Ring Til Os Gratis: [email protected]
Alphabolin (vial)

Alphabolin (vial)

Alphabolin (vial)

Mærke:Alpha Pharma
Varenr:582
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stof: Methenolone enanthate
  • 98,10€

Den populære stof Primobolan i Danmark hjælper muskelvækst

Primobolan Depot er den injicerbare version af steroid methenolone og selv om det giver en svagere effekt end Deca-Durabolin er det en meget god grundlæggende steroid hvis virkninger er overvejende anabolske. At en enanthate ester sættes til denne steroid muliggør en langsom og gradvis frigivelse fra injektionsstedet. Denne tilføjelse giver mulighed for en længere halveringstid på ca 14 dage (svarende til Testosteron Enanthate) selv om de fleste atleter foretrækker at administrere det på en ugentlig basis, Den populære stof Primobolan i Danmark hjælper muskelvækst.
 
Primobolan? S popularitet skyldes, at det er den eneste steroid, der synes at fungere godt på et lavt kalorieindhold kost (hvilket gør det en pre-contest stof valg) og bivirkninger er sjældent et problem, da det er relativt ugiftig, lav i androgener og det ikke konvertere til østrogen (aromatize) derfor østrogen relaterede bivirkninger er ikke et problem. Ud over dette ser det ud til at have en positiv effekt på immunsystemet (dermed dens populære brug i AIDS-patienter) og den kendsgerning, at det tilføjer primært lean masse fører til en styrkelse af hele kroppen systemet. Når du overveje disse fakta er det svært at tro, at Primobolan Depot ikke er juridisk godkendt af FDA i USA? Men det? S politik for dig, Den populære stof Primobolan i Danmark hjælper muskelvækst!
 
Den populære stof Primobolan i Danmark hjælper muskelvækst

Nu, sagt alle de ovennævnte, skal det siges, at Primobolan har sine bivirkninger, herunder lys acne, dybere stemme og øget hårvækst (disse virkninger form androgen residual effekt). Men det viser lav levertoksicitet og normalt har ringe effekt på blodtryk og kolesterol, hvilket gør den til en af de sikreste injicerbare anabolske steroider, Den populære stof Primobolan i Danmark hjælper muskelvækst. Det er også værd at påpege, at de organer ejer testosteron produktionen er kun reduceret, når høje doser er taget i længere perioder.
 
Apropos doser, det? Sikker? dosis for mænd er 100-200 mg per uge, selv om nogle bodybuildere har været kendt for at gå så højt som 600 mg / uge (og endda 800 mg). Androgene bivirkninger er uundgåeligt højere i dette tempo, men er som regel tolereres. En bedre løsning er at stable Primobolan med stærkere steroider for at øge effekten. Primo, Sustenon 250 og dianabol er en sådan stak, der skal producere hurtige gevinster. Et andet eksempel er Primo 200mg / uge og Deca-Durabolin 200-400 mg / uge eller Primo med Winstrol Depot 200-400 mg / uge. Selvom tilføje yderligere forbindelser kan øge bivirkninger, er Primobolan tendens til at mindske de barske af de mere tunge steroider (fx alle testosterones), når føjet til en cyklus, Den populære stof Primobolan i Danmark hjælper muskelvækst.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God