Ring Til Os Gratis: [email protected]
Magnum Stanol 10

Magnum Stanol 10

Magnum Stanol 10

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12072
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 10 mg/fane. (100 fane.)
Stof: stanozolol oralsex
  • 35,10€

Den populære stof Stanozolol LA i Danmark hjælper muskelvækst

Stanozolol La Pharma hører til de mest udbredte oralt taget anabolske-androgene steroider. Det skylder sin popularitet blandt bodybuildere til dets aktive stof, stanozolol. Dens specielle egenskaber medfører, at produktet kan bruges i både bulking cykler og contest forberedelse. Hver tablet af Stanozolol indeholder 10 mg af det aktive stof, Den populære stof Stanozolol LA i Danmark hjælper muskelvækst.

Stanozolol foretaget af La Pharma S.R.L. bruges især i forberedelsen til konkurrencer. Det er muligt at anvende produktet til dette formål, fordi den ikke forårsager nogen overdreven væskeophobning. I bulking cykler, garanterer Stanozolol væksten af høj kvalitet muskler, som er stabile og har ingen tendens til at forsvinde efter afslutningen af anvendelsen af produktet, fordi de ikke er optaget af vand, Den populære stof Stanozolol LA i Danmark hjælper muskelvækst.

Den populære stof Stanozolol LA i Danmark hjælper muskelvækst

I contest forberedelse, anbefales det at kombinere brugen af Stanozolol La Pharma med produkter, der indeholder trenbolonacetat, methenolone enanthate, oxandrolone, fluoxymesteron eller testosteron propionat for de bedste resultater. Så vidt gevinsten på nye kvalitetsvarer muskler er berørt, stak Stanozolol med Deca, Testosteron-mix eller Oxymetholone er den bedste variant, Den populære stof Stanozolol LA i Danmark hjælper muskelvækst.

Den daglige taget mængde Stanozolol La Pharma bør ikke være højere end 30 mg af mænd og 10 mg af kvinder. Brug aldrig Stanozolol i mere end otte uger.

Når den anbefalede varighed af steroid cyklus overskrides, kan stanozolol være toksiske for leveren. Andre bivirkninger kan forekomme, samt - smerter i leddene, hovedpine, højt kolesterol eller hypertension, Den populære stof Stanozolol LA i Danmark hjælper muskelvækst.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God