsom gynækomasti, leverkræft, væskeophobning, maskulinisering, hjerteanfald osv. Det ses, at de fleste af de mennesker, der tager disse stoffer, af injektioner og de deler samme nåle. Og det er grunden til, at brugerne kan møde nogle dødelige sygdomme som Hepatitis, AIDs osv. I virkeligheden er det også set, at der i relevante anvendelser af disse stoffer kan påvirke menneskers psykologi og brugere står over for mange psykiske problemer som depression, aggression, søvnløshed osv. Så brugere bør tage disse stoffer, efter at have talt med en ekspert om den rigtige dosis for sig selv.

Håber, denne artikel vil hjælpe dig til at tage den rigtige beslutning, når du ønsker at bruge disse stoffer.

03.03.2017
Køb Steroider med Kreditkort Danmark

Ifølge rapporter, i dag, ved hjælp af steroider er blevet de nyeste trends. Hvis du bemærker grundigt, så vil du se, at et stort antal mennesker i disse dage bruger steroider langt. Da steroider giver en stærk krop med attraktive muskler i løbet af meget kort tid, så de fleste af de mennesker (især teenagere) foretrækker at bruge dem til at nå deres ønskede mål. Hvis du bor i Danmark så skal du finde en række mennesker, der bruger disse kosttilskud på en regelmæssig basis. Nu skal du tænke på, at hvis du købr steroider i Danmark er meget vanskelig, så hvordan kan mennesker i dette land, køb steroide kosttilskud? Godt, bør du være godt informeret, at et stort antal af steroid brugere i Danmark køb steroider fra online-butikker med kreditkort.

steroider med kreditkort

Nogle mennesker tror, at steroider er en form for magiske elementer, da disse kosttilskud giver resultater meget hurtigt til brugerne. Men faktum er steroider ikke er magiske elementer, og disse kosttilskud arbejde videnskabeligt. Du må have hørt, at testosteron spiller en vigtig rolle for at fremme væksten i muskler masse. Og steroide kosttilskud forbedre denne funktion ved at øge produktionen af testosteron. Selvom der stadig et stort antal mennesker tror, at disse medicinske kosttilskud er kun accepteres af de sportslige mennesker, da de ønsker at forbedre deres resultater. Men, sandheden er ikke kun sport, mennesker, almindelige mennesker (for det meste teenagere) også bruge dem på en daglig basis for at nå et attraktivt fysisk udseende.

Hvis du beslutter at bruge steroide kosttilskud, så skal du finde nogle folk, der vil forhindre dig i at bruge disse kosttilskud. Faktisk tror de, at disse kosttilskud ikke har negative virkninger på vores fysik. Men faktum er, da disse kosttilskud er meget kraftige, så ukorrekt brug af disse kosttilskud kan give mange uheldige konsekvenser og desværre er der mange steroid brugere anvender dem forkert. Ellers er korrekt brug af disse kosttilskud giver de ønskede resultater til brugerne.


Anabolske Steroider Køb Danmark

steroider online danmark kreditkort

Online køb er en af de meget populære aktiviteter for folk i Danmark i virkeligheden et enormt antal mennesker i dette land køb deres nødvendige stoffer fra det globale marked. Faktisk, siden gennem internet, folk kan køb deres ønskede produkter og kosttilskud fra deres hjem ved hjælp af kreditkort. Desuden er der gennem internettet kan folk for deres nødvendige kosttilskud på ethvert tidspunkt. For at opnå disse faciliteter, en række mennesker foretrækker at køb steroider via online butikker.

Da du bor i Danmark, skal du vide, at køb af steroide kosttilskud uden recept, er strafbar. Af denne grund, er folk i dette land, altid forsøge at undgå at køb steroide kosttilskud fra de fysiske butikker. Selvom mange steroid online-butikker i Danmark er tilgængelige på det globale marked, men brugerne bør køb disse kosttilskud, altid fra en pålidelig kilde. Kun en pålidelig kilde, kan give real steroider til en rimelig pris til brugerne. Men spørgsmålet er, hvordan kan vi rette op på, som er pålidelig kilde? Nå, for at rette op på den betroede online-steroid kilde, bør du følge nogle tip, og disse er;

 • Altid køb steroider fra dem online kilder, der har mindst 5 års oplevelser i det respektive felt.
 • Besøg web-sider i stedet meget nøje, da gennem det websted, du kan få masser af information om kilden.
 • Tjek ingredienser af disse kosttilskud.
 • Følg instruktionen af brug af disse kosttilskud korrekt.
 • Spørg de leverandører af online kilde, der, hvis de er i stand til at yde det maksimale antal af faciliteter eller ej.
 • Er denne online-kilde i stand til at yde reel steroider på en tilgængelig pris? osv.


Jeg håber, at ovenstående disse tips vil hjælpe dig med at få en pålidelig online kilde. Så spild ikke din tid og køb dine behov kosttilskud fra en pålidelig online kilde til succes.

03.03.2017
Nemt at Køb Steroider Danmark

Betydningen af en god fysik eller laver motion, der kræver meget lidt forklaring nu. Det er en fordel for mænd og kvinder i alle aldre og alle bør inddrage dem i at gøre dette. Men intensiteten af motion i kan variere i henhold til enkeltpersoner og deres alder. Og for enhver seriøs bodybuilder og atlet, står forvirring om, hvorvidt at gå med steroider eller ikke er oplagt på et tidspunkt. At komme til den konklusion vedrørende brug af steroider kan være en hurtig beslutning for mange gym goers primært på grund af de rygter vi komme til at høre om konsekvenserne af at bruge steroider.

danmark steroider køb

Brug af steroider er bestemt tilbyder en række fordele for brugerne. Lad os få et kig på de fordele, som det første.

1. De mest populære og omtalte fordel af at bruge steroider er en stigning i muskel størrelse. Størstedelen af de brugere over hele verden buy steroider Danmark til at nyde en hurtig muskelvækst.

Steroid brug er stigende blandt brugerne

2. Udover udvidelsen i muskel volumen, brug af steroider kan også tilbyde en betydelig stigning i kroppens styrke og energi niveau.

3. Det er også hørt, at brugen af steroider, der kan vende aging effekter.

4. Der er særlige steroider, der kan øge niveauet af Testosteron og væksthormon i kroppen.


Bortset fra de ovennævnte fordele, der er så mange andre fordele ved at bruge steroider. Men problemet er, at brugerne er ofte fundet, at klage med virkningerne af steroider. Og dette sker oftest på grund af forkert brug af steroider. At sikre kvaliteten af steroider er meget vigtigt, mens du planlægger at tage disse stoffer til personlig anvendelse. Men at sikre kvaliteten af steroider kan ikke være en nem proces, og det kræver ekspertise, som kommer gennem års erfaring.

Steroider er mest købte gennem nettet, og dette er et af de mest efterspurgte efter måder at få fat i steroider og det er standard praksis i næsten alle lande. På grund af det forbud, der opkræves af det offentlige i de fleste af de lande, steroider er ikke til rådighed til personlig brug uden anbefaling. Og denne situation tvinger brugere til at besøge online-butikker for at køb steroider Danmark.

Tusindvis af leverandører, der er tilgængelige på internettet, der tilbyder steroider af forskellige slags. At vælge den rigtige og sikker leverandør blandt dem er meget vigtigt, da konsekvenserne af steroid brug er helt rimeligt med kvaliteten af steroider. Hvis du kan ansøge legit, pharma grade steroider, vil du helt sikkert opnå gode resultater. Den proces, der er involveret i at vælge ægte steroid shop omfatter:

steroider i danmark

a) at Kontrollere oplevelsen af leverandøren. Hvor længe de har været tilknyttet virksomheden?

b) Den type af steroider, de sælger, og de producenter, de er forbundet med.

c) Udtalelser fra kunder og brugere om kvaliteten af deres steroider.

d) Den form for tilbud og rabatter, de tilbyder til deres kunder.

e) betaling og levering.

Alle disse faktorer skal vurderes, før du færdiggør steroid shop. Og når du får positivt svar på alle disse spørgsmål, du kan overveje at gøre med den pågældende butik. Når steroider er købt og anvendt i henhold til den rigtige procedure, kan brugerne nyde de bedste resultater uden nogen negativ indvirkning.

03.03.2017
Kort Diskussion om Dianabol

"Sundhed er rigdom" det er et meget almindeligt mundheld, og mange mennesker i disse dage at følge dette ordsprog. Kilder siger, at, i dag, et stort antal mennesker (især teenagere) er blevet meget bekymrede for deres fysik, og det er derfor, de laver forskellige øvelser regelmæssigt. Selvom øvelserne er den bedste måde at forbedre vores sundhed og fysik, men denne proces er meget tidskrævende. Og folk i disse dage ønsker at opnå meget hurtige resultater, så de bruger forskellige steroide kosttilskud sammen med at udføre øvelser. Disse steroide kosttilskud hjælpe folk med at opnå deres ønskede resultater hurtigt. Hvis du også hører til dem, der ønsker at opnå en stærk muskuløs fysik, så skal du køb Dianabol, og bruger det korrekt.


Køb Dianabol Danmark

dianabol kob danmark

Dianabol er en slags mundtlig anabolske androgene supplement, og dette stof er almindeligt anvendt som en bulking steroid. Dianabol er en afledt form af testosteron, og dette tillæg forbedrer brugernes testosteron-niveau. Testosteron er en slags menneskelige krop producerer naturligt hormon og dette hormon er meget nødvendigt for mandlige fysik. Det ses, at der er utilstrækkelig testosteron kan medføre mange sundhedsmæssige problemer, som forsinket pubertet, svage muskler, svage knogler, lavere sædkvalitet osv. For at forhindre disse sundhedsmæssige problemer, ofre bruge oral Dianabol, da dette tillæg forbedre brugernes testosteron-niveau.

Dianabol fremmer produktionen af brugernes protein syntese og kvælstofretention og det er derfor, folk, der bruger dette tillæg få stor og attraktiv muskler. Desuden, dette tillæg indeholder udviklet fysik, stærke knogler, højere energi, øget røde blodlegemer, osv. Mange sportsfolk som atleter og professionelle krop buildera foretrækker at bruge dette supplement i deres bulking cycle for det meste. Mange almindelige mennesker også køb Dianabol Danmark og bruge dette supplement i deres steroid cyklus for at opnå deres ønskede fysik.


Dosering Dianabol Kur

dianabol kur plan

Det er rigtigt, at Dianabol har mange positive effekter, men det er også sandt, at dette mundtlig supplement udfører også mange negative konsekvenser, så godt. da dette supplement er lavet af mange kraftfulde ingredienser, så forkert brug eller lang tid brug af dette supplement kan medføre mange sundhedsmæssige problemer, som gynækomasti, væskeophobning, højt blodtryk, hårtab, hår på kroppen og i ansigtet hårvækst, træthed, søvnforstyrrelser, leverskader, aggressivitet osv. For at forhindre disse bivirkninger, bør folk bruger ordentlig PCT kosttilskud. Den anbefalede dosis af dette tillæg er 15-50mgs per dag. Men før du bruger dette tillæg mennesker, bør rådføre sig med en ekspert korrekt.

Du skal vide, at køb Dianabol uden recept er en strafbar handling, og det er derfor, folk foretrækker at undgå fysiske forretninger. I virkeligheden, mange mennesker i disse dage køb Dianabol fra steroid online butikker. Selvom mange online kilder er tilgængelige på det globale marked, men at finde en autentisk kilde folk bør besøge web-sider på webstedet er korrekt. Og folk skal køb disse kosttilskud fra de kilder, som har minimum 5 års virksomhed oplevelser i det respektive felt. Folk skal også kontrollere kunders anmeldelser af den kilde, der omhyggeligt. Husk, autentisk online-kilde leverer høj kvalitet steroider til en rimelig pris til deres kunder. Så spild ikke din tid og køb Dianabol Danmark fra en pålidelig online kilde omhyggeligt.

03.03.2017
Guide til At Bestille Ægte Steroider Online

Ved hjælp af ægte steroide kosttilskud giver masser af fordele for brugerne. Men det er meget uheldigt, at de fleste mennesker ikke kender den rette anvendelse af dem, og det er derfor, de ikke kan få de positive effekter. I dag, bruger steroider er blevet den nyeste trend og de fleste teenagere følge denne tendens for at opnå en stærk og attraktiv fysik. Da folk i Danmark er meget bekymrede over deres sundhed, af denne grund, er det set, at mennesker i dette land, der bruger dem mest. Hvis du bor i dette land, så skal du vide, at køb disse kosttilskud fra de fysiske butikker i dette land er meget hård, og at der er derfor, folk i Danmark køb steroider online.

lovlige steroider guide

Steroider er den kemiske kosttilskud til at bringe masser af ændringer i brugernes fysik. Disse kosttilskud er en afledt form af testosteron, og de fremmer produktionen af protein syntese og kvælstof fastholdelse. Hertil kommer, at disse stoffer også giver en stærk muskuløs krop med store muskler, fedt-fri maven, høj knogletæthed, øget røde blodlegemer og maksimal styrke og udholdenhed osv. Da disse kosttilskud kan forbedre brugernes fysik inden for en kort tid, så sports folk foretrækker at bruge dem i deres daglige liv.

Vidste du at, i dag, et stort antal af almindelige mennesker i Danmark også bruge disse stoffer? Faktisk, for at opnå en attraktiv fysik er en fælles drøm om den menneskelige væsener. Og for at opfylde denne type drøm, er folk i dette land bruger disse stoffer. Men kilder siger, at meget få af dem bruger disse elementer korrekt. Uhensigtsmæssig brug af disse stoffer kan medføre mange sundhedsmæssige problemer, som, gynækomasti, væskeophobning, højt blodtryk, højt kolesteroltal, hårtab, træthed osv. For at undgå disse sundhedsmæssige problemer, steroid brugere bør bruge en ordentlig PCT kosttilskud.

aas steroider danmark

Det er sandt, at du bruger steroider, uden at have nogen rimelig grund er en strafbar handling, og det er derfor fysisk butik ejere ikke give disse kosttilskud uden lægernes anbefaling. Men af denne grund, er folk i dette land til at køb deres nødvendige kosttilskud fra online. I virkeligheden, du skal vide, at mange mennesker i Danmark køb steroider online. Hvis du besøger det globale marked-her kan du finde en lang række online-kilder, der leverer sorter steroide kosttilskud. Men folk skal køb deres nødvendige produkter fra pålidelige kilder.

Hvis du er på udkig køb steroide kosttilskud fra den berømte kilde, så skal du besøger deres web-sider omhyggeligt. Gennem denne måde, du kan få en klar idé om online-kilde. Husk, at før du køber disse kosttilskud folk bør tjekke kvalitet og passende dosis af produktet nøje. Desuden, folk skal bede for at de leverandører, som om de er i stand til at tilbyde online steroider køb faciliteter til købere eller ej. Mange mennesker i disse dage, men steroider fra online-source, og nogle af dem til at følge den rette proces. Så, hvis du ønsker at opnå de positive virkninger af disse kosttilskud, så skal du køb dem fra pålidelige online kilde.

06.12.2016
Styrketræning vs Mass Building: Sådan Vælg din bedste Program

Styrketræning og masse bygning - parret synes en kamp i himlen, ikke? Gøg og Gokke, Batman og Robin, er duoen ubønhørligt forbundet i hovederne på de fleste løftere, der ser de to typer uddannelse som udskiftelige - i hvert fald som mål.

Bestemt, mange ville ræsonnere, at det er vigtigst at engagere sig i styrke-bygning, da massen kun vil følge styrke. Og mens det er generelt rigtigt, kan hver af disse uddannelse typer eksisterer helt uafhængigt af hinanden - og overlade lidt plads til de to endelige mål, der skal nås, når kombineres.

Det kan overraske dig at vide, at de to virkelig er slet ikke ens og kræver helt forskellige uddannelse teknikker og praksis. 

Måske de er forenelige i teorien eller i en sløret måde. Men gør sløring linjerne mellem de to typer af træning giver færre resultater på begge fronter?  

Hver er helt anderledes i, at der er en afhængighed af helt forskellige rep intervaller, og som faktisk gør dem ganske dissonante når sløret. 

Generelt vil en strengt "styrke" træning rutine indebærer at arbejde inden for en rep område på ca. tre. Et strengt "masse" bygning rutine bruger rep intervaller, der er meget højere - på omkring 12-15 reps.


Rutiner for styrketræning: 

Rutiner for styrketræning bruger typisk sammensatte bevægelser for de mest gevinst, men kan bruge alle typer af motion, der virker flere ledfladerne og også disse bevægelser (såsom en række, for eksempel), der stadig kan udføres med tunge vægt og fokuserer på mere end en fælles overflade.


Eksempler på denne type uddannelse:

 • HIIT (kadence og intensiteten af ​​elevatorer)
 • Max-OT (tunge sammensatte øvelser, 1-2 muskelgrupper per session, 6-9 sæt, 30 minutter max)
 • Wendler 5-3-1 (ved hjælp af 90 procent af 1RM, uddannelse bølger af 5, 3 eller 1 reps)
 • Traditionelle split rutiner


Rutiner for masse bygning: 

Masse-building rutiner indeholder som regel bare sammensatte bevægelser, men også kan omfatte sekundære og tertiære bevægelser, der kan være variationer af sammensatte bevægelser, men ikke en streng sammensatte type. For eksempel er en squat er en forbindelse bevægelse til benene, men benstrækker - mens isolative - er også en styrke træk, der kan anvendes med stor effekt.


Eksempler på denne type uddannelse: 

 • German Volume Træning (en øvelse pr kropsdel, 10 sæt / 10 reps)
 • Monster Forvirring


Rutiner for styrke og masse bygning:

Rutiner, der er målrettet både masse-bygning og styrketræning omfatter både sammensatte øvelser og isolative øvelser. 


Eksempler på denne type uddannelse:

5x5 (Mid-road sæt og rep intervaller, der opfylder både styrke og masse intervaller)

SAIS Training (Muscle tilpasning med reps passer til 3 fibertyper)


Der er utallige rutiner man kan vælge at opnå succes inden for gevinster i enten masse eller styrke. For vores penge, mener vi ikke, at amalgamer af rutiner fungere ganske samt fokus på den ene eller den anden - styrke eller masse. Men en af ​​de rutiner ovenstående kan være nyttigt, afhængigt af hvordan du administrerer dem, de øvelser, du vælger, din intensitet niveau og mange andre faktorer.


Når man vælger Mass Over Strength

Generelt vi alle se på vores lavsæsonen som en tid til at pakke på masse, men oftere end ikke, vi ikke nogensinde virkelig fokusere udelukkende på styrke gevinster. Igen, masse følger typisk styrke, men styrken er ikke nødvendigvis følger masse i helt så lineær en mode.

For at sikre, at du har både stabile styrke gevinster, samt masse gevinster, skal du forskyde rutiner, der fokuserer på den ene eller den anden, med lejlighedsvis fire eller fem uger rutine, som kan være forsynet med en hybrid vifte af sæt og reps, der opfylder både på ekstreme ender af spektret (flere sæt og reps, end du måske ønsker at gøre for styrke gevinster, og færre sæt og reps, end du kan indgå at gøre for masse gevinster).


Spise til jobbet

Én ting, folk undlader at gøre mere end at vælge den rigtige rutine, er tilstrækkeligt spise til jobbet. Overskydende kalorier er den eneste måde, ud over smarte tilskud, genetik og hårdt arbejde, at du vil se den slags gevinster du er ude efter - især når det kommer til masse gevinster.


Kost for masse gevinster

Du kan ikke tale om masse og styrke gevinster uden at tale kost, og de fleste fyre mislykkes i området for at spise nok kalorier til at opbygge masse. Hvor når du kan have haft en normal måltid af to æg og en skål havregryn, nu det kan se sådan ud: 

Morgenmad

 • 8 æg scrambled (med 4 æggeblommer)
 • 1 magert svinekød chop
 • 2 kopper havregryn  
 • 2 bananer

Hvile i en time eller to, så drik en pre-worktout (såsom Flash Bang), og tog. Så gør denne shake:

 • Met-Pro protein shake + 3 g L-glutamin + forgrenet aminosyre (BCAA)

Hvil i en time med fødderne op, så gør dig selv dette måltid:

 • 4 grillet kyllingebryst
 • 2 yams
 • 1/2 kop valnødder
 • 1 pint hindbær eller jordbær

To timer senere, gør blender drik bestående af:

 • 2 kopper sødmælk
 • 1 karton græsk yoghurt (fuld fedt)
 • 1-2 spsk mandel smør
 • 3 hele æg (tror ikke, at lort om, hvordan rå æg er dårligt for dig)
 • valleprotein
 • kakaopulver + stevia
 •  banan (naturligvis at tilføje smag)

 To til tre timer senere:  

 • 1 10 ounce Ribeye, grillet
 • 1 yam
 • 2 kopper salat m / avocado, tomat, skåret hårdkogte æg + olie og eddike dressing


Dette er blot et eksempel på den slags mængde fødevarer er man nødt til at spise for at få masse.  

Uanset om du fokuserer på styrke eller masse gevinster - og du kan overlappe både lejlighedsvis - pointen er at vide, hvordan du optimerer 

både uddannelse typer for at sikre succes. Vi foreslår, at du forsøger rutiner fra hver af kategorierne ovenfor, og give dig selv

over til sine principper for maksimal effekt. Der er en tid og sted for hvert i din off-season. Vi vil også argumentere for, at  der er et sted for styrketræning i din konkurrence regime.

06.12.2016
The Complete Guide til CHOKERENDE masse gevinster

Hvis succes i noget var så let som efter en enkelt vej i livet, ville alle gøre det, og opnå det samme niveau af glans.

Det er en dejlig fantasi, men det er alt det er.

Blame at være menneske. Og, variabler: Alder, genetik, program, ressourcer, motivation, kost. Der er en hel masse at overveje, når udelader en plan for at nå et ophøjet mål - især når det drejer forsøger at få den menneskelige krop at gøre, som det er sagt.

Her er grunden masse gevinster er så undvigende for os alle: Enhver, at træde ind i et træningscenter for første gang vil nemt pakke på masse inden for et første år eller to i et motionscenter. Går fra ikke træne overhovedet at regelmæssig løft er ligesom at pege et haglgevær på en flok på 10.000 ænder flyvende overhead. Peg det enhver retning, og du er bundet til at få noget.


Et par år senere, anden historie.

Hvorfor? Fordi nu er der kun 10 ænder på himlen, og du faktisk nødt til at være et godt skud at ramme et mål.

Så er det det? Ikke af en lang skudt!


Selvfølgelig kan du kan arbejde i - jeg er ikke i øjeblikket forsøger at få Størrelse - Go Ahead!

At kalde nogle periode en "masse fase" er lidt af en misvisende. Efter alt, som blandt os har en ikke-masse fase? Har du ærligt nogensinde høre dette:

"Åh, ikke noget imod mig, jeg er bare i her uddannelse til ikke vinde størrelse!"

Um, no.

Men mens vi ikke nogensinde gå ind i gymnastiksalen med tanken om, at vi kommer til at "holde status quo" for en stund, er der masse faser, og så er der CRAZY, BIG, CHOKERENDE masse-bygning faser.

Og alt hvad vi siger, er: Der er regler, der skal følges for den slags.


 Tre komponenter i MASS GAIN SUCCES

~ Program

~ Kost

~ Genindvinding


Hvilket er mere vigtigt?

Du kan bede 10 mennesker til at rangere de fem bestanddele af masse gevinst succes i prioriteret rækkefølge, og du vil sandsynligvis finde placeringer over hele kortet:

'Kost er vigtigst - du gotta spise! " siger en.

'Nej, det er den slags masse program du følger, hvor tung du løfter «siger en anden.

"Jeg ved én ting, du vil helt sikkert ikke få masse uden mindst 10 timers søvn per nat« tilføjer en anden.

Alle tre af disse komponenter er afhængige af den anden som et team - en masse-vinder hold. Ene uden det andet kan kun netto moderate gevinster - ikke chokerende, eye-popping gevinster!


Ganske enkelt, chokerende gevinster er den hellige gral af løft. Her er hvordan at få fat i, at kop:

PROGRAM

Med alle de mange programmer derude - Wendler 5/3/1, 5x5, 1RM, Slingshot Training System, Circuit Training, S61XL, P90X ... Crossfit ... Styrkeløft.

Fire uger af dette .... 5 uger af det .... "Du må ikke tage mere end et minut hvile !!!!"

det er bogstaveligt talt nok til at forkludre sindet og sætte det på overbelastning.


Åh, vi siger overbelastning? DING. DING. DING!

Overbelastning er altid det rigtige svar, når det kommer til at gøre store masse gevinster. Fremskridt afhænger opsøge nye og mere vanskelige udfordringer.Fail at udfordre muskler, og de vil ikke blive stærkere. Fail at komme op med nye måder at gøre det hvert par uger, og muskler tilpasser sig hurtigt.

Skubbe dig selv i nye rep intervaller med mere udfordrende vægte - uanset om det betyder at gå til fiasko med din nuværende tungeste, at tilføje mere vægt til baren for færre, men mere intens, gentagelser - eller skifte op den type øvelser du gøre for at stimulere mest væv på et dybt plan. Pointen er at altid være at ændre din træning for at holde et skridt foran. Og det betyder overvældende muskler på alle tidspunkter.


Hold kroppen gætte og nå mod de udfordringer, du har angivet foran den - lige uden for rækkevidde - og det vil bevæge sig i retning af tilpasning, men vil faktisk aldrig tilpasse sig.

Det konstante nå er hvor væksten holder ud og opretholder sig selv igen og igen.

Løfte tunge, holde kroppen gætte, og andre faktorer spiller alle i masse gevinster, men at ændre tingene op - fra træning type, til antal dage hvile mellem træningssessioner, at hviletider mellem sæt - er nøglen, fordi det omhandler kroppens forskellige fiber typer. Fast-og slow-twitch fibre diktere, hvordan muskler tilpasser, vokser, ser, etc. Og det er denne balance mellem at gå gradvist tungere med vægte, og finde det magiske rep interval under en træning, skal der findes.


Vær opmærksom på, hvordan din fiber reagerer. Hold logs, bemærk træningsintensitet, tid mellem sæt og rekreation gange, netto den bedste succes.

Intensitet er nøglen til at opbygge muskler også, dog, og at ignorere dette faktum ved blot at træne med en tung vægt, er uvidenhed. Bestemt, træning med en tung vægt er en form for intensitet i sig selv. Men uddannelse intenst med at tunge vægt er, hvad der adskiller en simpelthen hård træning, fra en, der er effektiv til at opbygge masse. Faktisk kunne du bygge flere muskler ansætte principper intensitet tværs færre dage, end at gøre en masse af lav kvalitet, lav-intensitet træning. Muskel vækst kommer fra overraskende få sæt, hvis hver af disse sæt er gjort for at fiasko, for eksempel.


Tag sæt til fiasko - ofte. Det er en af ​​de bedste ting du kan gøre mod at gøre hurtige masse gevinster.

Men der er også noget, der taler for at holde det simpelt. Og i bogen af ​​store gevinster, holder det enkle midler stikning meste til sammensatte øvelser.Tænk over det: Du har denne komplekse rutine, hvor du vurderer din 1 rep max (1RM), derefter beregne hvad 75 procent af det er for en lift, så 80 procent af det til en anden, er dit hoved spinding og tager det væk fra fokus, du har brug for.

Kan det betale at komplicere noget andet? Sikkert ikke.


Gør dig selv en tjeneste: Stick til sammensatte øvelser - de "store skurk basics", ligesom squat, bænk, dødløft, rækker.

De er centrale for din succes med masse gevinster, og vil altid være i centrum for dybe muskler stimulation. Isolation-baserede øvelser vil aldrig være i stand til at gøre så meget.

Men der kan også være nogle visdom i at holde det endnu enklere end det, helt ærligt, og det er i et fornuftigt rep interval, der ikke kræver en lommeregner ved siden af ​​squat rack!


Det optimale antal gentagelser pr sæt er blevet vist i undersøgelse efter undersøgelse at være i området af seks i alt pr sæt.

Brug så tung en vægt som du kan, for seks reps per sæt, i en forbindelse motion, og det kan ikke få nogen enklere. Djævelen, som de siger, kan findes i detaljerne. Alt for mange detaljer, og du kan ende op med færre gevinster.


KOST

Det er altid den sværeste del for nogen at forstå, når det kommer til bygning virkelig alvorligt muskler. Udtalelser og erfaringer er over kortet her. Én person vil fortælle dig:

"Spise med opgive - fortære en picnic bord af fødevarer hverdagen som en brun bjørn raiding en campingplads."

En anden siger:

"Maden i kosten bør holde relativt sund og ren, og de ekstra kalorier bør komme fra en form for vægt gainer supplement."

Og intet af dette er forkert.


Så selvom det er en kalorie spil, hvad det virkelig kommer ned til er dette: Strategi.

Det bliver de ekstra kalorier, men det er virkelig om fodring din krops behov på det tidspunkt. Uddannelse udgør et behov, og rekreation udgør en anden.Finde ud af, hvad disse behov er, specifikt og du vil finde ud af din kost.

 

Tænk på det på denne måde:

Uddannelse kræver hurtig, let tilgængelige kalorier - især kulhydrater - mens rekreation brug vedvarende, langsom frigivelse energi.

Når uddannelse, tænke på at bruge pre-workout drinks til at hjælpe med fokus, energi, hurtig-burst intensitet. Post-workout ernæring er også vigtig.


Ideelt set på kursusdage, bør der være fokus på, hvad du putter i din krop to timer før og to timer efter.

Hvis din træning er en time, det betyder, at du skal være mest bekymret med at fem-timers periode.

På fridage, bør fokus være meget anderledes:

Når komme sig, bør det være en forpligtelse til at spise i løbet af dagen - ikke bevæger sig så meget.


Hold måltider afbalanceret med passende protein, kulhydrater og fedt, hyppige måltider og kompleks, lav-glykæmiske kulhydrater, der vil frigive i blodbanen langsomt.

Undlade at fodre din krop på den korrekte måde kan alvorligt forpurre dine bedste uddannelsesindsats. Faktisk kunne du være den gym superstjerne, når det kommer til at løfte tunge, intens, og med perfekte form. Du kan endda finde den gyldne rep interval, hvor det bør bane vejen for store gevinster. Men hvis du ikke kan finde ud af at fodre din krop, vil disse gevinster glide gennem fingrene ligesom sandkorn.


RECUPERATION

Det siges ofte, at væksten sker i timerne uden for gymnastiksalen. Og det er utroligt sandt. Udelader tid til tilstrækkelig hvile er en meget vigtig komponent i enhver intensiv træning rutine, hvor der søges store masse gevinster.

Faktisk kan du ikke gøre gevinster uden udelader den tid.


Det er i reparation fase, i de dage, der følger en træning, på en dag eller weekend off, at både bygningen - og ombygning - opstår.

Anstrengelse i gymnastiksalen er én ting, men anstrengelse til n'te grad som et resultat af at søge super masse gevinster betyder, at kroppen er meget modtagelig for overtræning og bliver trætte til det punkt af udmattelse. Den slags træthed kan ændre kønshormonudskillelsen, kompromittering af immunsystemet, og åbne kroppen til skade.


Beskatning musklerne uden at betale det tilbage på den anden ende vil betyde NUL i vejen for gevinster.

Men det er ikke kun kvaliteten af ​​dine hviledage, din søvn, og tid fra dine fødder, og holde stressniveauet i dit liv lavere, det er også at holde træning til et nummer, tillader den største produktion af intensitet og styrke i gymnastiksalen, og den mest mængden af ​​tid væk fra at genopbygge.


Find, at balancen mellem at komme i stærk på kursusdage, samtidig med at den mest tid at genopbygge for at gøre monster gevinster!