Ring Til Os Gratis: [email protected]
Magnum Oxymeth 50

Magnum Oxymeth 50

Magnum Oxymeth 50

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12070
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 50 mg/fane. (50 fane.)
Stof: oxymetholone
  • 57,60€

Anadrol 50 - en af de mest potente syntetiske steroider, designet til i dag. Oprindeligt oxymetholone det blev åbnet i 1960 og udelukkende benyttes til medicinske formål. Drug behandlet for anæmi og osteoporose, stimulere muskelvækst svage patienter. Populariteten af lægemidlet faldt i medicin, da andre midler er blevet udtænkt til behandling af sygdomme. Men for sport Anapolon bruges aktivt til i dag.

Steroidet har en høj anabolsk indeks. Anabolske aktivitet Anadrol er 320% af testosteron, androgen - kun 45%. Selvom stoffet ikke er karakteristisk for konvertering til østrogen, har han en østrogen effekt. Anapolon er den mest magtfulde steroid fra dem indtages oralt (men det gør det giftigt for leveren).

Effekterne fra at tage Anapolon 50 Danmark Anapolon bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

  • Stigningen i el satser.
  • Muskel vækst. At øge muskel Anapolon betragtes som den mest effektive steroid. På bare et kursus af medicin solo kan ringe op til 12-15 kg af muskler. Og selv om rollback fænomenet "vil fjerne" en tredjedel af udgående, stadig en meget alvorlig figur.
  • Eliminering ledsmerter, forbedre fælles mobilitet. Oxymetholone stimulerer kroppen til udviklingen af synovialvæsken og væskeophobning i kroppen, Danmark Anapolon bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.
  • Faldet SHBG. Når det kombineres med andre anabolske steroider Anapolon 50, er deres effekt stærkt forbedret.
Oxymetholone stof er en modificeret version af dihydrotestosteron. Oxymetholone aktivere androgenreceptorer, fordi, som har en let østrogene aktivitet. Også Anapolon 50 progestantnaya karakteristisk aktivitet.

Sådan skal du tage Anadrol 50, Danmark Anapolon bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Kurset anbefales Anapolon 50 voksne mænd, der ønsker at få muskelmasse hurtigt. Varigheden af indtag bør ikke overstige 6 uger (og hvis du er nybegynder - 4 uger). Kurset er længere end 6 uger ikke anses for hensigtsmæssig, da der opnås den mest udtalt effekt i løbet af de første 20 dage. Kronisk administration lider leveren. Den maksimale daglige dosis af Anadrol 50 Pharma Balkan Der bør ikke være mere end 100 milligram. En yderligere stigning har ingen effekt på væksten af resultaterne. For amatører nok 50 mg af lægemidlet dagligt. steroid Det er naturligvis ikke nødvendigt at bygge en "slide" - konsekvent tage den samme dosis af den første til den sidste dag.

Det er vigtigt ikke kun at vide, hvordan man tager Anadrol, men også hvordan man fører en ordentlig FCT slutningen af kurset. Inden for tre til fire uger til at komme sig kan tages sin egen sekretion af testosteron boostere eller andre midler til at stimulere produktionen af testosteron (f.eks Tribulus), Danmark Anapolon bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer. For at opnå maksimal effekt i Anapolon kurser omfatter sports ernæring på masse sæt. Overhold også kosten. Udover solo modtager stoffet du kan kombinere det med boldenone, trenbolon, testosteron og Primobolan. Det er ikke nødvendigt at kombinere det med en 17-alpha-alkylerede steroider, fordi der i dette tilfælde leveren oplever en dobbelt belastning.

Bivirkninger

Bivirkninger fra Anapolon fra Pharmaceuticals Balkan sker meget ofte, men kun hvis overstige dosis anført i de instruktioner. Den vigtigste negative virkninger af Anadrol 50 har på leveren. Måske højt blodtryk, gynækomasti, en betydelig ophobning af væske i kroppen. Nogle atleter steroid kan forårsage en dårlig mave, Danmark Anapolon bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer appetitløshed og kvalme.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God