Ring Til Os Gratis: [email protected]
Stanos 10

Stanos 10

Stanos 10

Mærke:Pharmacom Labs
Varenr:12037
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof: stanozolol oralsex
  • 40,50€

Winstrol eller stanozolol er et syntetisk anabolske steroid som ligner testosteron. Stanozolol er både en anabolsk og androgen hormon. Hos kvinder er det forårsage virilisering.

Når bredt tilgængelig på markedet, i dag er det et vanskeligt produkt at finde. På trods af den hype om cyberspace om Winstrol bliver tilgængelige, har der været mange tilfælde af falske formuleringer eller forurenende stoffer i produkter købt over internettet.

Den lokke af nemme penge har fået mange mennesker i færd med at sælge falske anabolske steroider på cyberspace. Og Energistyrelsen overvåger nøje hvert websted, fordi salg og distribution af anabolske steroid er ulovligt. Mange Winstrol produkter, der sælges via internettet er blevet analyseret og fundet at indeholde harmløse kolesterol molekyler med forurenende stoffer. Så for bodybuilder interesseret i anabolske steroider, er internettet ikke er ikke stedet at købe stoffet som ikke kan etableres renhed, Stanabol tabletter i Danmark som et populært værktøj for atleter.

Indikationer, Stanabol tabletter i Danmark som et populært værktøj for atleter

Winstrol et syntetisk derivat af testosteron. Det blev først lavet af Winthrop laboratorier i 60'erne og er en af de ældste anabolske steroider på markedet. Det er indiceret til behandling af én større lidelse i klinisk medicin - hereditært angioødem. Det er også blevet afprøvet som en behandling for ekstremt resistente tilfælde af anæmier og vægttab hos HIV-patienter. Lægemidlet blev engang brugt til at blive anvendt til behandling af dyr til vægtøgning. Den intramuskulære formulering gives en gang om ugen blev udbredt, men er svært at finde i dag. Grunden til dette har været den udbredte misbrug af lægemidlet og mulige bivirkninger, Stanabol tabletter i Danmark som et populært værktøj for atleter.

Dosis i medicin, Stanabol tabletter i Danmark som et populært værktøj for atleter

Winstrol bruges som en intramuskulær formulering i landbruget for at øge vægtstigning hos husdyr. Til human anvendelse er lægemidlet foreligger som en oral tablet. Stanozolol gives sædvanligvis ved 2 mg tre gange dagligt for arvelig angioødem. Ofte er det fortsat i 1-3 måneder ved 2 mg per dag uden unødvendige bivirkninger. Lægemidlet er normalt sikkert og kan tages ved lave doser i mange måneder. De anabolske virkninger ses generelt efter en periode på 3-4 uger, og fortsætter med at stige over tid. Det stof har også nogle milde androgene effekter ved høje doser, Stanabol tabletter i Danmark som et populært værktøj for atleter.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God