Ring Til Os Gratis: 00000000000

Her på Sportatletisk.com er vi altid villige til at hjælpe dig!

For at spare dig tid på at vente på, at vores team svarer, har vi sammensat en praktisk guide, der hurtigt hjælper dig med at finde information om din ordre og status for din levering.

 

DIN SPORINGSKODE

Min konto

Log ind på din konto på vores hjemmeside, og gå til ordrehistorik for at finde din sporingskode, når den er udstedt.

E-mail

Når din vare er blevet betalt og afsendt fra vores lager, sender vi dig din leveringssporingskode inden for 2-5 hverdage.

SPORER DIN

BESTILLE

Du kan spore din ordre både lokalt og i udlandet, da den bliver transporteret via følgende hjemmesider.

Bestillinger indenfor Danmark

https://www.postnord.dk

Alle ordrer på ethvert leveringsstadium

https://www.aftership.com

 

Se venligst forsendelsesinformationssektionen på vores hjemmeside for yderligere detaljer om ordrelevering. Du kan finde vigtig information om betaling og ordreretur i sektionerne nedenfor.

 

BETALING

For at afgive en ordre hos os skal du blot vælge de varer, du ønsker, tilføje dem til din indkøbskurv og gennemføre dit køb. Du modtager en faktura via e-mail kort efter afgivelse af din bestilling, og du vil være i stand til at vælge din betalingsmulighed. For at minimere unødvendige forsinkelser, bedes du læse betalingsvejledningen omhyggeligt.

Vi accepterer større kreditkort og debetkort som betaling, såvel som pengeoverførsel eller kryptovaluta. Kunder, der betaler via pengeoverførsel (såsom PayPal) eller cryptocurrency (såsom Bitcoin) skal ikke verificeres, så deres ordrer kan håndteres hurtigere, og de vil desuden modtage 10 % rabat på store transaktioner.

RETUR OGTILBAGEBETALINGER

Kontakt os venligst hurtigst muligt, hvis din ordre blev leveret med visse varer beskadiget eller mangler.

 

Det kan du gøre ved at tage et billede af alt, hvad du har modtaget, inklusive pakkeetiketterne, og indsende det til os. Dette vil hjælpe os med at afgøre, hvad der skete, og hvordan vi kan forhindre lignende problemer i fremtiden.

Som et resultat heraf kan vi muligvis tilbyde dig kompensation i form af omlevering af de manglende varer, en delvis refusion, en kredit til et fremtidigt køb eller en rabatkupon.

Kontakt venligst vores salgsteam direkte

Hvis du gerne vil tale med vores kundeservice om vores produkter, eller hvis du er bekymret for din ordre, send os en besked via nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kan vi hjælpe dig med noget andet? Har du brug for hjælp til at vælge den bedste steroid til at købe til din cyklus? Send os en billet ved hjælp af knappen ovenfor, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Anabolske Steroider
Anabolske Steroider
9800 Hjørring, Danmark
Telefon
00000000000

Send en mail og skriv meget gerne evt. ordre nummer