Ring Til Os Gratis: support@sportatletisk.com
Andropen 275

Andropen 275

Andropen 275

Mærke:BRITISH DRAGON
Varenr:124
Lagerstatus:På lager
  • 29,00€

Andropov 275 (Andropen) fra British Dragon Pharmaceuticals - et kraftfuldt stof og anabolske androgen natur. Det er en blanding af testosteron estere, som giver et steroid-varig virkning på grund af ensartet skiftevis i blodet aftagelig fra den tilsvarende ester af testosteron. Ether - en carbonhydridkæde, der er knyttet til et molekyle af en anabolsk steroid at bibringe særlige karakteristika: ankomsttidspunktet i blodet og depositum, Danmark Andropen 275 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer. Estere blev skabt for at fjerne behovet for hyppige injektioner. Som et resultat af anabolske injektion på grundlag af ether i injektionsstedet dannede en slags oliedepotet, som leverer gradvist (frigivelseshastigheden af ​​det aktive stof i blodet kendetegnet ved en halveringstid på ether) blodet steroid. Kombineret i 275 Andropen estere med forskellig halveringstid tillader konstant forsyning af testosteron i blodet inden udgangen af ​​den sidste (dekaonata).

Andropov 275 har mange gavnlige virkninger for atleter, fra styrke immunsystemet og normalisere kroppens kvælstofbalance udtrykt at forbedre muskelvækst og styrke musklerne. Andropen specielt designet til sporten, han er i stor efterspørgsel i vægtløftning, bodybuilding, stærk ekstrem, Styrkeløft.

Effekterne fra at tage, Danmark Andropen 275 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

  • Den maksimale stigning i muskelmasse, som kun kan opnås ved hjælp af testosteron.
  • Øget magt kvaliteter og udholdenhed atlet.
  • Styrkelse af leddene og ledbånd, forbedre deres funktion og fjerne smerter.
  • Øget appetit, accelerere metabolisme.
  • Forbedring generelle sundhed og styrke immunitet.
  • Øg motivation.
  • Normalisering af nitrogen balance.
  • Øget sexlyst på tidspunktet for at tage stoffet.
Andropov 275 består af fem testosteron estere med forskellig halveringstid: acetat - dag (dvs. den næste dag er koncentrationen af ​​aktivt stof i blodet falder præcis i halve: halvdelen af ​​det er allerede udskilt) propionat - to dage, phenylpropionate - fire dage, cypionate - op til 8 dage, decanoat - 12 dage.

Sådan skal du tage Andropen 275

275 Andropov kursus varer op til 6 uger, doseringen er fra 300 til 600 mg per uge. Injektionerne foretages en gang om ugen, som er meget praktisk. Optagelse blanding af testosteron hos kvinder kan ikke anbefales, fordi stoffet er ganske kraftfuld og kan forårsage virilisering, Danmark Andropen 275 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

For at indstille kan tages den maksimale mængde af muskler i forbindelse med 275 Andropen methandienone, og kort før afslutningen af ​​modtagelsen forbinde stanozolol. Denne ordning giver mulighed for at få kvalitet lean muskelmasse og undgå rollback fænomen. Som en post-cyklus terapi anbefales at bruge Tamoxifen eller Clomid og gonadotropiner.

Bivirkninger fra, Danmark Andropen 275 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Den negative effekt på kroppen af ​​en blanding af testosteron sker mest uforberedt at klassificere atleter, der begynder at tage stoffet uden kendskab til nuancerne. Når overskridelse af den angivne i vejledningen for at Andropenu 275 dosering, varighed af kurset eller ignorere PCT, er det muligt gynækomasti (især hvis atleten har en individuel disposition), fedtet hud, skaldethed eller overdreven hårvækst, akne. Med forbehold for, der modtager ordninger og post-cyklus terapi, er bivirkninger, som ikke overholdt, Danmark Andropen 275 anvendes i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God